Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne geregi var annesini bu kadar erkenden aramaya ayrica da yenge ne ya.ne alaka?cok erken bunlar icin
Bence gitme.
Istemwdigin seyleri simdiden yaptirirsa , sende yaparsan .
Evlenirkende hic bir sozunu geciremezsin.
Agac yasken egilir .
Iliskinin basinda tavrini koymalisin .
Ben boyleyim , ve boyle kabul etmelisiniz .bukadar basit !!
o da istiyor ama askerden dönünce tanışmak istedi. henüz tanışmadı yani ama tanışmam da demedi. bende üsstelemedim
evet istemiyorum zorla yaptırmaya çalışmıyor ama trip üstüne trip yiyorum..
Sorun, trip yemen zaten, ya sen de üstele ya da onun ısrarından hoşlanmadığını belirt.
Ben arada resmi bir şey olmadan tanışılmasına vs. soğuk bakmıyorum sözlenip, nişanlanıp tanımak daha garip geliyor ama bir adım senden, bir adım ondan gelmedikçe ipin ucu kaçar, o zaman ne ailen laf edebiliyor; ne de ötekiler, o seninkilerle tanışmadıktan sonra gitme. Çözüm burada, sebep olarak da bunu söylemen yeterli olmalı. Kalkıp bizim enişteyi çok severler sen de onun gibi ol desen "evet, ben de öyle olmalıyım mı diyecek, adamla beni ne karşılaştırıyorsun?" der, senin yenge ile konumun da o, onun daha önceden tanışmış olması, samimi olması seni bağlamaz hiçbir şekilde, annesinin tatlılığı falan da ayrı bir olay, belli bir süre için tatlı değil bu kadın, askerden döndükten sonra da tatlı olacak. Yenge de bir zahmet kendi işine baksın. Başka arkadaşı mı yok telefonlar falan filan zamanı geldiğinde arkadaş da olursunuz, düşman da ama sevgilin yanında değilken önemli günler haricinde olmasınlar umurunda. Sevgilin anneni arayıp bayram kutlamıyorsa da, onu da yapmanı önermem, kapılanmaya çalışmıyoruz gelin olarak, evlenmek istiyoruz. Bizim aileler tanıştıktan sonra her mühim günde içinden gelerek sizinkileri arayalım dediği için ben de içimden gelerek önce sizinkileri arayalım ayıp olmasın diyorum. Yoksa neden arayayım, kendi anne babamı aramam yeterliyken?
Çocxuk asker.Anladığım kadarıyla yaşlarınız küçük.Ailenin ne düşündüğü önemli değil,senin ne düşündüğün önemli.Kimseyle samimi olmak,kendini erkek ailesine sevdirmek gibi bir mecburiyetin yok.Hem de asker olan sevgilinin ailesiyle gidip gelmen görüşmen yanlış.Bu kadar içli dışlı olmaya gerek yok.Daha şimdiden abisinin eşiyle kıyaslama yapmaya başlamış.O kızın yapısı farklıdır.Düşünce yapısı,farklıdır.O gitti diye sen de mi gidip göreceksin ailesini.Yanlış şeyler bunlar.arkadaşlar sevgilim askerde. henüz bi resmiyet yok ilişkide. ama annesiyle tanıştım. sevgilim sürekli annesini yengesini aramamı görüşmemi istiyor.
annesi de beni sorup duruyormuş. bir kez aramıştım daha önce. şimdi bekliyor sanırım gelip gitmemiş istiyor. kız erkek ailesiyle daha önce samimi olmalıymış. düşünce yapıları bu.
bende çok istemiyorum. annem duysa izin vermez çünkü. hemde daha erken gibi geliyor. babasıyla tanışmadım ama evlerine gidersem tanışıcam tabi :/
sevgilimde senin için diyorum ben diyor. abisinin eşi öyleymiş daha sevgiliyken aşırı derece samimiymiş aileyle. sevgilim benden de bekliyor.
ne yapmalıyım sizce ?
arkadaşlar sevgilim askerde. henüz bi resmiyet yok ilişkide. ama annesiyle tanıştım. sevgilim sürekli annesini yengesini aramamı görüşmemi istiyor.
annesi de beni sorup duruyormuş. bir kez aramıştım daha önce. şimdi bekliyor sanırım gelip gitmemiş istiyor. kız erkek ailesiyle daha önce samimi olmalıymış. düşünce yapıları bu.
bende çok istemiyorum. annem duysa izin vermez çünkü. hemde daha erken gibi geliyor. babasıyla tanışmadım ama evlerine gidersem tanışıcam tabi :/
sevgilimde senin için diyorum ben diyor. abisinin eşi öyleymiş daha sevgiliyken aşırı derece samimiymiş aileyle. sevgilim benden de bekliyor.
ne yapmalıyım sizce ?
arkadaşlar sevgilim askerde. henüz bi resmiyet yok ilişkide. ama annesiyle tanıştım. sevgilim sürekli annesini yengesini aramamı görüşmemi istiyor.
ne yapmalıyım sizce ?
mutlu olamazsın bence vıcık vıcık ilişkileri. Ben böyle daha arada ciddi bir adım yokken beni ailesinin içine sokmaya çalışan biriyle olsam kaçarım açıkçası. Hiçte sevmem çevremde görürdüm sevgilisinin ailesi ile arkadaş gibi takılan kızları çok itici gelirdi bana. Sanki yalakalık gibi geliyor nedenseevet istemiyorum zorla yaptırmaya çalışmıyor ama trip üstüne trip yiyorum..
Neden kızlar erkek annelerini arıyorlarda,erkek kız annesini aramıyor..
Kimse kimseyi aramasın efendim,ne bu samimiyet böyle..
Önemli bir durum olur tamam anlarım..
Ortada ciddi bir durum yokken aranmak ne demek..