Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

saol cnm elmur alah kucağına almayı nasıp etsın cnm senın çok erkenden çıkmış buügn daha 27 günnü cnm 25 günde çıkmış cnm yanı döleme 10 geçinde testte çıkıyormu cnm

benim hiç sekmedi ayın 22 si sabahı olur adetim.22 şubatta adet oldum 19 unda belli oldu işte...3 gün önce öğrendim yani....internette döllenmeden 10 gün sonra yazıyordu hatta aldığım idrar testinde de döllenmeden 7 gün sonra belli olur yazıyodu ama bilmiyorum canım ya... Sen de ne gibi belirtiler var

kızlar ben beklemedeyim bakalım bugün yarın bekliyorum aslında bugün adete bi gün kala ağrılarım olmazdı ama olcak gibiyim herhaldebenneyaptımki

benimde sabah sol kasığımda batma gibi oldu bimiyorum walla kendimi kaptırmak istemiyorum

o soldaki batmalar bende var işde yanıltıyo ya bizi bakalım hele birazdaha zaman kocam test almıyokaydirigubbakcemile3dur hele diyo negatif çıkar diye istemedi geçsin hele diyoo:dance:

canım çook teşekkür ederim allah sana da bize bu haberi vermeyi nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…