Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

aman ne bilyim bunlar ney böyle kız valla yaında kafayı yiyeceğiz kesin bebek diye delirmeden gelselrdi bizim veletlerlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

amin canım allahım tüm isteyenlere nasip etsin en kısa zamanda

canım ya sana bişey soracam...bnm geçen ay adetim 8 gün geçmişti ve 9.gün hastalanmıştım.normalde bnm adetim düzenlidir bende şaşırmıştım..herkes yeni evlilerde böyle olur dedi...(bu arada 3aylık evliyim)
bir arkadaş sanırsam vücut kendini gebeliğe hazırlarmış bu yüzden bir önceki ay o yüzden gecikme olabilir dedi..çünkü kendide aynen böyle olmuş diğer ay hamile kalmış...
bu konu hakkında bir fikrin var mı? sana doktorun böyle bişey dedi mi hiç?

ya bayanlar bende gecen ay 2 gün geçikmeyle 14 oldum bu gün 19 ama daha olmadım sanki pembe akıntı gördüm dün akşam ama okadar adet olacakmışım gibi ağrılarım var sizce nedir

ayça cnm benım rkadaşımında öle oldu 10 gün gecıktı hamile kalmadan önce inşallah olur cnm bebğin
yaren belkı hamile olabılırsın test yapsana bir

ayça cnm benım rkadaşımında öle oldu 10 gün gecıktı hamile kalmadan önce inşallah olur cnm bebğin
yaren belkı hamile olabılırsın test yapsana bir

benimde oldu öle gecikmem hatta üstüne 3 ay daha geçti ama bişi yok bence hikaye o dedikleri şey

canım doktorumla bu konuyu hiç konuşmadım ama ben hamile kalmadna önceki ayki adetim çok tuhaftı doğru düzgün kanam olmadı..leke gibi oldu biracık kanama oldu çok tuhaftı bir sonraki ay hamile kaldım.. bu konuda birçok kişi hamile kalmadan önce adet düzensizliği yaşıyormuş diye duymuştum..

canım daha 3 ay olmuş birde sana .. kendini rahat bırak daha erken tasalanman için.. inşallah en kısa zmanda gelir bebişin

canım bu bence doğru bayanlar gebelikden bi kaç ay önce regli düzeni bozuluo yani bende çok karşılaştım böle olanlara en yakın arkadaşımdada böle oldu

hastalanıyodu galba o yaa emin diilim ama

yaptım gncam yaptım... sabah eşimle ilk idrarda yaptık tek çizgi...maalesef. adet olmadım pazar günü adetim... olurum herhalde çooook üzgünüm.içimden bir ses belki olmuştur diyor ama o seste o kadar cılız ki nerdeyse duyamıyorumsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

gncam yazık yaa tüüüüüüü..hastalanıyordu hee
akkanarya nerde belirti yaa..bu ay yok bişey biraz belim ağrır gibi ama psikolojik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…