Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

MERYEMMERYEM KIS HAMıLESıN HERGÜN DIŞARDA NE YıYON SAGLIKLI BESLENSENE BENıM DOKTOR ÖZELLıKLE TEMBıHLEDı DIŞARDAN YEME DıE EVıMDE TAZE TAZE YAPIOM AKŞAM ıŞTEN GıDıNCE AAAA KARDEŞ cokacimcoook

benimde bugünü saymazsak 6 günüm kaldı

bozo85 cnm az kalmış
ama bu ay biraz hastalık durumu vardı sanırım eşinin çalışmalar yapabildinizmi yumurtlama döneminde varmı şimdi herhangi bir belirtilerin falan dualarımız hep sizinle canım inşallah sen de hamiş kalırsın:Saruboceq:

kara zeytın bende tansiyon düşmesi oluyor miğdem de gaz var ben hayyat geğirmesdım kız inanan e bilyim göğüslerim taş gibib oldu cnm uykum geliyor süreklı

var cnm geğiriyom miğdemde gaz var ateşim var tansiyonum düşüyor süreklı kara zeytın cnm

canım işte bende de çok geğirme vardı
inşallah hamişsindir
son zamanlar bir türlü geçmek bilmez sende istersen benim gibi adetine 2-3 gün kala idrar testi yap cnm yoksa insan çok stres yapıyor
ne zamandan beri bebek düşünüyordunuz

yumurtlama günümün son günü oldu bu ay toplam 4 kere oldu olanlarda hep yumurtlama öncesiydi
zaten benim bu aydan fazla ümidim yok hiçde heycanlı değilim hayırlısı

kızlar selamm...

ceylaaaaaannnnnnnn esroşa söylermisin msn açamıyommmm a. ... de onaaaa kötükedihüso

MERYEMMERYEM KIS HAMİLESİN HERGÜN DIŞARDA NE YİYON SAGLIKLI BESLENSENE BENİM DOKTOR ÖZELLİKLE TEMBİHLEDİ DIŞARDAN YEME DİE EVİMDE TAZE TAZE YAPIOM AKŞAM İŞTEN GİDİNCE AAAA KARDEŞ cokacimcoook

canim dikkat ediyorum elbette her yerden zaten yemek yemem. arkadaşımın cafesi var ev yemekleri yapıyor kendisi yapıyor zaten..saolsun bazen bişey istesem onu bile yapar.. orda yerim.. bazende kayınvalideme gidiyorum orda yiyoruz..

cnm altı aydrı istiyoruz cnm inan çok istiyorum bende tömebllık çıktı yumurtalıklarda ilaç kullandım iğne yaptılar şimdi halen ilaç kullanıyom miğdemdekı geğirti oluş 6 gün dür var inaşşalh hamileiyimdir cnm göğüslerimın cu sızlıyordu ubugün geçti o sızlama cnm

yumurtlama günümün son günü oldu bu ay toplam 4 kere oldu olanlarda hep yumurtlama öncesiydi
zaten benim bu aydan fazla ümidim yok hiçde heycanlı değilim hayırlısı

zaten hiç beklenmedik bir anda da geliverirler ya canım
inşallah seninde böle bir şey olurda sevincini paylaşırsın bizle de
yine de ümidini yitirme zaman var önünde kısmetse olması gereken zamanda geliverecektir bebişin canım sadece dualarını esirgeme
en kısa zamanda güzel verirsin cnm inşallah:Saruboceq:

HEE TAMAM O ZAMANkaydirigubbakcemile3 KIS BENDE YARI ADANALIYIM EŞıM ADANALI AıLESı ORDA BARAJ YOLUNDA ELTıMDE DOGUM YAPACAK 1 HAFTASI FELAN VAR ÇUKUROVA TIPA GıDıOMUŞ

kızlar yaa bişey söylicem sizlere.. bakın ben hamile kaldığım ay eşime keçiboynuzu kürü yapmıştım..hani çok umutlanarak yapmadımda bir denemek istemiştim.. o ay hamile kaldım yaa ..sonuçta bu kür spermlerin daha hareketli olmasını daha hızlı ilerlemesini sağlarmış diye yazyordu bir yerde.. çok afedersiniz ama eşim o ayki ilişkilerimizde bana sperme çıkarken sanki fışkırdı gibi demişti... yani ne bileyim aklıma gelince söyledim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…