Erzurumlu erkek olmaz diyen anne?

Aaa nası erzurumlu onlar şaşırdım. Biz de eşler el üstünde tutuluyor.Kuzenler eşlerine asla laf siz ettirmez çok şaşırdım hiç anneci babaci bi erkek yok bizde mesela

Merhaba. 10 yıllık evliyim eşim diyarbakır lı ben ıspartalıyım. Babam da astsubay emeklisi. 12 yıl önce öğretmen olarak diyarbakır ın bir köyüne atandım. Eşimle burada tanıştık. 1,5yıl sonra evlendik. Benim de babam değil ama annem hiç istemedi (şimdi çok seviyor:) ) el dost akraba 1 yıla boşanır baba evine dönerim diye bekliyorlardı sakın çocuk yapma falan dediler. Kimseye kulak asmadım. Eşimin tüm sülalesi tesettütlü mesela ben açığım, kayınvelidem hiç Türkçe bilmiyor mesela, o şafi ben hanefiyim, o daha muhafazakardır ben nispeten daha seküler bi aileden geliyorum. Çok şükür büyük problemlerimiz olmadı memleket farkından dolayı. Hiç olmadı desem de yalan olur. Ama aynı memleketten olan insanlar da da sıkıntı çıkabiliyor. Her ev farklı bir kültür sonuçta. Kalp diliyle konuşun annenizle, erkek arkadaşınızla tanıştırın inatçı olmasın. Herşey gönlünüzce olsun

Ben Erzurum'luyum. Ne oluyormuş ki Erzurum'lu olunca.

Ben doğulu değilim ama babamın işi nedeniyle doğuda büyüdüm baya hatrı sayılır bir süre kaldm ömrümün yarısı yani diym ve sürekli kendi memleketimize gidip geldim 3 ay tatillerde vs aradaki farkı aylarca anlatabilirim ama anneniz haklı ha bu yüzden sevdiğiniz insanla ayrılmalımısınız bence hayır çok saçma olur yani insan bunun için sevdiği insanı bırakırmı,zorluklar yaşanır eğer mantık evliliği olsaydı kesinlikle mümkün değil anlaşamazsınız derdim ama insan sevdiği bir insandan bu yüzden ayrılmaz.

Dün yabancı bir sitede de şunu diyordu kadınlar. Erkekler avcı gibi davranıp evlenene kadar elinden geleni yapıyor, sonra salıyor.

Yalan söylemenin hiçbir bedeli yokken evlenene kadar he he demekte ne var?

Annesi doktoru beğenmeyince ertesi gün başka doktora gider. Evlenince beğenmeyince 1 haftada boşanabiliyor musun? Evlenmek 1 dakika boşanmak seneler sürüyor. Pazardan domates almıyorlar, herhalde seçici olacak insanlar.

Destekliyorum, "ilginç" artı çok konusan cok eleştiren, herseye herseye yorum yapan kadınlar, erkekleri bilmiyorum, arkadasımın ailesi bazlı yazdım

Destekliyorum, "ilginç" artı çok konusan cok eleştiren, herseye herseye yorum yapan kadınlar, erkekleri bilmiyorum, arkadasımın ailesi bazlı yazdım
Ay evet tanıdıklarımın hepsi öyle.. her şeyi en çok ama en çok onlar biliyor. Her şeyi onlara danışmanı bekliyorlar sebebi neyse .
Ayrıca insan kullanmaya bayılıyorlar. Kullanamadıklarında ise çıldırıyorlar her türlü atraksiyonu çevirebiliyorlar bazen şaşkınlıkla izliyorum.

Yakın arkadaşımın eş Erzurumlu. Evlendiler, 3 ay sonra kv kalmaya geldi. Kendi memleketinde evinde kızı oturuyor kendisi oğullarında kalıyor dönüşümlü olarak. Haremlik selamlıklar akraba içinde bile. Anne oğul birbirlerini ayrı tuttuklarını çokça belli ediyorlar. Bunlar sana uymuyorsa açıkça sor.

Ay her yoruma salça oluyorum ama çok dertliyim be kk içimi dökmeye geldim tabi gençlere de ibret olsun diye yazıyorum
Söz yapacağız evimiz büyük değil bir salon bir yatak bir de çocuk odası şeklinde.. odamda hazırlanıyorum sütyen kutusu makyaj malzemeleri masanın üstünde. Misafirleri salonda ağırlamayı planlıyoruz. Bizde kadın-erkek ayrı oturulmaz. Eşimin yengeleri erkeklerle oturmaymış diye odama girmek istediler ki odada oturulacak bir koltuk bile yok. Ranzada otururuz biz dediler nasıl olacaksa bir evimize müdahale etmedikleri kaldı.. ay kabus gibi insanlardı..

Kadınları var ya…aman Allahım her yerden insan tanırım ama erzurum kadınları kadar acayibini görmedim. Annemin arkadaşının kızı şehrin adı erzurum değil erzulum olmalıymış der
Bizim Erzurumlu da kadın..
Aman aman çok garipler. Erkeği de kadını da asla ailelerinden kopamıyorlar. Aslında hiçbiri birbirini sevmez, birbirlerini seviyormuş gibi yapıp çevresindekilere show yapıyorlar. Dedikodularından anlıyorsun.

Her şey kendilerinin olsun isterler, ne ailelerine katılan erkeğin. ne kadının çevresine ailesine saygı duyduklarını hiç görmedim aşırı benciller.

Düşün bizim gelinin erkek kardeşi arabasını değiştirmiş evli barklı çocuk annesi evde kriz geçirmiş gelin oğluma başka araba aldırmış benim haberim niye yok diye..Bunlar daha yeni evli. Gelin yanlarında kukla gibi geziyor.

Damatlarına da aynı eziyeti yapıyorlar. Her şeye karışıyorlar. Kardeşim hikayesinde Aziz Nesinin bir sözünü paylaşmış.

Hemen kızına sildirmesini söylemişler. O adam dinsiz onun sözünü nasıl paylaşır diye. Ne yapıp edip kardeşime o yazıyı sildirdiler.

Boşanmak istiyor ama 2 çocuğu var sırf onlar için dayanıyorum diyor.

Bizim Erzurumlu da kadın..
Aman aman çok garipler. Erkeği de kadını da asla ailelerinden kopamıyorlar. Aslında hiçbiri birbirini sevmez, birbirlerini seviyormuş gibi yapıp çevresindekilere show yapıyorlar. Dedikodularından anlıyorsun.

Her şey kendilerinin olsun isterler, ne ailelerine katılan erkeğin. ne kadının çevresine ailesine saygı duyduklarını hiç görmedim aşırı benciller.

Düşün bizim gelinin erkek kardeşi arabasını değiştirmiş evli barklı çocuk annesi evde kriz geçirmiş gelin oğluma başka araba aldırmış benim haberim niye yok diye..Bunlar daha yeni evli. Gelin yanlarında kukla gibi geziyor.

Damatlarına da aynı eziyeti yapıyorlar. Her şeye karışıyorlar. Kardeşim hikayesinde Aziz Nesinin bir sözünü paylaşmış.

Hemen kızına sildirmesini söylemişler. O adam dinsiz onun sözünü nasıl paylaşır diye. Ne yapıp edip kardeşime o yazıyı sildirdiler.

Boşanmak istiyor ama 2 çocuğu var sırf onlar için dayanıyorum diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…