meryemcim gebeliğini ögrenmeden önce bacagına doğru agrı hissetmişmiydin bel agrısıyla birlikte ??
canım yaa eşim bana süpriz yaptıııı diyebilirim.. ban adet günümde kan testi yaptırmıştım ama o gün işler yoğun olunca çıkamadım alamadım sonucu eşim almaya gitti . bana mesaj atmıştı... ( o ay keçiboynuzu kürü yapmıştım eşime :) o da bana sonucu alınca şöyle mesaj atmışş : ''senin keçiboynuzu işe yaradı herhalde sonuç 822:) '' demişti
bende eşimin ve benim kardeşlerime mesaj göndeemiştim .. bebeğimiz ağzıyla '' merhaba ben yeğenin 9 ay sonra geliyorum bekleyin'' diye .. bebeğin ilk ultrason görüntüsünün çıktısınıda kayınpederime ve kayınvalideme verip bakın torununuzla tanışın demiştik..
allahım herkese nasip etsin
insan kendi vücudunu tanıyo be meryemcim neden umutlaniim hala önümdeki 5 gün
sevedail üç kişiydik belirti yaşamayan ama tüm umudumuz ceylana kaldı sanırım inşallah o boş çıkmaz
benim bugün 14.günüm yinede bekliyorum:)))))))))
kızlar göğüslerinizde sertlık varmı taş gbii söyleyın bakalım canlar ceylan sevdaıl
slm kızlar ben de kasım annesiyimde buradanda vazgeçemiyorum
burası benim umudumdu moral kaynağımdı
meryemmeryem okuyunca gördümde bende aynı şekilde eşime keçiboynuzu pekmezi yedirdiğim ay hamiş kaldım ben de seninkini benzer kendi ailem burda olmadığı için memleketime ablam anneme ayrı ayrı tahlil sonuçlarımı posta ile gönderdim allahtan ilk önce annemin eline geçmiş hemen beni aradılar çok mutlu oldular kayınvaldemlere ve eşimin ablaları ve abisini birgün bizde taopladık ve ilk söylediğimizde ilk tepkileri videoya aldık iite bizde böle değişik bir şekilde açıklamış olduk ama öğrendikten 2 hafta sonra açıklamış olduk herkese
kızlar sızın göğrülerinde serlık varmöı taş gibbi
hhuu fıstıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?