Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

çok güzel ya bende 2 aydır eşime keçiboynuzu bal polen mesir macunu çakşır suyu içiriyorum zavallım benim midesi allak bullak oldu şimdi içmiyor bakalım adet olursam tekrar içmeye devam...

insan kendi vücudunu tanıyo be meryemcim neden umutlaniim hala önümdeki 5 gün

canım öyle deme bak bende her ay ümitlenirdim bir bakardımki adet kanamam gelmiş. sonra her ay adet yaklaşınca aman yine kanamam gelir derdim .. bir baktım ki o ay gelmedi.. yani bu böyle bişey ansızın gelecek gör bak

sevedail üç kişiydik belirti yaşamayan ama tüm umudumuz ceylana kaldı sanırım inşallah o boş çıkmaz

doktorumu aradım şimdi dediki test için çok erken beklememiz lazım gebelik olsa bile şuanda belli olmaya bilir kan testi döllenmeden sonra en erken 12. günü kanda belli oluomuş benim 8. günüm daha (yani yumurta çatlayalı)

tamam kızlar dinliicem sizi beş gün daha bekliyorum inşallah siz haklı çıkın inşallah

sevedail
nerdeyse yataktan kalkarkalkmaz test yapmışın kızım
sinie etme bizi çok erken

slm kızlar ben de kasım annesiyimde buradanda vazgeçemiyorum
burası benim umudumdu moral kaynağımdı
meryemmeryem okuyunca gördümde bende aynı şekilde eşime keçiboynuzu pekmezi yedirdiğim ay hamiş kaldım ben de seninkini benzer kendi ailem burda olmadığı için memleketime ablam anneme ayrı ayrı tahlil sonuçlarımı posta ile gönderdim allahtan ilk önce annemin eline geçmiş hemen beni aradılar çok mutlu oldular kayınvaldemlere ve eşimin ablaları ve abisini birgün bizde taopladık ve ilk söylediğimizde ilk tepkileri videoya aldık iite bizde böle değişik bir şekilde açıklamış olduk ama öğrendikten 2 hafta sonra açıklamış olduk herkese

benim doğum 8 ekim gözüküyo canım..
allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin ve olmayanlarada bir an önce bebek versin..

merhaba arkadaşlar.
hamile olan arkadaşlar size bir sorum olacak. hamilelik belirtileri arasında hiç gözbebeklerinizde büyüme farkettiniz mi acaba ? dikkatinizi böle bişi çektimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…