kızlar gunaydın nasılsınız ben az sonra kursa gıdıcem ama sıze bı ugryım dedım dun gece adet sancılarım basladı benım arkadaslar ara ara gırıp gırıp cıkıyo sancılar ben kesın adet olucam yaaaaa umıdımı kestım bu aydan :1no2:
kız elmur sen hamilemiesin kız
ya ozaman ben çokmu erken yaptım testi yaaa anlamadım tekrar yapsammı pazar günü felan??
Nehİr ceylan bakın bende Önce kİ gÜn yapmıŞtım o zaman ÇıkmamıŞtı.....lÜtfen umudunuzu kaybetmeyİn lÜtfen...arkadaŞlar ÖĞrenİnce yemİn edİyorum hepİnİz İÇİn dua ettİm. Sabredİn ne olur...
yarenaz cım tebrik ederim canım rabbim kucagına almayı nasip etsin inşallah canım
Kızlar merhaba sİze gÜzel haberİm var ....kızlar dayanamadım dÜn yİne test yaptım İkİ Çİzgİ Çıktı....
canım ümidini kesme lütfen hem adet sancısı yine oluomuş gebe olsan bile üzülme lütfenn :çok üzgünüm:
Teşekkür ederim ravzanur canım yumurtlamaya dikkat ettik. Bir de şu belirtiler var ya çok takmamak lazım ama elde değil en iyi ben biliyorum:)bende aslında çok belirti yoktu sadece kasık ağrısı birde gaz vardı . Ayaklarım ısınmıyodu ... Allah ım bana nasip etti inşallah allahım size de nasip etsin... Bu arada ibrahim saraçoğlunun sitesinde havuç suyu yazıyo sperm için onu kullandık eşim için keçiboynuzunu kaynatıp içmek işe yarıyo diyolar ama sevmedi bizim KOCA bebek. Havucu mecburen içtİ:jeyyar::jeyyar:
evet canım iki kez yaptık testi bi akşam bir de sabah... Anne ben burdayım geldim dedi meleğim ....görseniz o pembe çizgi o kadar şirin ki....
canım benden sonra 2.hamiş sensin :sm_cool: Allah analı babalı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin
bu arada hamiş arkadaşlar ıkınızı de tebrık edıyorum ınsallah saglıklı bı gebelık gecırırsınız rahat bı dogumla meleklerınıze kavusursunuz bıze de dua etmeyı unutmayın=))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?