Eş ailesinden nefret ediyorum

Size yasatilanlar soylenenler klasik lohusa kv sendromu degil o cocuk esinizinde cocugu hala daha ne diye ailesine sessiz kaliyor susturmuyor ailesini bu arada cok gecmis olsun bir an once atlatirsiniz insallah

Inanin erkekler o kadar guzel farkinda oluyorlar ki ama islerine gelmedigi icin kulaklarinin ustune yatiyorlar cunku farkinda oldugunu size belli ederse aksiyon almasi gerekecek

ben de nefret ettim , haklısın. Eşin de az biraz adamlık olsa ailesini sustururdu , kendi canından olan için bu kadar laf söyletmezdi.

Bebeğiniz hasta ve insanların derdine bak çok üzüldüm inanin ağlayacak kadar üzüldüm benim de bebeğim üç ay kuvözde kaldı kayınvalidem senin yüzünden demişti.bazi insanlarin vicdani yok.cocugun böbrek nakline ihtiyacı olursa kocaman aileyiz veririz birimiz deseydiniz onların da torunu bu .
Üzülmeyin zaten mesafelisiniz eşiniz onları alttan almak yerine yanlışlarını söylemeli bu konu hassas sonuçta

Cok vicdansizlar. Normal hamilelik yasayan anne bile aklina neler neler getirip hormonlari uclardayken, senin yasadiklarinin uzerine birde bunlarin acimasizca davranmasi insanca degil.

Hicmi üzülmediler, endiselenmediler torunumiz bu bizim diye.
Diyecek birsey yok. Kucaklarina vercekmissin sevceklermis bit bit, sevmiyorlarki sevseler böyle yaparlarmi.

Hic bu yaptiklarini dogumdan sonra yüzlerine vurdunmu? Bu cok ise yariyor bazen

Ağızlarinin ucuyla bizde üzülüyoruz ama yapacak birşey yok diyorlar. Yeri geldiginde yüzlerine vurup çok sert konuşuyorum ama yinede işe yaramıyor onlar için. Fazla rahat bir yapıya sahipler. Aslında kendi ogullarina bile düşkün değiller. Millete karşı gostermelik davranıyorlar

Kendisi evlenene kadar hiç aile evinden ayrılmadığı için ailesi onun gözünde kusursuz duruyor ne yazık ki.
yani akli melekeleri yerinde olan bir insan çocupuna bunları söyleyen anasının da kusursuz olmadığını biliyordur da aman benden bozulmasın ayağına salağa yatıyordur.

yani akli melekeleri yerinde olan bir insan çocupuna bunları söyleyen anasının da kusursuz olmadığını biliyordur da aman benden bozulmasın ayağına salağa yatıyordur.
Evet evet kesinlikle haklısın. Canı istediği zaman cahil cahil boş boş konuşuyor benim ailem diyor canı istemediği zamanda duymamazlıktan geliyor

Evet evet kesinlikle haklısın. Canı istediği zaman cahil cahil boş boş konuşuyor benim ailem diyor canı istemediği zamanda duymamazlıktan geliyor
kocanın elini kolunu bağlayıp dövelim , sonra boş bir sinema salonunda anasının yaptırdıklarını izletelim belki o zaman anlar şaka bir yana sen bebişine odaklan Allah sağlık sıhhat versin kucağında büyütmeyi nasip etsin

Ahaha çok iyi bir fikir aslında bunca sıkıntıya tek katlanma sebebim bebeğim zaten. İnşallah bu günleri geride bırakıp sağlıklı ve huzurlu bir şekilde devam edeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…