Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canımm benim normalde o kadar çok akıntım olurdu ki anlatamam ... Benimde hiç olmadı hatta nerdeyse yok denecek kadar... Her vücut ayrı işliyo ve tepkisi de farklı oluyo o yüzden sıkma canını lütfen... Ve dua et bol bol... Birde eşine iyi bak bugünlerde :)

ediyorum canım etmez olur muyum hiç? Senin ne zaman adet tarihin....

benım adet gunum bugun canım normalde bugun gelmesı gerekıyor bakalım adet sancılarım basladı ınsallah gelmez yaaa suan cok uzgunum adet olucam gıbı hıssedıyorumsenağlama

özlemcim adet olmadan umudunu kaybetme bence.hamile olupta adet günü sanki adet olacakmış gibi ağrılar çekenlerde oluyor.

Canım Elmur haberini aldım hemen girdim Süperrrrhihoyyyt
ışte bu kadar Allah sağlıklı kucağına almak nasip etsin :hooray:

benım adet gunum bugun canım normalde bugun gelmesı gerekıyor bakalım adet sancılarım basladı ınsallah gelmez yaaa suan cok uzgunum adet olucam gıbı hıssedıyorumsenağlama

canım dur bakalım belki gelmez kimbilir.. bak bugün sen hiç düşünme bunları rahat ol ve hatta başka şeylerle kafanı meşgul et tamammı.. kendini adet olucam felan diye koşullandırma...

allahım bu mübarek günde inşallah tüm isteyenlere en kısa zmanda sağlıklı bebekler nasip eder..

kayınvalidem ve arkadaşları bugün mevlit okutacaklar,sabah aradım inanın iyice tembihledim çocuk isteyenlere bol bol dua edin herkese dedim..

özlemcim adet olmadan umudunu kaybetme bence.hamile olupta adet günü sanki adet olacakmış gibi ağrılar çekenlerde oluyor.

tatlım ıster ıstemez bozuldu moralım ama kısmet ıste yıne beklıycem bıkac gune kalmaz gelır gıbı..
gelmezse zaten tam bır hafta beklemeyı dusunuyorum...
ama hıc de sanmıyorum o kadar beklıycegımı eger bu ay da tutmamıssa olivasyon testı alıcam kesınlıkle... senağlama

sagol canım benım
zaten bırazdan kursa gıdıcem aksama kadar yokum orda oyalanıcam Çok üzgünüm çoook

nehir canım evet doğru hatırlıyosun adet tarihim 22 si ama ben dayanamayıp hesap ederek bu çarşamba ilk testi yaptım test o zaman negatifti... Hesabıma göre olması lazımdı ama en son 8 inde bebek için şey çalışmıştık 18 inde çıkar diye düşünmüştüm idrarda çıkmadı... Dün akşam tekrar baktım çok silik şekilde çıktı . Sabah tekrar baktık bu sefer biraz daha belliydi. Biz birlikte olunca hemen döllenme oluyo sanıyoruz galiba canım yavrum şimdi neler yaşıyodur kimbilir :) neyse bence çok acele etmemek lazım teste bakmak için galiba en doğrusu adet tarihini beklemek tabii ben dayanamadım ama belki siz dayanabilirsiniz.....

ayy bugün eve gidip uyumak istiyorum sadece ..Sizi merak etmesem giresim bile yok Liste elimi kolumu bağladı bugün herkes tahta otursun..

Ceylan Çok teŞekkÜr ederım canım ... Alllahım o lısteye yenı ısımler yaz allahım. AyaĞımı sÜrÜyerek gıreyım lısteye.. Hamıle olmayan kaldı mı herkes bu lıstede dımı demeyı nasıp et allahım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…