arkadaşlar hepinize günaydın hayırlı cumalar elmur ve yarenaz sizleri yürekten tebrik ediyorum rabbim saglıklı bi şekilde kucagınıza almayı nasip etsin allah bizede göstersin ama benim bu ay hiç ümidim yok ne akıntım var ne de ısı tablosunda bi degişme sanırım ben bu ay yumurtlamıyorum oysaki tam yumurtlama günlerimdeyim bilmiyorum kendimi dinleyip stres yapmak istemiyorum ama elde deilki dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ediyorum canım etmez olur muyum hiç? Senin ne zaman adet tarihin....
adetin ne zaman canım...
benım adet gunum bugun canım normalde bugun gelmesı gerekıyor bakalım adet sancılarım basladı ınsallah gelmez yaaa suan cok uzgunum adet olucam gıbı hıssedıyorumsenağlama
özlemcim adet olmadan umudunu kaybetme bence.hamile olupta adet günü sanki adet olacakmış gibi ağrılar çekenlerde oluyor.
canım dur bakalım belki gelmez kimbilir.. bak bugün sen hiç düşünme bunları rahat ol ve hatta başka şeylerle kafanı meşgul et tamammı.. kendini adet olucam felan diye koşullandırma...
allahım bu mübarek günde inşallah tüm isteyenlere en kısa zmanda sağlıklı bebekler nasip eder..
kayınvalidem ve arkadaşları bugün mevlit okutacaklar,sabah aradım inanın iyice tembihledim çocuk isteyenlere bol bol dua edin herkese dedim..
elmuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrr şaka gibi
tebrik ederim yaaaaaaa
senden naber goncam
elmuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrr şaka gibi
tebrik ederim yaaaaaaa
birgün sende böyle müjdeli haber vereceksin canım..
tebrik ederim canım çok sevindim gözün aydın allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah:saruboceq:
Bu yazını okuyuncada kötü oldum gözlerim doldu.kısmet canım herşeyin hayırlısı.ben zaten hep böyle dua ettim allah'ım bana en hayırlı zamanda ver bebeğimi diye:saruboceq:
Sen zaten dün yapmamış mıydın negatifi gördüğünde?ben mi karıştırıyorum.22siydi sanırım adetin.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?