kızlar günaydın.yazdıklarınızı okuyunca sizi umut olsun diye yazmak istedim.umutsuzluğa kapılmayın benimde evlendikten sonra 17. Ayımda tutundu bebişim hep ağlardım dua ederdim..herkezin oldu bir sizin olmadı derlerdi.her ay dayanamayıp hep test ypardım .adetim 7 gün geçince test yaptım gözlerime inanamadım.çok şükür hamileydim. O ay tek yaptığım göbeğimi çektirmek oldu ve göbeğime odaklanmıştım o ay hamileliği hiç düşünmedim. Göbeğim düşmüş ya yerine gelmezse diye bir sürü düşünce işte.her şeyin zamanı var hiç ummadığımız bir anda rabbim bize hediyesini yoldı kızlar.mubarek cuma günü süğürmetine tez zamanda gelsin bebişleriniz
aminn canimm ya cokk ihtiyacimiz var bu tur haberlerekızlar günaydın.Yazdıklarınızı okuyunca sizi umut olsun diye yazmak istedim.Umutsuzluğa kapılmayın benimde evlendikten sonra 17. ayımda tutundu bebişim hep ağlardım dua ederdim..Herkezin oldu bir sizin olmadı derlerdi.Her ay dayanamayıp hep test ypardım .Adetim 7 gün geçince test yaptım gözlerime inanamadım.Çok şükür hamileydim. O ay tek yaptığım göbeğimi çektirmek oldu ve göbeğime odaklanmıştım o ay hamileliği hiç düşünmedim. Göbeğim düşmüş ya yerine gelmezse diye bir sürü düşünce işte.Her şeyin zamanı var hiç ummadığımız bir anda rabbim bize hediyesini yoldı kızlar.Mubarek cuma günü süğürmetine tez zamanda gelsin bebişleriniz
canimm bundada var bir hayirr baksana engelerle karsilasmisinn .eee n zaman yapcan testi
beceriksizz senii .kaydirigubbakcemileheyecanlandin tabiki ellerinn birbirine karisti demesengözlerimebaksanabsen hep heyecanlaninca boyle olursann ooooo herif yandiiii desene:roflol::roflol:yaa çok komik bişi hadi hava dağılsın azcık ben fortel aldım test akan idrara yazıyodu tutturamadım iş yerinde panikte yaptım biraz kontrol çizgisi bile çıkmadı sabah çişimi evden taşıdım daha
oda gitti.... tekrar kullanılırmı o test:))))))))
yarenaz bu arada tebrik ederim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin çok sevindim darısı tüm isteyenlere...
kızlar günaydın.Yazdıklarınızı okuyunca sizi umut olsun diye yazmak istedim.Umutsuzluğa kapılmayın benimde evlendikten sonra 17. ayımda tutundu bebişim hep ağlardım dua ederdim..Herkezin oldu bir sizin olmadı derlerdi.Her ay dayanamayıp hep test ypardım .Adetim 7 gün geçince test yaptım gözlerime inanamadım.Çok şükür hamileydim. O ay tek yaptığım göbeğimi çektirmek oldu ve göbeğime odaklanmıştım o ay hamileliği hiç düşünmedim. Göbeğim düşmüş ya yerine gelmezse diye bir sürü düşünce işte.Her şeyin zamanı var hiç ummadığımız bir anda rabbim bize hediyesini yoldı kızlar.Mubarek cuma günü süğürmetine tez zamanda gelsin bebişleriniz
belkide bu aksilikler senin icin de olabilir yani bir hayirbugün eşim izinli akşamda yapamam ondan habersiz yapmak istiyorum.cumartesi iş çıkışı özelde yaptırırım artık.
hee o testle yap idahakızım tekrar tapılabilinirmi o test:))))))))))))
hee o testle yap idahasonra git postaneye testide al paket yapp bana kargoyla yolla bende yapimmkaydirigubbakcemile2 sonra bende kargoyla ceylana yollimm kaydirigubbakcemile3o da yapsinn testii postayla gncam yollasinn şakkıdı boyleee devam etsinn ne giuzel bizde almak zorunda kalmayiiikafamçokkarıştı
:mymeka:deluuuuuu hic kullanilmis test bi daha olurmuuuu at bakim onuu cope att , kossss yenii bir tane all bakimmm hadiinaniknanik
kızım tekrar tapılabilinirmi o test:))))))))))))
Sıyırma gncammm:)))))))
ceylanım beni görünce aglarsan bidaha gelmem baktesti erken yapmışsın bence adetin gecikirse yine yap ama biz hep demiomuyuz adet 3-4 gün gecikmeden yapmıcaz die nie erken yaptın kuzum senin göbişin dolmadan dogurmucam bendebenneyaptımki
vallahi bilmiyorumm canim eger oyleyse kontrol cizgisi cikmadiysa yap bitane daha bakalim.am busefer cisine sahip cikk cisini yaparken nefes bilem almakii konsantrasyonun ozulmasinn tamam miii anne(kizim )yazmisinyaa:CüvCüv:iide kızım kontrol çizgisi bile çıkmadı yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?