Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

iyi valla nolsun beklemedeyim hayırn ha bugün bakalım nolcak testde istemiyorum günüm geçsin hele geçerse iyi yani kafamada takmıyorum

AYNEN CANIM KISMET İŞDE BENDE BU AY DEĞİLİM ÖNÜMÜZDEKİ AYA ALLAH KERİM!!ŞİRKETTEN BİRİ BANA FAL BAKTI BEBEK DÜŞÜNDÜĞÜMÜ BİLMİO NİSANIN ORTALARINDA HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENECEKSİN DEDİ :jeyyar:

canım bu bence doğru bayanlar gebelikden bi kaç ay önce regli düzeni bozuluo yani bende çok karşılaştım böle olanlara en yakın arkadaşımdada böle oldu

bnmde zaten bir arkadaşım böyle olmuştu...ne bileyim bu bile bir umut oluyor insana..:Saruboceq:

canım günü geçtiği halde idrarda çıkmayanlar olabiliyormuş.geç döllenme olduğu için.en iyisi adetini bekle gelmezse pazartesi kan testi yaptırırsın kesin sonucu o veriyor sanırım:1hug:a.s.

inşallah nehir inşallah canım.. Ama idrar testinde 10 gün sonra belli oluyor yazıyor ya o doğru ise ve döllenmede birlikte olduğun zaman oluyorsa benim olmamıştır. çünkü en son 8 inde birlikte olmuştuk. Bu sabah çıkardı olsaydı bence ....

Bence yinede erken bekle canım aaaa geçsin şu adetin klava:

adetim biteli 12gün oldu yine adet oldum ve biraz pıhtılaşmıiş.yumurtlama günü oabilir belki ama daha önce hiç olmaamiştı ya.başimda çok dönüyor miğdem bulanıyor.test yaptım negatif.daha önce böle olan oldumu kıslar ya. pazartesiye kadar doktora gitme şanşim sıfır.ilk kez başima geliyr.Çok üzgünüm çoook

ALLAH ALLAH :sm_confused:

aramıza yeni arkadaşlar katılmış bakıyorum...
1 haftadır yoktum kaynatmışsınız yine...
nys artık evimdeyim...
özlemişim sizleri valla...
ya yeni hamile varmı??
çabuk çabuk biri söylesin yeni haberleri duymak istiyorum..:))kaydirigubbakcemile3

1,2gün önce yorgan döşek yatıyordum. üşümüşüm acaba üşütmeyle ilgisi olabilirmi.ama öyle azda değil baya geliyor yani..ne olabilir acaba ya hi ben gibi olan varmı.

sadece leke gibiyse yumurta çatlamasından olabilir ama adet gibi yoğunsa adet görmüşsündür ama dr git çok erken çünkü üzüntü stres böyle durumlarda etki eder

1,2gün önce yorgan döşek yatıyordum. üşümüşüm acaba üşütmeyle ilgisi olabilirmi.ama öyle azda değil baya geliyor yani..ne olabilir acaba ya hi ben gibi olan varmı.

canım walla bilmiyorum ki hiç böle bişey yaşamadım yani ne yazıkki yardımcı olamayacağım ama benimde geçen ay çok erken gelmişdi reglim bende şoka girmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…