Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

inşllh canım zaten her namaz kılışımda hepimiz için dua ediyorum sen bize çok dua et sen hamilesin kabul olur

HEE TAMAM O ZAMANkaydirigubbakcemile3 KIS BENDE YARI ADANALIYIM EŞİM ADANALI AİLESİ ORDA BARAJ YOLUNDA ELTİMDE DOGUM YAPACAK 1 HAFTASI FELAN VAR ÇUKUROVA TIPA GİDİOMUŞ

ayy ne gzel hemşeri sayılırız ha :) bizim evde turgut özala yakın hayalparkta.. allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin eltininde..darısı da bize

bende yapmasaydım keşke.....yaptım bugün negatif çıktıı yapmasaydım keşke....

Olsun yine yaparsın:teselliiyom ya benimde bir negatifim var elimde çıkmadık candan umut kesilmezmişkaydirigubbakcemile3Bekliyorum bir heves.

Ben 2günüm var diyorum kimse oralı bile olmadı 6gün olan daha çok ilgi topluyor ilginçç:1no2::dilcikar:

akkanaryam umudunu yitirme canım inşallah güzel haberlerini alırız yakında
bende de hiç göğüs ucunda acı falan olmadı şuanda başladı 5.haftayı geçti şimdi
ama dediğim gibi kenarlar çok ağrıyordu
bende ilk başta korkmuştum bende de miyop var demişti doktor birde rahim ağzı yara var bu yüzden bunlar belki engel olur diye düşünmüştüm ama allahtan şuan hamişim
zamanı geldiğinde olur inşallah canı ama stres yapma
keçiboynuzu pekmezi yiyin birlikte bazen eşin spermleride yeterli gelmeyebiliyor
önlemlerinizi alın canım taktir allahın

bende bu ay bal polen tarçın yedim eşimde keçibonuzunu yedi bakalım

kara zeytın benım kasıklar ağrımıyor cnm senın ağrıdımı
canım benim kasıklarım 4.hafta sonlarına doğru olmaya başladı
ama bende birde adetime 5 gün kala koyu kahverengi akıntım olmuştu 1 gün sonra geçti ama bu herkeste olmuyormuş canım zaten olması daiyi değil yoksa bebiş düşük olabiliyormuş

walla ben dün akşam idarımla yapım hiç bişii çıkmadı doktorda bugün dioki daha çıkmasssss ama zaten çıkacağınıda sanmıom ya neyseee

bak bir buçuktan beri çişim var:)))) gel anlaşalım yapiim ben bu kadar sidik boşa gitmesin:roflol:

yaaa kızlarr benimde yarın günüm heycan bastıı gögüs kenarlarım benimde çok agrıo bide habire acıkıorum yaa ben cokacimcoookcokacimcoook

bozo85 hamişlerin duaları kabul olurmuş o yüzden bende sizler için dua ediyorum canlarım
aynı sıkıntıları bir ara sizlerle paylaşıyordum ne demek olduğunu bilirim
yeterki stres yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…