- 7 Şubat 2018
- 943
- 368
- 23
- 29
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Hanımlar ben 3 4 günde isteyerek eşimin ailesine gidiyorum baslarda daha fazla gitmemizi istediler yaşlılar kalpleri kalmasın diye gittim baktım hala sikayetciler 4 5 gün arayla gitmeye başladım yine sikayetciler. Yaranamiyorum sanki hiç gitmiyormusuz gibi bu seferde kocamı doldurmaya başladılar evlendikten sonra oğlumuz değişti vs diye kelimeler kullanmaya başladılar. Evin tek geliniyim görümcelerim de biyandan eşimin ailesine agliyomus kardeşimiz karısına gösterdiği ilgili bize göstermiyor diye biyandanda onlar dolduruyor . sonra eşimin ailesi bize patlıyor günah keçisi beni yapiyorlar. El evi gerçekten böyle mi insanlara yaranmaya çalıştıkça olmuyor yapılanlara rağmen mecbur gidiyorum güler yüzlü davranıyorum eğer böyle yapmazsam kocamla aram bozuluyor hemde gitmedigim zamanlar içim rahat etmiyor sorun yaşamak diye evde stres yapiyorum. Benim esimde n ailesini kirmamak adına herşeye susuyor arada ben kalıyorum. Sizler kaç günde gidiyorsunuz gitmek istemediginz zaman olumsuz tepki verdiklerinde napıyorsunuz vs iki yüzlü gorumceleriniz olsa kocanız da herşeye sussa kendi başınıza gorumcelernzi ve ailesini nasıl yola getirebilirsiniz ?
Evet eşimle geziyormusum kaynanamlad çarşı pazar gezmemize gerekiyomus. Eşimi devamlı ariyimusum onları da devamlı aramam gerekiyomus bundan yakiniyorlarSizin ailenize ne sıklıkla gidiyorsunuz? Görümcelerin söylediği ne kadar saçma, kendilerini sizinle bir mi tutuyorlar?
Yakinmi oturuyosunEvleneli 5 ay oldu hiç gitmedim. Görümcelerim geliyor bazen. Eve aldığıma şükretsinler. Nişanlıykeb hep ordaydım. Salak kafam...
Evet eşimle geziyormusum kaynanamlad çarşı pazar gezmemize gerekiyomus. Eşimi devamlı ariyimusum onları da devamlı aramam gerekiyomus bundan yakiniyorlar
Canm gereken herşeyi konuştum herşeyden alınan bı tipler gorumcelerimde çok fena devamlı ailesine kardeşimiz değişti diye ağlaya ağlaya onların kafasında ben degistirmisim gibi algı oluştu. En ufak birşey olsun benden biliyorlarKendilerini kocan sanıyorlar heralde. Sevgi, saygı tamam da. Kocamla yaptığım her şeyi sizle de mi yapayım. Amaçları ne acaba
Off bu ne ya yaşlar kaç? Taviz vermeyin ne münasebet eşinle görümcen bir mi deli midir nedir.Evet eşimle geziyormusum kaynanamlad çarşı pazar gezmemize gerekiyomus. Eşimi devamlı ariyimusum onları da devamlı aramam gerekiyomus bundan yakiniyorlar
1 tanesi bekar geri kalanı evli 1 tane görümcem hariç hepsi boşanma aşamasında kaynanalariyla gorumceleriyle onlarda anlaşamıyor. Ama eşimin ailesi devamlı kızlarını övüyo laf kondurmuyoGörümcelerin evlimi? Evliyse bi sorun eslerinin ailesi hic demiyormuymus oglumuz degisti diye yada onlar nekadar kocasinin ailesine gidiyormus? Sonra gelip sizin hakkinizda konussunlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?