zaten hiç beklenmedik bir anda da geliverirler ya canım
inşallah seninde böle bir şey olurda sevincini paylaşırsın bizle de
yine de ümidini yitirme zaman var önünde kısmetse olması gereken zamanda geliverecektir bebişin canım sadece dualarını esirgeme
en kısa zamanda güzel verirsin cnm inşallah:Saruboceq:
HEE TAMAM O ZAMANkaydirigubbakcemile3 KIS BENDE YARI ADANALIYIM EŞİM ADANALI AİLESİ ORDA BARAJ YOLUNDA ELTİMDE DOGUM YAPACAK 1 HAFTASI FELAN VAR ÇUKUROVA TIPA GİDİOMUŞ
canım işte bende de çok geğirme vardı
inşallah hamişsindir
son zamanlar bir türlü geçmek bilmez sende istersen benim gibi adetine 2-3 gün kala idrar testi yap cnm yoksa insan çok stres yapıyor
ne zamandan beri bebek düşünüyordunuz
bende yapmasaydım keşke.....yaptım bugün negatif çıktıı yapmasaydım keşke....
o testi illah sabah yapmak zorundamıyız bişi yazıyomu
kızlar yaa bişey söylicem sizlere.. bakın ben hamile kaldığım ay eşime keçiboynuzu kürü yapmıştım..hani çok umutlanarak yapmadımda bir denemek istemiştim.. o ay hamile kaldım yaa ..sonuçta bu kür spermlerin daha hareketli olmasını daha hızlı ilerlemesini sağlarmış diye yazyordu bir yerde.. çok afedersiniz ama eşim o ayki ilişkilerimizde bana sperme çıkarken sanki fışkırdı gibi demişti... yani ne bileyim aklıma gelince söyledim..
eğer regliden önceyse sabah ilk idrar ama regli günündeysen fark etmesmişşşş
canım benim kasıklarım 4.hafta sonlarına doğru olmaya başladıkara zeytın benım kasıklar ağrımıyor cnm senın ağrıdımı
keşke saklasaydım sabahki idrarı:))))))))
kara zeytin sen adetinden ne zaman önce öğrendin?
walla ben dün akşam idarımla yapım hiç bişii çıkmadı doktorda bugün dioki daha çıkmasssss ama zaten çıkacağınıda sanmıom ya neyseee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?