bak bir buçuktan beri çişim var:)))) gel anlaşalım yapiim ben bu kadar sidik boşa gitmesin:roflol:
kızlar beni görmüyosunuz senağlama
bak bir buçuktan beri çişim var:)))) gel anlaşalım yapiim ben bu kadar sidik boşa gitmesin:roflol:
yavrummmm sana noluyo:1hug:
kızlar beni görmüyosunuz senağlama
walla ben dün akşam idarımla yapım hiç bişii çıkmadı doktorda bugün dioki daha çıkmasssss ama zaten çıkacağınıda sanmıom ya neyseee
selm kızlaaaaar hamiş adayı arkadaşlar şimdi sizi hamişlik belirtileri üzerine bilgilendiricem uzun yazcam kaçmayın bekleyinhihoyyyt
yaaa kızlarr benimde yarın günüm heycan bastıı gögüs kenarlarım benimde çok agrıo bide habire acıkıorum yaa ben cokacimcoookcokacimcoook
cadı patricia ya uydum messengerım bosulduuukötükedihüso onu arıyorum buralarda gelsin döfcem:mymeka: kaydirigubbakcemile3
nabersin bajımm test mi yaptın nedir durumun?
cadı patricia ya uydum messengerım bosulduuukötükedihüso onu arıyorum buralarda gelsin döfcem:mymeka: kaydirigubbakcemile3
fundacım görmedim kuşum yazdığını söle ne oldu ?? hayırdırr?
selm kızlaaaaar hamiş adayı arkadaşlar şimdi sizi hamişlik belirtileri üzerine bilgilendiricem uzun yazcam kaçmayın bekleyinhihoyyyt
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: sen beceremiyorsan ben napıyım kızım bak sevdayla ebru yaptı kullanıyo paşa gibi:roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?