Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

slm kızlar.........
size yazmadan gidemedim birazdan cıkıyorum ben doktordan sonucları alıcam hayırlısı ne ise olsun
ama pek ümidim yok sonucunu alma vakti yaklastıkca hevesim gitti sanmıyorum hamile oldugumıu zaten bende iltihap cıkmıstı oda hamile kalmayı engelliyo.
neyse bakalım............
:çok üzgünüm:

canım en olmaz denilen şeyler bile oluyor.umutsuzluğa kapılma.İnşallah güzel müjdeli haberlerle dönersin.

hayırlı haberlerle dönersin inşallah

insallah canım gece yatarken (yatamadım o ayrı konuda) bi umut belki hamileysem diye esime yapacagım sürprizleri düsündüm durdum söylemi yapsam böylemi yapsam düsüncesi bile güzel ama yaa:1rolleyes:

evet güzel olmazmı bende avimde eşimi tek beklemekten sıkıldım bebişim olsada bir an önce babamızı beraber beklesek

sağol cnm.......:içelim:inşallah yaaa

kızlarr testte 2 gün kala çıkmaması normal mi sizce....yani belki de var mııdır ?

Canım günü geçtiği halde idrarda çıkmayanlar olabiliyormuş.geç döllenme olduğu için.En iyisi adetini bekle gelmezse pazartesi kan testi yaptırırsın kesin sonucu o veriyor sanırım:1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…