Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bak bir buçuktan beri çişim var:)))) gel anlaşalım yapiim ben bu kadar sidik boşa gitmesin:roflol:

yappp hayatım bence en azından umutla beklemessin bişey çıkmassa yada sevinirsinn ama her iki sonuça hazırlıklı olarak yap

selm kızlaaaaar hamiş adayı arkadaşlar şimdi sizi hamişlik belirtileri üzerine bilgilendiricem uzun yazcam kaçmayın bekleyinhihoyyyt

cadı patricia ya uydum messengerım bosulduuukötükedihüso onu arıyorum buralarda gelsin döfcem:mymeka: kaydirigubbakcemile3

nabersin bajımm test mi yaptın nedir durumun?

ÇAğırdım bebişim...kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemileklava:klavaatriciaa:1hug:

cadı patricia ya uydum messengerım bosulduuukötükedihüso onu arıyorum buralarda gelsin döfcem:mymeka: kaydirigubbakcemile3

yok anacım yapmadım yapiimmi yapmiimmi evresindeyim daha:)))) 5 günüm var daha ama sinyaller var kırmızılardan öle işte bende unut dünyası bu dünya misali konuşuom işte burda:)))))

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: sen beceremiyorsan ben napıyım kızım bak sevdayla ebru yaptı kullanıyo paşa gibi:roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…