kaydirigubbakcemile3Herkesin adet günü çıkıyor benimmi geçikince çıkacak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canimm daha 4 gun once iki tane ornegini bldum k-k da arkadaslar biri 2 gun gecmis reglisi biri 4 gun gecmis test yapmislar negatiff veee 1 hafta sonra yine regli olmamaislar test yapmislarr ikiside pozitiff canlarr bunu hemen yapmayin bazilarinda erken cikiyo ama bazilari gec oluyo boyle :1hug:Adet tarihim yarın diye sabah kalkarkalkmaz test yaptım ama negatif çıktı olsaydı çıkardı herhalde artık :çok üzgünüm::a015:
YARENAZCIM tebrik ederimsüprizzzzz:teytey:..ne güzel bir haber bu sabah sabah..CEYLANCIM ya sende üzülme lütfen hem daha senin günün gelmediki..belki geç döllenmedir hele bir kaç gün geçsin hem ayrıca sen daha adet olmadın yanılmıyorsam...
canimm daha 4 gun once iki tane ornegini bldum k-k da arkadaslar biri 2 gun gecmis reglisi biri 4 gun gecmis test yapmislar negatiff veee 1 hafta sonra yine regli olmamaislar test yapmislarr ikiside pozitiff canlarr bunu hemen yapmayin bazilarinda erken cikiyo ama bazilari gec oluyo boyle :1hug:
kizlarr allahim butun dualarimizi kabul etsin bu muarek gunn
gncam canimmm n oldu yaptinmii testiniii :1hug:
ohhhhhh sukurrr yarabbimmmm ikinci guzel haber hihoyyytKızlar merhaba sİze gÜzel haberİm var ....kızlar dayanamadım dÜn yİne test yaptım İkİ Çİzgİ Çıktı....
canimm sen gunde 1 keremi cis yapiyonn sendemi krize girdin yoksammkaydirigubbakcemilekiz getirtme beni yanina ic 1 sise suyu cik iste wc yee hadikaydirigubbakcemileyok anacımm daha çişim yok....
iide kızım kontrol çizgisi bile çıkmadı yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?