iyi valla nolsun beklemedeyim hayırn ha bugün bakalım nolcak testde istemiyorum günüm geçsin hele geçerse iyi yani kafamada takmıyorum
canım bu bence doğru bayanlar gebelikden bi kaç ay önce regli düzeni bozuluo yani bende çok karşılaştım böle olanlara en yakın arkadaşımdada böle oldu
Funda senİn adetİn yarındı deĞİl mİ?
arkadaşlar adet günü 20 mart olan baya var heralde bakalım yarını çok emrak ediyorum :ecrin_bebek:
canım günü geçtiği halde idrarda çıkmayanlar olabiliyormuş.geç döllenme olduğu için.en iyisi adetini bekle gelmezse pazartesi kan testi yaptırırsın kesin sonucu o veriyor sanırım:1hug:a.s.
kızlar dün ağrılarım deli gibiydi bugün daha bişey yok
inşallah nehir inşallah canım.. Ama idrar testinde 10 gün sonra belli oluyor yazıyor ya o doğru ise ve döllenmede birlikte olduğun zaman oluyorsa benim olmamıştır. çünkü en son 8 inde birlikte olmuştuk. Bu sabah çıkardı olsaydı bence ....
inşallah canım yarın olumlu sonuçlar alır müjdeler verirsin... bendede adet olacakmıım gibi sancı gelir giderdi..darısı sana inşallah ...allahım tüm isteyenlere nasip etsin
adetim biteli 12gün oldu yine adet boldum ve biraz pıhtılaşmıiş.yumurtlama günü oabilir beli ama daha önce hiç olmaamiştı ya.başimda çok dönüyor miğdem bulanıyor.test yaptım negatif.daha önce böle olan oldumu kıslar ya. pazartesiye kadar doktora gitme şanşim sıfır.ilk kez başima geliyr.Çok üzgünüm çoook
aminde daha bişey yaptırmadım düşünmüyomda günüm geçerse hele ozaman bakarım duruma göre
adetim biteli 12gün oldu yine adet oldum ve biraz pıhtılaşmıiş.yumurtlama günü oabilir belki ama daha önce hiç olmaamiştı ya.başimda çok dönüyor miğdem bulanıyor.test yaptım negatif.daha önce böle olan oldumu kıslar ya. pazartesiye kadar doktora gitme şanşim sıfır.ilk kez başima geliyr.Çok üzgünüm çoook
1,2gün önce yorgan döşek yatıyordum. üşümüşüm acaba üşütmeyle ilgisi olabilirmi.ama öyle azda değil baya geliyor yani..ne olabilir acaba ya hi ben gibi olan varmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?