ayy canım benimmm hayırlı olsun inşallahh sende kasım annesi oliciksinnn çok sevindim senin adına allah tamamına erdirsin hepimizinkini işallah isteyen tüm kardeşlerimize de en kısa zamanda nasip etsinnn
o ilk testte ikinci çizgiyi görmek çok farklı bi duygu ya ben ağladım resmenn:ecrin_bebek:
hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ayy ne güzel ya cuma günleri illaki hamişimz çıkıyo
hayırlı cumalar kızlar.
yarenaz kutlarım canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
ceylancım adet mi oldun yoksa
YArenaz hamilemisin görmedim kusura bakma Süper yaaa delikafadulden:sm_cool:
günaydınlar canlarım,
öncellikle hayırlı cumalar
fakirin ekmeği umut misali umutlarım,hayallerim ertelendi sağlık olsun..allah canımızı almadığı müddetçe yılmadan yorulmadan başarmak için elimizden geleni yapmaya çalışacağız
rabbim ol demeden olmuyor..
Allah herbirimize sağlıklı, hayırlı, akıllı melekler nasip etsin
:teytey: canimm allah saglilkla kucagina almayii vatana millete hayirlii evlat olmayi nasip etsinn . ne guzel yaaa k.k. yi actimm hemen hamis haberi:roflol:keske hepboyöle olsaa:lepi::lepi:hayırlı cumalar cnm Allah sanada sağlıkla almayı nasip etsin
:teytey: canimm allah saglilkla kucagina almayii vatana millete hayirlii evlat olmayi nasip etsinn . ne guzel yaaa k.k. yi actimm hemen hamis haberi:roflol:keske hepboyöle olsaa:lepi::lepi:
amin sağol cnm keşke hergün böyle olsa gerçektende hergün hamiş çıksa
Ceylan sen ne zamanlar eŞİnle oldun canım zamanlamanmı kÖtÜ oldu acaba??sÖlermİsİn bİrlİkde olduĞun zamanları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?