Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

hamilemisin ahhh ne güzel anlat anlar başından sonuna da bende kendimi rahat hissedeyimkaydirigubbakcemile3

canım anlattım ama bir kez de senin için anlatayım . Adet tarihim 22 siydi ya benim de çarşamba baktım yoktu dün işten dönerken test aldım çok silik çıktı ama vardı neyse sabah eşimle bir daha yaptık bu sefer daha koyuydu ama öyle kıpkırmızı değildi :) ama ben o testteki çizgileri görmesem hamileyim demezdim çünkü hiç bir belirti yok yani ne akıntı ne mide bulantısı... Hatta ağrım var adet olcak gibi...

elmur cnm bedne kasılma var canım sankı adet olacam gibi bende adetımem 24 ben yapsam çıkarmı kız dfah erken değilmi gaz var miğdemmde artık herseyı yormayacam

ayy ne güzel hemde erkenden öğrenmişsin

haklısın canım ben bekleyecem artık zaten yarın olursa olur .zaten adet olcak gibi karnım ağrımaya başladı.Bilmiyorum artık nasip.Olmazsam pazartesi kan testi yaptırırım artık:sm_confused:

hepinizin beklentisi güzel sonuçlar versin işallahhhhhh..

bozo cum regl bitti ama enteresan olan bişey var 5gün gecikmeli gelmişti 4.günün sonunda bitti oysa 6-7 gün sürerdi benim reglim ..neden böle oldu anlayamadım ?? delikafadulden

aynen canım olacakmışım gibi bendede var dün akşamda hamileymişim gibi laflar çıktı ağzımızdan eşimle gülmeye başladık:roflol:

arkadaşlar hepinize günaydın Ceylan ne yaptın bugün kan tahlilin vardı ne yaptın

Saolun kızlar beni düşündüğünüz için negatifi gördüm sağlık olsun diyorum ama içim diyemiyor şimdi çoğunuz özge yapma diyeceksin umudumuzsun ama bugün umutlu değil gibiyim..:çok üzgünüm:

yoksa üstünüme oldun canım

canım bak nasılda biliyorsun herkesin ne diyeceğini hem dur daha testi zaten erken yaptın. canım benim az kaldı kavuşacaksın inşallah meleğine ne olur Allaha havale et hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin inşallah san da hepimnmizede canım :Saruboceq::Saruboceq:

bilmiyorum bozo cum anlamadımki ama böle oldu üstüne gözükme gibi mi bilmiyorum normald adet gibi geldi çünkü az değildi yani.anlayamadım ben bu işi manlayan varsa sölesinn
ceylan ım hg bitanem sıkma canını işallah bir dahaki aya hamiş oluruz.. sıkma canını biliyorum çok üzgünsün ama verecek olan Allah bunu biliyoruz sabretmekten başka çare yok üzülme... :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…