Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

yarenaz bu arada tebrik ederim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin çok sevindim darısı tüm isteyenlere...

güzel duan için çok tşk ederim canım!!

aminn canimm ya cokk ihtiyacimiz var bu tur haberlere

beceriksizz senii .kaydirigubbakcemileheyecanlandin tabiki ellerinn birbirine karisti demesengözlerimebaksanabsen hep heyecanlaninca boyle olursann ooooo herif yandiiii desene:roflol::roflol:

Canım sağlıklı kucağına almak nasip etsin :lepi:Saol canım...a.s.

bugün eşim izinli akşamda yapamam ondan habersiz yapmak istiyorum.cumartesi iş çıkışı özelde yaptırırım artık.
belkide bu aksilikler senin icin de olabilir yani bir hayir
simdi yapsaydin belki erken olcakti negatif cikcip uzulecektinn demekki zamani bugun ddegilmiis bence ugun yapma canimm bekliyelim ir gun daha:içelim:

ceylanım beni görünce aglarsan bidaha gelmem bak testi erken yapmışsın bence adetin gecikirse yine yap ama biz hep demiomuyuz adet 3-4 gün gecikmeden yapmıcaz die nie erken yaptın kuzum senin göbişin dolmadan dogurmucam bendebenneyaptımki

kızım tekrar tapılabilinirmi o test:))))))))))))
hee o testle yap idaha sonra git postaneye testide al paket yapp bana kargoyla yolla bende yapimmkaydirigubbakcemile2 sonra bende kargoyla ceylana yollimm kaydirigubbakcemile3o da yapsinn testii postayla gncam yollasinn şakkıdı boyleee devam etsinn ne giuzel bizde almak zorunda kalmayiiikafamçokkarıştı
:mymeka:deluuuuuu hic kullanilmis test bi daha olurmuuuu at bakim onuu cope att , kossss yenii bir tane all bakimmm hadiinaniknanik

iide kızım kontrol çizgisi bile çıkmadı yaaa

kaydirigubbakcemile3Herkesin adet günü çıkıyor benimmi geçikince çıkacak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iide kızım kontrol çizgisi bile çıkmadı yaaa
vallahi bilmiyorumm canim eger oyleyse kontrol cizgisi cikmadiysa yap bitane daha bakalim.am busefer cisine sahip cikk cisini yaparken nefes bilem almakii konsantrasyonun ozulmasinn tamam miii anne(kizim )yazmisinyaa:CüvCüv:

Adet tarihim yarın diye sabah kalkarkalkmaz test yaptım ama negatif çıktı olsaydı çıkardı herhalde artık :çok üzgünüm::a015:

şimdi kayınvaldem aradı test yapacağımdan haberide yoktu kimsenin.seni gördüm rüyamda dedi kızın olmuştu dedii ağlıyorum çok dolmuşumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…