Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

14.gün çatlatma iğnesi oldum 15.gün gece çalıştık 16.gün çalışmadık 17.18 çalıştık :1hug:

ben öle ara verilmesi gerektiğini düşünmüom ya denk gelmio işde!! Gerçi bende iiğneden bi gün önce iğne günü ve sonra ki 2 gün aralıksız yaptım ama görcem artık bende ayın 22-23 gibi çıkarmış olursada şuanda kanda bile çıkmasmış ama bende hiiiççç sanmıorum tuttuğunu!!

ceylanimm . canimm olsun yaaa . bak bende regli oldumm bayagi gecmistii .acaba gunlerel yapmasakmi su isi diyom

hayırlı cumalar kızlar benim felaket başım agrıo yine

hayırlı olsun yarenazcım saglıkla büyüsün bebşin inşallah

ceylanım hemen üzülme belki geç döllemedir neden erken yapıosun ya

üzülme dicem ama saçma olucak ceylancım bende kaçkere o negatifi gördüm ama pes etmek yok
Canım sen beni boşver Sen anlat bakalım ben 9 aydır negatif görüyorum piştim artık ama artık test almıyorum yapmayacağım umrumda değil o annesini düşünmüyorsa bende onu düşünmüyorum nokta.
dayanamadin deme yine erken yaptin testi bir pazar olsun hele...

bugün günümdü klomen içtiğim için pazara attım 2 gün geçiktirebiliyor..

Umutsuzluk yok Parçalarım senikaydirigubbakcemile3Hamilesin sadece ona endekslena.s.

Erken değil geç döllenme kaydirigubbakcemile3yok öyle bişey 15.gün geçti üstünden :çok üzgünüm::çok üzgünüm:Nedense seni görünce gözlerimden yaşlar boşaldı

Yarenaz sana yazdığım yorum gerçek oldu ben demiştim otobüsü yakaladı..

ewet canım otobüsü yakaladı ucundan seninkide geç döllenme olur inşallah çıkar pazara

sağol handan Sende sağlıkla al kucağına bebişini

yaa çok komik bişi hadi hava dağılsın azcık ben fortel aldım test akan idrara yazıyodu tutturamadım iş yerinde panikte yaptım biraz kontrol çizgisi bile çıkmadı sabah çişimi evden taşıdım daha
oda gitti.... tekrar kullanılırmı o test:))))))))

canım bende şans olsa akşam açık eczane buldum zoraki sabah test yaptım test bozuk çıktı.tek çizgi bile çıkmadı(( sonra sabah sağlık ocağına gittim kanda yaptırayım diye ordada çok sıra vardı geri döndüm patronun haberi yoktu beklemedim offff offff...

kizlarr ne oluyoo bize yaa cokk az kisi hamis kaliyoo allahimm bu hayirli cuma gununde dualarimizi kabul etsinn yarabbim:Saruboceq:

kızlar günaydın.Yazdıklarınızı okuyunca sizi umut olsun diye yazmak istedim.Umutsuzluğa kapılmayın benimde evlendikten sonra 17. ayımda tutundu bebişim hep ağlardım dua ederdim..Herkezin oldu bir sizin olmadı derlerdi.Her ay dayanamayıp hep test ypardım .Adetim 7 gün geçince test yaptım gözlerime inanamadım.Çok şükür hamileydim. O ay tek yaptığım göbeğimi çektirmek oldu ve göbeğime odaklanmıştım o ay hamileliği hiç düşünmedim. Göbeğim düşmüş ya yerine gelmezse diye bir sürü düşünce işte.Her şeyin zamanı var hiç ummadığımız bir anda rabbim bize hediyesini yoldı kızlar.Mubarek cuma günü süğürmetine tez zamanda gelsin bebişleriniz

zaten bu ayda olmassa yumurta takibi felan yaptırmayacağım oluruna bırakcam yani yumurtlama sorunum yokken ilaçlar aldım iice heveslendirdi buda beni en azından sadece zamana bırakıp yaparsam bu kadar ümitlenmem

ya bu sabah özlem test yapcaktı dur bakalım yarenazdan sora ondan da güzel haber alırıs işallah

canimm bundada var bir hayirr baksana engelerle karsilasmisinn .eee n zaman yapcan testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…