Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Hamıle olan kızlar :) sıze de sorayım o zaman adetınızden Önce ıdrar testıne bakıp gÖrenler kaÇ gÜn Önce baktı... Cevap lÜtfen....

kızlar hamile olanlar hamile olduğunuzu hissettinizmi? nasıl öğrendiniz ? paylaşırmısınız?

Kızlar ben adetıme 5 gÜn kala evde test yaptıĞımda Çooookk ama Çook slık 2.Çızgı ÇıkmıŞtı Önemsemedım.. Adet gÜnÜmde yaptım dırek Çıktı sonra kan testındede 822 Çıktı ve Şuan 3 aylıĞız :) allah tÜm ısteyenlere nasıp etsın

kızlar belirtilere çok kulak asmayın bence..çünkü yanıltıcı olabiliyorlar.. adet ve hamilelik belirtiler aynı tamamen.. en kesin adet gününü beklemek.. bak ben 3. ayı bitecek hala bir belirti yok vallahi bazen hamile olduğumu unutuyorum..

ha bu arada bu testlerin başlığını kırıosunuz test bozulmuomuş ve saklaya biliomuşsunuz!!bende dün öel yaptım eczaneye götürdüm test bozuk çıktı

anlamadım ya cnm haftaya cumratesimı yaoacan cnm bende hiç belirti yok gibi valla günüm yaklaşınca umudum kalmıyor test yapmak bile aklımdan geçmiyor kız ne güzel heyecanlamnıyonuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…