Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

inşallah canım hayırlısyla bebek düşünen ve hamiş olan herkese zamanı geldğinde kucağına almayı nasip etsin yüce allahım.dularımız sizinle

kara zeytın benımde 6 gün kaldı cnm inşallah hamileimdir çok sert heryerı aynı eskıden sadec koltuk altıma taragflar şişerdi ağırrıdı cnm senındemı böyleydi cnm

merhaba arkadaşlar.
hamile olan arkadaşlar size bir sorum olacak. hamilelik belirtileri arasında hiç gözbebeklerinizde büyüme farkettiniz mi acaba ? dikkatinizi böle bişi çektimi ?

canım ben hiç dikkat etmedim ama ofisteki arkadaşlarım kirpiklerime bakarlardı hep çiftleşmiş derlerdi de pek anlamıyom kirpik olayını

OHOHOHOOO herkeş burdaaa gocalarınıza yemek neyim yapmıonuz mu kızlar huuuuuu..

gelin kızlar gelin kaynatıyoz yapcak bişi yok baktık
yumurta yesin kocalar bişi olmaz hem çalışıoz yeter ne yemeği:))))

OHOHOHOOO herkeş burdaaa gocalarınıza yemek neyim yapmıonuz mu kızlar huuuuuu..

:)) ben bu konuda çok şanslıyım sanırım.. akşam yemeği yemez eşim hep salata ve meyve tabağı hazırlarım ben.. aynı saatte gidiyoruz zaten eve..birlikte yapar yeriz veya dışarda yiyip eve gidiyoruz öyle yemekle felan uğraşamıyom vallahi ..

kara zeytın benımde 6 gün kaldı cnm inşallah hamileimdir çok sert heryerı aynı eskıden sadec koltuk altıma taragflar şişerdi ağırrıdı cnm senındemı böyleydi cnm

ayy inşallah canım hamişsindir
benimde normalde 4-5 gün önce göğüslerim ağrar ve biraz şişerdi
hamiş olduğum zaman adetime 9 gün kala göğüslerim şişti ve kenarları neredeyse koltuk altına doğru öle bir ağrı oluştuki anlatamam dokunuca çok acırlardı noralde bu kdr ağrı ve şiş olmazdı bu belirti bile benim umutlanmama yetti
birde acayip midem de gaz vardı acıtıyordu midemi
canım ya hele son 5 gün beklemek çok zor ya bende son iki gün kala idrar testi yaptım ve sonuç süperdi benim içinhihoyyyt
sende başka belirtiler varmıydı

benim koltuk altımdan kollarıma kadar ağrı oluyo bu bende bazen oluyodu adet öncesi acaba süt hormonumu yükseliyoki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…