merhaba arkadaslar,bende aranıza yeni katıldım.ve burası cok hoşuma gitti .bilgilerimizi birbirimizle paylaşmamız cok güzell.bende bugun hamile oldugumu ögrendim ve bu müjdeli haberi sizlerle paylaşmak istedim.adetim 2gündür gecti ve ben evde kendim gebelik testiyle baktım.2.cizgi biraz acık renkti ama yinede cıkınca hamilelik oldugunu gösterirmişş.allahım herkese nasip etsin böyle mutlulugu..
cok sagolun rabbim hepinize nasip etsin insallah.
meryem burdamısın
o meryem bensem burdayım canım:)
sensin tabi aşkım bişi sorcam
24 ü adet tarihim hiçbi belirtim yoktu bu güne kadar göğsüm bile şişme bugün karnım başladı dolanmaya bide nasıl anlatiim sormak istediğim o zaten ama böle ıslak yumuşak gibi sanki içinm anlatabildimmi yaa:)))) bi anormal yani fikrin varmı
canım benim ..keşke bişey söyleyebilsem ama bende öyle belirtiler olmadı,ama yumuşaklık oluyomuş bazılarında duymuştum... benim karnımda gaz olayı fazlalamıştı..
canım saol bence hastalancam yaa rahim indi aşşağı doğu ben hissediyorum bu olur hastalanmadan önce bende ama işime gelmiyo ona yormak ondan sana sormak istedim zaten
hamişler hamileliğinizi eşinize nasıl söylediniz bu anılarınızı anlatırmısınız?
aynen öle olmuş canım
ceylan patlicam ben yaaa hissediyorum:a015:
walla benimde testim negatif çıktı ama sanki hala yumurtluyormuşum gibi kasığımda bi ağrı warki anlatamam yaa
sensin tabi aşkım bişi sorcam
24 ü adet tarihim hiçbi belirtim yoktu bu güne kadar göğsüm bile şişme bugün karnım başladı dolanmaya bide nasıl anlatiim sormak istediğim o zaten ama böle ıslak yumuşak gibi sanki içinm anlatabildimmi yaa:)))) bi anormal yani fikrin varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?