Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar gunaydın nasılsınız ben az sonra kursa gıdıcem ama sıze bı ugryım dedım dun gece adet sancılarım basladı benım arkadaslar ara ara gırıp gırıp cıkıyo sancılar ben kesın adet olucam yaaaaa umıdımı kestım bu aydan :1no2:

Teşekkür ederim ravzanur canım yumurtlamaya dikkat ettik. Bir de şu belirtiler var ya çok takmamak lazım ama elde değil en iyi ben biliyorum:)bende aslında çok belirti yoktu sadece kasık ağrısı birde gaz vardı . Ayaklarım ısınmıyodu ... Allah ım bana nasip etti inşallah allahım size de nasip etsin... Bu arada ibrahim saraçoğlunun sitesinde havuç suyu yazıyo sperm için onu kullandık eşim için keçiboynuzunu kaynatıp içmek işe yarıyo diyolar ama sevmedi bizim KOCA bebek. Havucu mecburen içtİ:jeyyar::jeyyar:

elmurcum tebrik ederim canımm yaa allah ananlı babalı bü-yütsün inşallah...anlat bakalım kaçıncı günde çıktı ikini çizginn canım ???

canım ümidini kesme lütfen hem adet sancısı yine oluomuş gebe olsan bile üzülme lütfenn :çok üzgünüm:

Tebrik ederim canım çok sevindim gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah:Saruboceq:
Bu yazını okuyuncada kötü oldum gözlerim doldu.Kısmet canım herşeyin hayırlısı.Ben zaten hep böyle dua ettim Allah'ım bana en hayırlı zamanda ver bebeğimi diye:Saruboceq:
Sen zaten dün yapmamış mıydın negatifi gördüğünde?Ben mi karıştırıyorum.22siydi sanırım adetin.:1hug:

ozlemacar canimm bende dungece oldumm ama umutsuzluga kapilmadim canimmm kafana takma . bundada vardir bir hayir canimmm :1hug:

Kızlar merhaba sİze gÜzel haberİm var ....kızlar dayanamadım dÜn yİne test yaptım İkİ Çİzgİ Çıktı....

Canım benden sonra 2.hamiş sensin :sm_cool: Allah analı babalı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin

canım ümidini kesme lütfen hem adet sancısı yine oluomuş gebe olsan bile üzülme lütfenn :çok üzgünüm:

canlarım bugun ayın 20si ve adet gunum
sizce de sancılar bugun baslaması tesaduf olabılır mı yoksa adet olucagım ıcın mıdır

yaaaa ne süper bir haber buuuu...delikafaduldendelikafadulden
sana dememişmiydişk erken yaptın bekle 1 2 gün daha diye...
gördünmü baaaakkk...
ceylancım bak da gör bekleyince nasılmış...sositososito
anlat bakalım elmurcum belirtilerini..ve ne kadar günün geçti?:içelim::içelim:

evet canım iki kez yaptık testi bi akşam bir de sabah... Anne ben burdayım geldim dedi meleğim ....görseniz o pembe çizgi o kadar şirin ki....

ayy cnaım benim çok tebrik ederim..sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirip sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin allahh ...tabiki isteyenlerede bir an önce versin bu mutluluğu..

bu arada hamiş arkadaşlar ıkınızı de tebrık edıyorum ınsallah saglıklı bı gebelık gecırırsınız rahat bı dogumla meleklerınıze kavusursunuz bıze de dua etmeyı unutmayın=))

arkadaşlar hepinize günaydın hayırlı cumalar elmur ve yarenaz sizleri yürekten tebrik ediyorum rabbim saglıklı bi şekilde kucagınıza almayı nasip etsin allah bizede göstersin ama benim bu ay hiç ümidim yok ne akıntım var ne de ısı tablosunda bi degişme sanırım ben bu ay yumurtlamıyorum oysaki tam yumurtlama günlerimdeyim bilmiyorum kendimi dinleyip stres yapmak istemiyorum ama elde deilki dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

elmurcum kutlarım canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
ceylancım sende biraz daha bekle test için

elmur cnm belirtilerini yazarmısn cnm lütfen valla çok streslı oldum ben yine kafayıy yıyecem gün yaklaştı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…