kızlar bendede hala sancı vr sonum hayır olsun inşallah
sendemi hamişsin kaçırmışım ben hayırlı olsun ne zamn öğrendin
canım çook teşekkür ederim allah sana da bize bu haberi vermeyi nasip etsin...
hb bozo cum nasılsın hayatım delikafadulden
evet bozocum :) dün testte çıktı teyzesi...
hb funda cım sağol canım nasılsınız?? hihoyyyt
hamilemisin ahhh ne güzel anlat anlar başından sonuna da bende kendimi rahat hissedeyimkaydirigubbakcemile3
canım bende de var ya ağrı ....
canım anlattım ama bir kez de senin için anlatayım . Adet tarihim 22 siydi ya benim de çarşamba baktım yoktu dün işten dönerken test aldım çok silik çıktı ama vardı neyse sabah eşimle bir daha yaptık bu sefer daha koyuydu ama öyle kıpkırmızı değildi :) ama ben o testteki çizgileri görmesem hamileyim demezdim çünkü hiç bir belirti yok yani ne akıntı ne mide bulantısı... Hatta ağrım var adet olcak gibi...
nehir canım evet doğru hatırlıyosun adet tarihim 22 si ama ben dayanamayıp hesap ederek bu çarşamba ilk testi yaptım test o zaman negatifti... Hesabıma göre olması lazımdı ama en son 8 inde bebek için şey çalışmıştık 18 inde çıkar diye düşünmüştüm idrarda çıkmadı... Dün akşam tekrar baktım çok silik şekilde çıktı . Sabah tekrar baktık bu sefer biraz daha belliydi. Biz birlikte olunca hemen döllenme oluyo sanıyoruz galiba canım yavrum şimdi neler yaşıyodur kimbilir :) neyse bence çok acele etmemek lazım teste bakmak için galiba en doğrusu adet tarihini beklemek tabii ben dayanamadım ama belki siz dayanabilirsiniz.....
canım anlattım ama bir kez de senin için anlatayım . Adet tarihim 22 siydi ya benim de çarşamba baktım yoktu dün işten dönerken test aldım çok silik çıktı ama vardı neyse sabah eşimle bir daha yaptık bu sefer daha koyuydu ama öyle kıpkırmızı değildi :) ama ben o testteki çizgileri görmesem hamileyim demezdim çünkü hiç bir belirti yok yani ne akıntı ne mide bulantısı... Hatta ağrım var adet olcak gibi...
arkadaşlar hepinize günaydın Ceylan ne yaptın bugün kan tahlilin vardı ne yaptın
günaydın kızlar nasılsınız. hayırlı cumalar öncelikle. inşallah bugün bereketli bir gün bol bol hamiş çıkarıcaz inşallah. elmur hamileymiş tebrikler canım benim Allah sağlıkla kucağına almaya nasip etsin inşallah.ceylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnn test yapıcaktı sonucu çok merak ediyom inşallah ALlahım:Saruboceq:
ebrubu canım sende burdasın karşılaştık çok şükür nasılsın canım neler yaptınız varmı gelişme
hepinizin beklentisi güzel sonuçlar versin işallahhhhhh..
bozo cum regl bitti ama enteresan olan bişey var 5gün gecikmeli gelmişti 4.günün sonunda bitti oysa 6-7 gün sürerdi benim reglim ..neden böle oldu anlayamadım ?? delikafadulden
canım çook teşekkür ederim allah sana da bize bu haberi vermeyi nasip etsin...
Saolun kızlar beni düşündüğünüz için negatifi gördüm sağlık olsun diyorum ama içim diyemiyor şimdi çoğunuz özge yapma diyeceksin umudumuzsun ama bugün umutlu değil gibiyim..:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?