Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kaydirigubbakcemile3Herkesin adet günü çıkıyor benimmi geçikince çıkacak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ceylanım zaten o testler gecikme olduktan sonra doğru sonuç verio diolar bence 2-3 gün sonra yap benimde bugun adet günüm dü-n yaptım çıkmadı ama ümidimi kaybetmedim beraber pzt bekleyelim ne dersin inşallah hayırlı haberi alıcaz hamileyizbizzz :sm_cool:

YARENAZCIM tebrik ederimsüprizzzzz:teytey:..ne güzel bir haber bu sabah sabah..CEYLANCIM ya sende üzülme lütfen hem daha senin günün gelmediki..belki geç döllenmedir hele bir kaç gün geçsin hem ayrıca sen daha adet olmadın yanılmıyorsam...

Adet tarihim yarın diye sabah kalkarkalkmaz test yaptım ama negatif çıktı olsaydı çıkardı herhalde artık :çok üzgünüm::a015:
canimm daha 4 gun once iki tane ornegini bldum k-k da arkadaslar biri 2 gun gecmis reglisi biri 4 gun gecmis test yapmislar negatiff veee 1 hafta sonra yine regli olmamaislar test yapmislarr ikiside pozitiff canlarr bunu hemen yapmayin bazilarinda erken cikiyo ama bazilari gec oluyo boyle :1hug:

teşekkür ederim AYÇA cım Allah sanada nasip etsin inş.

Sağol canım ilgilendiğin için ama ne bileyim pek ümidim kalmadı adet olacam sanırım :çok üzgünüm: Küçücük incecik bir çizgi bile yoktu.Çok bekledim başında:çok üzgünüm: Napayım kısmet değilmiş

kızlar valla bende beklemedeyım inşllah bu ay olacak bu cyma mubarek günde olacak valla rahmım sabah aprıdıd adet olacam diye kalktım uyumadım bike inan çok üzülüyorum inşallah bu ay olur yine uykular kaç tı gün yaklaştıkça

Kızlar merhaba sİze gÜzel haberİm var ....kızlar dayanamadım dÜn yİne test yaptım İkİ Çİzgİ Çıktı....
ohhhhhh sukurrr yarabbimmmm ikinci guzel haber hihoyyyt
:sm_cool::sm_cool:tebrikler guzelimm allahimm saglikla aldirsin bebegini kucagina:sm_cool:ee analtt bakalimmm ne gibi asamalardan gectinn sende yumurtlama gunuden#mi eraber oldun yoksa hic takmadinmiii

Nehır ceylan bakın bende Önce kı gÜn yapmıŞtım o zaman ÇıkmamıŞtı.....lÜtfen umudunuzu kaybetmeyın lÜtfen...arkadaŞlar ÖĞrenınce yemın edıyorum hepınız ıÇın dua ettım. Sabredın ne olur...

elmur çok sevındım cnm bak sen olmaz diyordun cnm bak allah verince basıl oluyor dikkat et kendine doktora git hemen

Ya ozaman ben Çokmu erken yaptım testı yaaa anlamadım tekrar yapsammı pazar gÜnÜ felan??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…