Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

teşekkürler arkadaşlar.evet belirtiler cok vardı.en son adetim 17 şubattı ama mart aylarının basına dogru bende belirtiler basladı kasık agrıları .özellikle baş dönmesi.gögüs agrısı cok sık olmayan mide bulantısı gibi.ama ben o ara yumurtlama günüm olacgını düşünmüştüm.şimdi ise bel agrısı,gögüslerim hala cok arıyo ,ucları kasınıyor,başım dönüyor,agzımda cok garip bir tat var.mide bulantım öyle cok yok.belirtiler bunlar arkadaslar.bir kaç gün sonra tekrar bi yapacagım test..

canım hayırlı olsun ....

sevedail tesekkürler canım umut oldu bana insallah tutar çalışmaya devam bide akıntım geliyo ama şeffaf ve yapışkan deil beyaz koyu kıvamda buda galiba yumurtlamanın yakınmı olduna işaret

canım benim bu ikinci hamilelegim. 4 yasında bir kızım var.kızımdan önce ve kızımdan sonra 2düşügüm vardı.rahmimin seklinde bozukluk vardı.tedavi oldum.2aydır korunmuyorduk.cok sükür bu ay oldu.benim korkumda insallah yine düşük falan olmaması..

o meryem bensem burdayım canım:)

sensin tabi aşkım bişi sorcam
24 ü adet tarihim hiçbi belirtim yoktu bu güne kadar göğsüm bile şişme bugün karnım başladı dolanmaya bide nasıl anlatiim sormak istediğim o zaten ama böle ıslak yumuşak gibi sanki içinm anlatabildimmi yaa:)))) bi anormal yani fikrin varmı

canım benim ..keşke bişey söyleyebilsem ama bende öyle belirtiler olmadı,ama yumuşaklık oluyomuş bazılarında duymuştum... benim karnımda gaz olayı fazlalamıştı..

canım benim ..keşke bişey söyleyebilsem ama bende öyle belirtiler olmadı,ama yumuşaklık oluyomuş bazılarında duymuştum... benim karnımda gaz olayı fazlalamıştı..

canım saol bence hastalancam yaa rahim indi aşşağı doğu ben hissediyorum bu olur hastalanmadan önce bende ama işime gelmiyo ona yormak ondan sana sormak istedim zaten

naber kızlar bir türlü konuşamadım işler youn bakamadım bile abovvv 2 dakkiaka ayrıldım çevrimiçi dışı renkleri değişmiş..

canım saol bence hastalancam yaa rahim indi aşşağı doğu ben hissediyorum bu olur hastalanmadan önce bende ama işime gelmiyo ona yormak ondan sana sormak istedim zaten

walla benimde testim negatif çıktı ama sanki hala yumurtluyormuşum gibi kasığımda bi ağrı warki anlatamam yaa

hamişler hamileliğinizi eşinize nasıl söylediniz bu anılarınızı anlatırmısınız?

canım yaa eşim bana süpriz yaptıııı diyebilirim.. ban adet günümde kan testi yaptırmıştım ama o gün işler yoğun olunca çıkamadım alamadım sonucu eşim almaya gitti . bana mesaj atmıştı... ( o ay keçiboynuzu kürü yapmıştım eşime :) o da bana sonucu alınca şöyle mesaj atmışş : ''senin keçiboynuzu işe yaradı herhalde sonuç 822:) '' demişti

bende eşimin ve benim kardeşlerime mesaj göndeemiştim .. bebeğimiz ağzıyla '' merhaba ben yeğenin 9 ay sonra geliyorum bekleyin'' diye .. bebeğin ilk ultrason görüntüsünün çıktısınıda kayınpederime ve kayınvalideme verip bakın torununuzla tanışın demiştik..

allahım herkese nasip etsin

slm canım ya benımde adet 27sınde aynı sorunu bende yaşıyorum ya ne bu ıslaklık diyorum ama hala anlamış degılım 1hafta dan beri oluyo sebebını bulursan banada soyle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…