Eş ailesinden nefret ediyorum

İnanın buna bende çok şaşırıyorum.kendisi hala evlatlık rolünden çıkamadı. Bir baba olduğunun farkında değil

Esime söylüyorum ama anlamak kötü olmak istemiyor. Benim ne derece sinirli ve sert biri oldugumu yeni yeni anliyor kendileri. Bu yüzden de artık beni aramiyorlar. Çünkü tavrımin istemediğimin farkındalar. Kendi evim olsaydı evet haklısınız bağırip dursunlar ama kiracıyım. Böyle bir durum benim için hoş olmaz. Ben yeteri kadar diş çıkartıp evime geldiklerinde tersliyorum ama buna rağmen yuzsuzce geliyorlar

Kesinlikle çok haklısınız.

Son geldiklerinde zaten bebeğimide alıp yatak odasına geçtim ve onlar gidene kadar çıkmadım. Bazen ben yokken eşim diyormuş zaten böyle konuşmayın bakın zaten canı sıkkın hepinizi bozar tersler karışmam diye ama onların umurlarinda değil. Akraba demişsiniz ama onlar hiç bir akrabalariyla goruzmesler

İsterse kendi ailem olsun böyle davranışta insanları asla hayatımda istemem . Ya ben ya ailen derim uzaklaşırım . Türk halkında ne yazık ki çok fazla adet gelenek yetişme tarzımı mı bilemiyorum ama aile büyükleri vs diyerek çok fazla değer gösterme davranışı var her ne yaparsa yapsınlar . Ne benim ailem ne de onunki kimse vazgeçilmez değildir size iyi bir davranış iyi insanlar gerekiyor hayat tam da böyle bir şey

Kesinlikle. En son söyledim zaten ailesinin cani cehenneme böyle giderse ailen yüzünden boşanacam diye

Bebegi birak gunahimi vermem!

Önce o koca lakaplı yaratığı sonra da tüm sülalesini hayatımdsn def eder sadece bebeğimle ilgilenirim. Nitekim sizin kadsr olmasa da saçma tavırlar oldu ve hepsine ağzının payını verdigimi düşünüyorum, konuşurken 2 kere düşünüyorlar artık. Siz de ne yapmanız gerektiğini gayet iyi biliyorsunuz.

Keşke laftan anlayan insanlar olsaydı gelmeyide konuşmayı da çoktan bırakırlardi.

siz ilk eşinize tavrınızı net bir şekilde koyacaksınız okurken sinirlerim bozuldu
nası babaymış o be anasına - s*carım arabasına da muayenesine de çocuğum acı çekiyor diyemeyecek kadar aciz mi bu herif nası bi yaratıkla evlisiniz o ailesini def edemiyorsa siz onu def edin .

Eşime yeteri kadar net tavır koydum. Hatta ailen yüzünden bosaniriz dedim

Eşiniz yanlış yapıyor siz şuanda ailesine kızgınsınız haklısınız da ama eşinizin durumu yaptıkları doğru değil size ve evladına sahip çıkacak gerekirse arada da kalacak kavga da edecek . Bu lafları biz okurken içimiz dağlandı eşiniz duyuyor da arada kalmamak için ses etmiyor öyle mi gerçekten kendinize bu acıyı yaşatmyın habersiz de eşinizi arayarak da gelemezler bir defa bunu eşinize anlatın alın karşınıza konuşun. Üzerine düşeni yapmayı öğrensin

Söylenilen çoğu şeyi eşim yokken soylediler. Esime soyledigimde de bir iki defa tavır aldı ailesine sonra yine aynı oldu. Çünkü bana karşı böyle konuşup eşime karşı yumuşak konuşuyorlar

Söylenilen çoğu şeyi eşim yokken soylediler. Esime soyledigimde de bir iki defa tavır aldı ailesine sonra yine aynı oldu. Çünkü bana karşı böyle konuşup eşime karşı yumuşak konuşuyorlar
Fark etmez. Sizin lafınız geçerli olmalı kamera koyup kayıt mı alacaksınız siz ne diyorsanız odur kendinizi kandırmayın eşinizli konuşun

Eşinizden hiç bahsetmemişsiniz.Aile kötü olabilir görüşmezsiniz olur biter.Burada eşinizle ilişkiniz önemli olan

Kocan olacak o adama da yazıklar olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…