eş-aile-hizmet

Kendileri her istediklerini yaptırırlar oğullarına, biz bir şey istesek oğluma eziyet etti,onu yordu, masrafa soktu....( böyle gider bu örnekler) derler. Biraz adaletli olsalar biz de bu kadar küçücük şeyleri büyütmeyiz, batmaz gözümüze

bakın taşındılar gitti yardım etti eşim asla ağzımı açmadım çünkü gayet normaldi orda yardımcı olması. ya çıldırcam adamla boşanma aşamasına geldik resmen şuan da annemi arayacam gelmeyeceğimi söyleyecem senin bana bu söylediklerini de söyleyecem dedi ama asıl derdi ben dışarı çıkıyorum dediğim gibi bu kadar heyheylendi.

Hızmetı senden beklememısler. Bırak yardım etsın. Sonucta onun anası babası. Senınkıler yardım ıstese kosmaz mısın kosarsın. O da kossun. Sana gel yap dıyen yokmus bosver

koşsun bakın koşmasın demem ama mantıklı şeyler de koşsun. apartmandakiler tanışmaya geliyor eşim tanımıyor bile. bir daha yüzlerini bile görmez

Yanlış yapmışsın !! Eşinin ailesinin amacı seni laf çarparak hizmete cagirmakdi...bunu aslinda sen de biliyordun...esin gitmek istiyorsa gidecekti sen de sıcacık evinde keyif yapıp kendine çay demleyecektin.Simdi problemin eşinle değilken birbirinizi yemeye basladiniz

ama şimdi haklı iken haksız duruma düşmüşsün

bunu ilk telefon geldiğinde yumuşak yumuşak söyleyecektin

böyle mesaj atınca o dellenmiş sen haklı olduğun için de yükselip bastırmaya kalkmış

vallaha ölecem sinirimden az kaldı

koşsun bakın koşmasın demem ama mantıklı şeyler de koşsun. apartmandakiler tanışmaya geliyor eşim tanımıyor bile. bir daha yüzlerini bile görmez

anlaşıldı şimdi

aslında kp kv nin derdi hizmet vs değil

kv de hizmet eder kız da

oğlumuz ve gelinimiz de var onlar bize çok düşkün hep gelir gider ara sorarlar hemen her işimize koşarlar havası atacaklar

o nedenle kv de seni aramış çağırmış

ben bu durumda gidesim varsa da gitmem eşimi de işlerdim ama siz zaten tartışma aşamasına ulaşmışsınız

damdan nasıl baş edecem ben bunlarla? onlar gibi oyunlu olamıyorum

bende dedim aynısını. hayır bir de bunların günü var akrabalarla asla çağırılmadım bugüne kadar eşime de dedim annen günlere çağırmaz da buna niye çağırıyor diye. e sen bu kadar mı kötüsün onların amacını bilmiyorsun gibi cümleler sıralıyor..

damdan nasıl baş edecem ben bunlarla? onlar gibi oyunlu olamıyorum

sen net olacaksın

onların tarzını öğrenip tahmin yürüteceksin

eşine söyleyip bak böyle olacak diyeceksin

o sana amma fesatsın vs vs diyecek ama sen bekle gör diyeceksin

eşin de yavaş yavaş görecek

kalıbımı basarım akşam giderseniz bu konuşmalar geçecek o evde

konu sen eşin vs değil kv kp nin yeni komşulara ego tatmini

çağırırız gelirler modu

Sana gel yardim et demiyor ki?
Esini ilgilendiren bir durum
Istemiyorsa bahane bulsun babasina.

Sen karisma.
Hakli da olsan senin dusundugunu kocan da dusunuyordur elbet

işte gitsin görsün

ama kv eşini yalnız istemiyor zira gelin nerede diye soracaklar

ona bir cevap vermek lazım o da işine gelmez

aslında eşinin tek gitmesi hoşlarına gitmeyecek ama oğlumuz bizi hiç yalnız bırakmaz gelin de rahatsız gelemedi bol bol selam söyledi bir daha gündüz oturmasına gelirlerse ben de gelirim anne dedi diye anlatacak

kabul fesadım ama çoğu yaşanmış olaylardan alıntıdır burada yazdıklarım

Ben asla gitmem, hele görümcem varken o eve gitmem imkansız. eşim bilmiyorum gidecek mi? gitmeyecem dedi ama emin olamıyorum. zaten beni sevmeme nedenleri her istediklerini yaptıramıyorlar, onlarda baskın karakter bende baskınım ve çatışıyoruz

bu dediklerinizi daha önce yaptı biliyor musunuz? siz fesat değilsiniz insanlar iki yüzlü. işte x geldi seni sordu bende daha yeni buradaydı dedim diye anlatıyordu bir ara.. bayram da gitmemiştim gittim diye anlatmış millete.. madem gelmemi istiyorsun kızlarına yavrum iki lafınız eksik olsun de yani.. ben konuşursam bana da de annem bi sus diye..

Haftada 2 -3 gün bu şekilde çağırmıyorlarsa, eşinizin gidişini suistimal etmiyorlarsa büyütmeyin derim.

Şimdi yeni komşulara “efendim, bizim de şu kadar oğlumuz, şu kadar kızımız var” deyip görüme çıkaracaklar benim anladığım.

Her misafir geldiğinde çağıracaklarını düşünmüyorum.

Ama size “oğlumu yorma gelinlerceee” dediğinde cevabı yumuşak yumuşak yapıştıracağınızı düşünüyorum. Sizin için de güzel bir fırsat olur.

Siz oraya hiç gitmiyorsunuz , sizden istenen bir şey yok.
Herseye de bu kadar müdahil olmayın.

Gitsin yapsın ne var bunda ?

Eşinizin hizmet etmesine birşey demiyorum keşke görümceniz hizmetlense belki bir koca bulur

Siz hizmet ederken mi koca buldunuz ?

Eğer erkek kadın ayriliyorsa , bir kadın neden erkeklere çay tepsisi tutsun ? Köle mi kadınlar ?

Erkeklerde o sırada gidip gelip çay dolduruyorsa eyvallahta oturdukları yerden çay bekleyen erkeklere neden kadınlar hizmet ediyor ?

Burada çok yerinde erkeğin hizmet etmesi .

Yarim saatlik yol, komsuya cay ikram edilmesi icin bu yolu tepmesi gereken evlat Bu ebeveynler bazen isin b*kunu cikariyor. Gelemem deseymis. Evde bekar bir evlat daha varmis. Bizim programimiz var, gelemeyiz... bu kadar basit. Ayrica kizim sana soyluyorum gelinim sen anla mevzusu da var. Iplemeyin.

Gelemeyiz demek şurada dursun benimle kavga etti.. umurlarında mı çocukları bütün gün çalışmış çalışmamış? eşiyle arası bozulur mu? kime ne ki? yeter ki onların istediği olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…