Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

anlamadım ya cnm haftaya cumratesimı yaoacan cnm bende hiç belirti yok gibi valla günüm yaklaşınca umudum kalmıyor test yapmak bile aklımdan geçmiyor kız ne güzel heyecanlamnıyonuz

BEN NEGATİF ÇIKACAĞINI BİLDİĞİM İÇİN ACELEM YOK AÇIKCASI VE NEGATİFE HAZIRIM :içelim:

ben hazır değilim cnm kaç aydır uğraşıyom kendi kendime sürekli du aediyom kocamaa çok üzüzlüyorum
senın en yakınlarındna kımse hamile değil demi olsa çok üzüzülürsün

ben hazır değilim cnm kaç aydır uğraşıyom kendi kendime sürekli du aediyom kocamaa çok üzüzlüyorum
senın en yakınlarındna kımse hamile değil demi olsa çok üzüzülürsün

CANIM AMCAMIN GELİNİ HAMİLE ELTİM HAMİLE senağlama BİZ ÇOK DAHA ÖNCEDEN BAŞLADIK ÇOCUK ÇALIŞMALRINA ELTİM İLK DENEDİĞİ AY HAMİLE AKLMIŞ BİLMİOLAR BİZİMDE İSTEDİĞİMİZİ İLK ÖĞRENDİĞİMDE NASIL DAVRANMAM GEREKTİĞİNİ ŞAŞIRDIM senağlama

eltinle anlaşıyonmu kız benımkı bu halıme sevınıyor kız emınım inşallah bu ay ikimizinde çocuğu olur hamileyizdir

eltinle anlaşıyonmu kız benımkı bu halıme sevınıyor kız emınım inşallah bu ay ikimizinde çocuğu olur hamileyizdir

canım geç gördüm yazını..ben hamile kaldığım ay adetim yaklaşınca sanki adet olacakmışım gibi oluyordu işte geldi diyordum ama geri geçiyordu olmuyordum..

üzmeyin kendinizi..ben önceden hamile olan akrabaların evine misafirliğe gidemezdim inanki zoruma giderdi bide hani psikolojim kötü etkilenir diyede gitmek istemezdim.. allahım herkese nasip etsin

kızlar ya adetimden 12güün sonra benden kan geldi yani dün.ve halada geliyor .biraz açık ama arada da pıhtılaşmış oluyor.sizce bu ne olabilir

meryem meryem aynı bende senın gibiyim kendimi eve kapadım inana çok kötü oluyor bu ay ben ilaç kullandım iğne yaptıla r bakalım inşallah olurda başka sorunlarla uğraşamyız benım yumurtalık tembellıği çıkyı cnm inşallah olur bu ay

çok belim agrıoo geliomu yoksa kırmızılar kızlar allah hepimizin kucagnı hayırlısıyla doldursun inşallah bizde 4 eltiyiz hepsi hemen kaldılar bi ben boş kaldım :çok üzgünüm:

ELTİMLE ÇOK GÖRÜŞMÜOZ KENDİSİ SOĞUK NEVALE İNŞ. BAJIM ALLAH ONADA YARDIM ETSİN KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN!!BENDE Bİ PROBLEM YOK GÖRÜNÜO BENDEDE ÇOK YUMURTLAMA WAR İLK DENEDİĞİMİZ AY YUMURTAM ÇOK BÜYÜDÜ KİSTE ÇEVİRDİ D.KONTROL HAPI KULLANDIM ERİDİ GİTTİ BU AYDA GEEN BAŞLAMIŞTIK AMA GEEN OLAMAYCAK SANIRIM :1no2:

nehir küsme canım ...bu sabah yaptım testi nehir negatif maalesef... adetime 2 gün var . olsaydı çıkardı dimi...

Yok canım küsmedim sadece ilgi göreyim diye naz yapayım dedim o da işe yaramadıdelikafadulden:roflol:

Bilmiyorumki canım bende pztsi günü yaptım test çıkmadı.Bekliyorum bakalım yarın sabah tekrar yapacam çıkarsa kan testi yaptırırım yarın öğleden sonra.Çıkmazsa bekleyecem haftasonu belli olur zaten adet olursam olurum:çok üzgünüm: Beklemekten başka çaremiz yok.Sen de idrar testine çok takılma canım günün gelmemiş nasılsayerimseniben

allah büyktür cnm benım tembellık varmış birde har ay bekarken kist oluşurdu adetle giderde cnm şuanda işte bakalım ne olacak inaşlaah hepimizin olacak allaha kımsnının yanında boynu bükük bırakmasın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…