Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar sela ıle ezan arasındakı zaman dua ıÇın en makbul zamanlardan... Hadı hep bırlıkte dua edelım lıstedekı tÜm ısımlerı okuduktan sonra ama... Hadı olcak gÖrceksınız....

kızzzlar benide aranıza alın çok fena sabırsızlanıyorum:çok üzgünüm:.....adet olmama (inşallah olmam:Saruboceq:) 6 gün var.....

elmur cnm belirtilerini yazarmısn cnm lütfen valla çok streslı oldum ben yine kafayıy yıyecem gün yaklaştı diye

canım aslında bu bebek benim ikinci. Yani diğerini tam 5 haftalıkken düşükle kaybettim. Onda mesela belirtilerim daha netti. Mide bulantım baş dönmem, koku alma hassasiyeti yada baş dönmesi gibi. Hatta bebeğin varlığını adetimden 1 hafta önce idrar testiyle öğrenmiştim.ama bunda öyle olmadı yani aslına bakarsan bazı arkadaşlar belirtileri yazyodu ya sık idrara çıkma ,akıntı çoğalması, gibi... Bende sadece ayak üşümes ve gaz olayı vardı ha birde arada ateş basıyodu özellikle sabahları... Başka bişey olmadı canım.

kız işim vardı şimdi okudum
kızım kontrol çizgisi çıkmadıysa olmamış o test deli
ama ben yarın sabahı beklemicem yapiimmi arkadaşım sence

canım o hassas testler 5-7 gün öncesinden bellii edio diyolar senin kaç günün kaldı ki?

saol cnm elmur alah kucağına almayı nasıp etsın cnm senın çok erkenden çıkmış buügn daha 27 günnü cnm 25 günde çıkmış cnm yanı döleme 10 geçinde testte çıkıyormu cnm

günaydın kızlar nasılsınız. hayırlı cumalar öncelikle. inşallah bugün bereketli bir gün bol bol hamiş çıkarıcaz inşallah. elmur hamileymiş tebrikler canım benim Allah sağlıkla kucağına almaya nasip etsin inşallah.ceylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnn test yapıcaktı sonucu çok merak ediyom inşallah ALlahım:Saruboceq:
ebrubu canım sende burdasın karşılaştık çok şükür nasılsın canım neler yaptınız varmı gelişme

fortel doğru verir derler ama bilmiorum canım bendede kontrol çizgisi çıkmamışdı ama gene yaptığımda negativdi ayın 26 sında regli olmayı bekliorum ben belki 22-23 gibi tekrarlarım testi gene

kız yok testte tek çizgi bile çıkmıyo ki çifti görelim yani bişi kıpırdamıyo anliican attım zaten

fortel doğru verir derler ama bilmiorum canım bendede kontrol çizgisi çıkmamışdı ama gene yaptığımda negativdi ayın 26 sında regli olmayı bekliorum ben belki 22-23 gibi tekrarlarım testi gene

gncam ve sevedail kızlar testte ilk çizgi bile çıkmadı diyosunuz. Test bozuk bence...

arkadaşlar bişey sormak istiyorum aranızda bilen varsa lütfen yardımcı olsun benim annem adeti bittiği gün hemen hamile kalırmış bende ona benzemiş olabilirmiyim sizce bugun adetimin 12 günü ama adetim bitti günden beri sag kasıgım agrıyodu akıntım vardı ama bugunden itibaren ikinside yok bide ısı takibimde 1.günden 6.güne kadar 35.7 6.günden bugune kadarda 36.4 olarak devam ediyo buna bi yorum yapabilcek olan varmı çok karıştım ya çok stresim bendede erken yumurtlama olabilirmi yada pco luyum hiçmi yumurtlamıyomki

akkanarya merhaba canım. ya bende hafif adt belirtisi oldu olsa şaşırmazdım yani. 1 gün geçince çok kasılmalarım oldu ama ben regl olacağım zaman okadar kasılmam olmuyo o sebepten farklıydı yani

yarrenazda hamileymiş. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. tabi hepimize.

cuma vakti bol bol dua edelim kızlar Rabbim tez zamanda sağlıkla mutlulukla hepinizin göbişini doldursun göbişi dolu olan arkadaşlarda sağlıkla kucağımıza alalaım inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…