anlamadım ya cnm haftaya cumratesimı yaoacan cnm bende hiç belirti yok gibi valla günüm yaklaşınca umudum kalmıyor test yapmak bile aklımdan geçmiyor kız ne güzel heyecanlamnıyonuz
ben hazır değilim cnm kaç aydır uğraşıyom kendi kendime sürekli du aediyom kocamaa çok üzüzlüyorum
senın en yakınlarındna kımse hamile değil demi olsa çok üzüzülürsün
eltinle anlaşıyonmu kız benımkı bu halıme sevınıyor kız emınım inşallah bu ay ikimizinde çocuğu olur hamileyizdir
kızlar ya adetimden 12güün sonra benden kan geldi yani dün.ve halada geliyor .biraz açık ama arada da pıhtılaşmış oluyor.sizce bu ne olabilir
eltinle anlaşıyonmu kız benımkı bu halıme sevınıyor kız emınım inşallah bu ay ikimizinde çocuğu olur hamileyizdir
nehir küsme canım ...bu sabah yaptım testi nehir negatif maalesef... adetime 2 gün var . olsaydı çıkardı dimi...
arkadaşlar birde ne kadar sonra hamile kaldınız yani çalışmalarınız ne kadar sürdü?
ben evliliğimin 5.ayında hamile kalmıştım ama düşükle sonuçlandı.. düşükten sonra 5.ayda tekrar hamile kaldım şuna 3 aylık.
OO SENDE EPEY BEKLEMİŞSİN CANIM AMA KAVUŞTUN ALLAHDA TAMAMINA ERDİRİR İNŞ.:Saruboceq:
mikelenjo h.g kız napıyon anam dün dediğin parmka taktiği varya yaptım elime yuvarlak birsey deyiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?