Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Günaydın en güzel bebeklerin en güzel anne adayları bu mübarek günde ilk güzel haberi ben vereyim test yaptım silik ama belli bir şekilde 2.çizgi çıktı :lepi: darısı herkezlerin başına inş.:Saruboceq: şuan çok mutluyum inanmak gelmiyor insanın içinden :teytey:

yaren naz hayırlı uğurluuu olsun
bendee gebeliğimi adetimin geçmedennn
adet günümde idrar testi yaparak öğrenmiştimm ve 2.çizgi silikdiii
akabindee kan testi yaptırmıştımmm
veee onladaa sonucumu onaylamışş oldummm
şimdii kısmetseee güzel bir prensess bekliyorzzzzzzz

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrrrrrrr
Yarenazcığım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım...
ne kadardır bekliyodunuz takip felan yapmışmıydın yada özel bişey

günyadın kızlar allah kucağına almayı nasıp etsın belritileriniziz yazarmısnız cnm lütfe inşallah allah en kısa zamanda bize de verırır

teşekkür ederim kızlar amin 3.ayımızdı özel bişi yapmadık ama ilişkiden sonra 1saat falan yattım ve uyudum,belirtim hiç yoktu ama kasık ağrım yumurtlama gününden beri hiç geçmedi dünde 2 damla kadar lekelenme oldu bu kadar sabah yaptım ve çıktı Allah en kısa zamanda sizlerede nasip etsin inş.:Saruboceq:

akıntım vardı cnm 1 hafta önce kadar göğüslerimde ağrıda vardı sonra yavaş yavaş geçti

akıntın şuan varmı cnm benımde göğrüslerdeki sızlam geçti ağrı varda birde baş dönmen fealn oldumu tansıyon düşmesi benım akıntım yokda

ayy canım benimmm hayırlı olsun inşallahh sende kasım annesi oliciksinnn çok sevindim senin adına allah tamamına erdirsin hepimizinkini işallah isteyen tüm kardeşlerimize de en kısa zamanda nasip etsinnn

o ilk testte ikinci çizgiyi görmek çok farklı bi duygu ya ben ağladım resmenn:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…