dayanamadin deme yine erken yaptin testi bir pazar olsun hele...Test yaptım arkadaşlar koca bir negatif..
Test yaptım arkadaşlar koca bir negatif..
Test yaptım arkadaşlar koca bir negatif..
14.gün çatlatma iğnesi oldum 15.gün gece çalıştık 16.gün çalışmadık 17.18 çalıştık :1hug:
Canım sen beni boşver Sen anlat bakalım ben 9 aydır negatif görüyorum piştim artık ama artık test almıyorum yapmayacağım umrumda değil o annesini düşünmüyorsa bende onu düşünmüyorum nokta.üzülme dicem ama saçma olucak ceylancım bende kaçkere o negatifi gördüm ama pes etmek yok
dayanamadin deme yine erken yaptin testi bir pazar olsun hele...
CANIMMM ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİNN ÇOK SEVİNDİM a.s.
ceylan üzülme hayatım demek vakti var daha
yarenazz senide çok tebrik ederim güzelimmmm
Umutsuzluk yok Parçalarım senikaydirigubbakcemile3Hamilesin sadece ona endekslena.s.ben öle ara verilmesi gerektiğini düşünmüom ya denk gelmio işde!! Gerçi bende iiğneden bi gün önce iğne günü ve sonra ki 2 gün aralıksız yaptım ama görcem artık bende ayın 22-23 gibi çıkarmış olursada şuanda kanda bile çıkmasmış ama bende hiiiççç sanmıorum tuttuğunu!!
hayırlı cumalar kızlar benim felaket başım agrıo yine
hayırlı olsun yarenazcım saglıkla büyüsün bebşin inşallah
ceylanım hemen üzülme belki geç döllemedir neden erken yapıosun ya
Yarenaz sana yazdığım yorum gerçek oldu ben demiştim otobüsü yakaladı..
hayırlı cumalar kızlar benim felaket başım agrıo yine
hayırlı olsun yarenazcım saglıkla büyüsün bebşin inşallah
ceylanım hemen üzülme belki geç döllemedir neden erken yapıosun ya
Umutsuzluk yok Parçalarım senikaydirigubbakcemile3Hamilesin sadece ona endekslena.s.
Erken değil geç döllenme kaydirigubbakcemile3yok öyle bişey 15.gün geçti üstünden :çok üzgünüm::çok üzgünüm:Nedense seni görünce gözlerimden yaşlar boşaldı
canimm bundada var bir hayirr baksana engelerle karsilasmisinn .eee n zaman yapcan testicanım bende şans olsa akşam açık eczane buldum zoraki sabah test yaptım test bozuk çıktı.tek çizgi bile çıkmadı(( sonra sabah sağlık ocağına gittim kanda yaptırayım diye ordada çok sıra vardı geri döndüm patronun haberi yoktu beklemedim offff offff...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?