erkenden samimi olmak doğrumu?

Hiiç gerek yok bence ..Sevgılılık zaten basbasa oldugunuz ılk ve son dönem..Nişandan sonra herkes herseye karısıyor ve aslında aılesıyle evlenecegını o zaman anlıyorsun..O yuzden gereksız bı atılım..Benım kac arkadasım vardı,kendı aralarında sözlendıklerı adamların aılelerıyle tanıstııı evlerıne gıttı hatta dugunlerıne katılıp tum sulalelerıyle bıle tanıstı..sonra da baskalarıyla evlendıler..Çok sacma ve gereksız..

ne geregi var annesini bu kadar erkenden aramaya ayrica da yenge ne ya.ne alaka?cok erken bunlar icin

ilk yengesiyle tanıştım. yengesi de bekliyo aradım filan bi kaç kere. hiç yanaşmıyo o da demiş

Bence gitme.
Istemwdigin seyleri simdiden yaptirirsa , sende yaparsan .
Evlenirkende hic bir sozunu geciremezsin.
Agac yasken egilir .
Iliskinin basinda tavrini koymalisin .
Ben boyleyim , ve boyle kabul etmelisiniz .bukadar basit !!

evet istemiyorum zorla yaptırmaya çalışmıyor ama trip üstüne trip yiyorum..

o da istiyor ama askerden dönünce tanışmak istedi. henüz tanışmadı yani ama tanışmam da demedi. bende üsstelemedim

Sorun, trip yemen zaten, ya sen de üstele ya da onun ısrarından hoşlanmadığını belirt.

Ben arada resmi bir şey olmadan tanışılmasına vs. soğuk bakmıyorum sözlenip, nişanlanıp tanımak daha garip geliyor ama bir adım senden, bir adım ondan gelmedikçe ipin ucu kaçar, o zaman ne ailen laf edebiliyor; ne de ötekiler, o seninkilerle tanışmadıktan sonra gitme. Çözüm burada, sebep olarak da bunu söylemen yeterli olmalı. Kalkıp bizim enişteyi çok severler sen de onun gibi ol desen "evet, ben de öyle olmalıyım mı diyecek, adamla beni ne karşılaştırıyorsun?" der, senin yenge ile konumun da o, onun daha önceden tanışmış olması, samimi olması seni bağlamaz hiçbir şekilde, annesinin tatlılığı falan da ayrı bir olay, belli bir süre için tatlı değil bu kadın, askerden döndükten sonra da tatlı olacak. Yenge de bir zahmet kendi işine baksın. Başka arkadaşı mı yok telefonlar falan filan zamanı geldiğinde arkadaş da olursunuz, düşman da ama sevgilin yanında değilken önemli günler haricinde olmasınlar umurunda. Sevgilin anneni arayıp bayram kutlamıyorsa da, onu da yapmanı önermem, kapılanmaya çalışmıyoruz gelin olarak, evlenmek istiyoruz. Bizim aileler tanıştıktan sonra her mühim günde içinden gelerek sizinkileri arayalım dediği için ben de içimden gelerek önce sizinkileri arayalım ayıp olmasın diyorum. Yoksa neden arayayım, kendi anne babamı aramam yeterliyken?

Sorun, trip yemen zaten, ya sen de üstele ya da onun ısrarından hoşlanmadığını belirt.

Ben arada resmi bir şey olmadan tanışılmasına vs. soğuk bakmıyorum sözlenip, nişanlanıp tanımak daha garip geliyor ama bir adım senden, bir adım ondan gelmedikçe ipin ucu kaçar, o zaman ne ailen laf edebiliyor; ne de ötekiler, o seninkilerle tanışmadıktan sonra gitme. Çözüm burada, sebep olarak da bunu söylemen yeterli olmalı. Kalkıp bizim enişteyi çok severler sen de onun gibi ol desen "evet, ben de öyle olmalıyım mı diyecek, adamla beni ne karşılaştırıyorsun?" der, senin yenge ile konumun da o, onun daha önceden tanışmış olması, samimi olması seni bağlamaz hiçbir şekilde, annesinin tatlılığı falan da ayrı bir olay, belli bir süre için tatlı değil bu kadın, askerden döndükten sonra da tatlı olacak. Yenge de bir zahmet kendi işine baksın. Başka arkadaşı mı yok telefonlar falan filan zamanı geldiğinde arkadaş da olursunuz, düşman da ama sevgilin yanında değilken önemli günler haricinde olmasınlar umurunda. Sevgilin anneni arayıp bayram kutlamıyorsa da, onu da yapmanı önermem, kapılanmaya çalışmıyoruz gelin olarak, evlenmek istiyoruz. Bizim aileler tanıştıktan sonra her mühim günde içinden gelerek sizinkileri arayalım dediği için ben de içimden gelerek önce sizinkileri arayalım ayıp olmasın diyorum. Yoksa neden arayayım, kendi anne babamı aramam yeterliyken?

tmam bişey demiycem desede tripli davranıyo maalesef.. evet bende aynını dedim seni zorladımmı anneemle tanış diye dedim anlayış lı ol sende dedim. annem duysa kızar bu kadarını. tanıştığımı biliyor o kadar. ki annemde çok kızıyo niye beni tanıştırmadın diye ama ben sana bunu söylemiyorum zorlamıyorum seni dedim. bişey demedi.

arkadaşlar sevgilim askerde. henüz bi resmiyet yok ilişkide. ama annesiyle tanıştım. sevgilim sürekli annesini yengesini aramamı görüşmemi istiyor.

annesi de beni sorup duruyormuş. bir kez aramıştım daha önce. şimdi bekliyor sanırım gelip gitmemiş istiyor. kız erkek ailesiyle daha önce samimi olmalıymış. düşünce yapıları bu.

bende çok istemiyorum. annem duysa izin vermez çünkü. hemde daha erken gibi geliyor. babasıyla tanışmadım ama evlerine gidersem tanışıcam tabi :/

sevgilimde senin için diyorum ben diyor. abisinin eşi öyleymiş daha sevgiliyken aşırı derece samimiymiş aileyle. sevgilim benden de bekliyor.

ne yapmalıyım sizce ?
Çocxuk asker.Anladığım kadarıyla yaşlarınız küçük.Ailenin ne düşündüğü önemli değil,senin ne düşündüğün önemli.Kimseyle samimi olmak,kendini erkek ailesine sevdirmek gibi bir mecburiyetin yok.Hem de asker olan sevgilinin ailesiyle gidip gelmen görüşmen yanlış.Bu kadar içli dışlı olmaya gerek yok.Daha şimdiden abisinin eşiyle kıyaslama yapmaya başlamış.O kızın yapısı farklıdır.Düşünce yapısı,farklıdır.O gitti diye sen de mi gidip göreceksin ailesini.Yanlış şeyler bunlar.

Normalde "samimiyetten kimseye zarar gelmez, nasıl davranırsan aynısını görürsün" derdim. Nitekim bende öyle oldu.
Ama sevgilinin ailesinde gereksiz bir ısrar var. Ne kadar iyi olurlarsa olsun benimkilerde de oluyor bu. Israr varsa inat yaparım.
Telefon dışında görüşme derim.

Gidip tanışabilrsin tabi ama fazla vıç vıç olma bence.
Canın nasıl istiyorsa öyle davran, mesafeli olmak istiyorsan öyle ol.
Sırf sevgilin istiyor diye kasma kendini.
Daha değerli olursun emin ol, senin neyi nasıl istediğin daha önemli.

arkadaşlar sevgilim askerde. henüz bi resmiyet yok ilişkide. ama annesiyle tanıştım. sevgilim sürekli annesini yengesini aramamı görüşmemi istiyor.

annesi de beni sorup duruyormuş. bir kez aramıştım daha önce. şimdi bekliyor sanırım gelip gitmemiş istiyor. kız erkek ailesiyle daha önce samimi olmalıymış. düşünce yapıları bu.

bende çok istemiyorum. annem duysa izin vermez çünkü. hemde daha erken gibi geliyor. babasıyla tanışmadım ama evlerine gidersem tanışıcam tabi :/

sevgilimde senin için diyorum ben diyor. abisinin eşi öyleymiş daha sevgiliyken aşırı derece samimiymiş aileyle. sevgilim benden de bekliyor.

ne yapmalıyım sizce ?

Bu kadar samimi olmaya şimdiden hiç gerek yok .
Annen son derece haklı ben olsam bende asla izin vermezdim .
Ne zannediyor bu erkek anneleri,hadlerini bilsinler birazcık..

ne yapmalıyım sizce ?

Yok artık ya, diğer sayfaları okumadım da daha sevgiliyken neden bu samimiyet. Şimdiden iyice samimi ol ki evlenince rahatca aynı ev gibi olun istiyorlar herhalde. Herkesin yapısı bir değil de, yengesi öyleymiş ama sen yengesi değilsin. Bence şimdiden erkek arkadaşına kimseyle kıyaslanmaman gerektiğini, onların düşünce yapıları olduğu kadar sizin de düşünce yapılarınız olduğunu aşıla.

hiç gerek yok , madem annesiyle tanıştın, arada sırada haftada bir, 10 günde bir telefonla arar hatrını sorarsın.
sevgilin askerdeyken o eve gidip gelmene hiç gerek yok.
askerden gelsin, sonra iş ciddiye binerse girer çıkarsın eve.

annenin yerinde olsam izin vermezdim.
sen de annenden habersiz bir şey yapma.
:KK12:

Neden kızlar erkek annelerini arıyorlarda,erkek kız annesini aramıyor..
Kimse kimseyi aramasın efendim,ne bu samimiyet böyle..
Önemli bir durum olur tamam anlarım..
Ortada ciddi bir durum yokken aranmak ne demek..

mutlu olamazsın bence vıcık vıcık ilişkileri. Ben böyle daha arada ciddi bir adım yokken beni ailesinin içine sokmaya çalışan biriyle olsam kaçarım açıkçası. Hiçte sevmem çevremde görürdüm sevgilisinin ailesi ile arkadaş gibi takılan kızları çok itici gelirdi bana. Sanki yalakalık gibi geliyor nedense :D

Fazla muhabbet tez ayrılık getir.İnsanları tanımıyorsun zaten ilişki ciddiyete binince görüşürsün .Şimdi den böyle bir süreç mantıklı değil.

Neden kızlar erkek annelerini arıyorlarda,erkek kız annesini aramıyor..
Kimse kimseyi aramasın efendim,ne bu samimiyet böyle..
Önemli bir durum olur tamam anlarım..
Ortada ciddi bir durum yokken aranmak ne demek..

Devamlı iletişim halinde olmak iyi bence ya.
Ben çok ekmeğini yiyorum yani o durumun.
Aranma konusunda senin söylediğin şekli de kötü.
Nişanlım her gün annemi arar. Nişanlımın annesi de her gün beni arar.
Annemle çok "asla aramayan ama hep aranan taraf" durumunda kalıyoruz.

Konu sahibi arkadaşım, fark etmeden yaptığım ama kesinlikle doğru olan bir şey var. Çok üstlerine düşme, daha bir kıymete biniyorsun.

Back
X