aramıza yeni arkadaşlar katılmış bakıyorum...
1 haftadır yoktum kaynatmışsınız yine...
nys artık evimdeyim...
özlemişim sizleri valla...
ya yeni hamile varmı??
çabuk çabuk biri söylesin yeni haberleri duymak istiyorum..:))kaydirigubbakcemile3
fundacım Allah kolaylık versin canım ne diyeyim sen heralde yenisin
arkadaşlar mrb bende aranıza bugun katılıyorum ama çok uzun süredür takipçinizim ben pco luyum 10 ay yasmin kullandım şimdi bebiş düşündümüz için bıraktım aranızda pco lu olup hapı bıraktığı ay hamile kalan varmı bide bugun adetimin 10. günündeyim ve acayip derecede yumurtalıklarım ve belim agrıyo sizce bu ne olabilir eskiden böyle bişey hiç olmazdı cevaplarınızı bekliyorum
kızlarr bişe sorablirmiyim??sarı akıntı iimi kötümü hamilelik belirtisimi deilmi bileniniz varmı :uhm:
genelde ya sarı ya beyaz olur zaten canım.normaldır yani.ama gebelik belirtisinde akışkan ve yoğun oldunu duymuştum.hayırlsı olsun inşlllaha.s
merhaba arkadaslar,bende aranıza yeni katıldım.ve burası cok hoşuma gitti .bilgilerimizi birbirimizle paylaşmamız cok güzell.bende bugun hamile oldugumu ögrendim ve bu müjdeli haberi sizlerle paylaşmak istedim.adetim 2gündür gecti ve ben evde kendim gebelik testiyle baktım.2.cizgi biraz acık renkti ama yinede cıkınca hamilelik oldugunu gösterirmişş.allahım herkese nasip etsin böyle mutlulugu..
Selam arkadaşlar.Bir sorum olacak cevap verirseniz sevinirim.Ben 2 martta adet olmuştum.Ama bu gün baş bönmesi yaşadım.Elim ayağım buz kesti.Kendimi çok garip hissettim.Ayrıca rahim filmi çektirdim bu ay.Bir de klomen kullanıyordum.Doktorum yumurta oluşumumun az olduğunu bu ay ümitlenmeme mi söyledi.Bu arada bugün progynex adlı ilaca başladım.Acaba baş dönmesine bu ilaç mı yol açtı ya da başka bir şey mi?Bilgisi olan cevap verirse sevinirim.Hamilelik olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?