Eş ailesine gitme sorunu?

EvluBayan000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2018
943
368
23
29
Hanımlar ben 3 4 günde isteyerek eşimin ailesine gidiyorum baslarda daha fazla gitmemizi istediler yaşlılar kalpleri kalmasın diye gittim baktım hala sikayetciler 4 5 gün arayla gitmeye başladım yine sikayetciler. Yaranamiyorum sanki hiç gitmiyormusuz gibi bu seferde kocamı doldurmaya başladılar evlendikten sonra oğlumuz değişti vs diye kelimeler kullanmaya başladılar. Evin tek geliniyim görümcelerim de biyandan eşimin ailesine agliyomus kardeşimiz karısına gösterdiği ilgili bize göstermiyor diye biyandanda onlar dolduruyor . sonra eşimin ailesi bize patlıyor günah keçisi beni yapiyorlar. El evi gerçekten böyle mi insanlara yaranmaya çalıştıkça olmuyor yapılanlara rağmen mecbur gidiyorum güler yüzlü davranıyorum eğer böyle yapmazsam kocamla aram bozuluyor hemde gitmedigim zamanlar içim rahat etmiyor sorun yaşamak diye evde stres yapiyorum. Benim esimde n ailesini kirmamak adına herşeye susuyor arada ben kalıyorum. Sizler kaç günde gidiyorsunuz gitmek istemediginz zaman olumsuz tepki verdiklerinde napıyorsunuz vs iki yüzlü gorumceleriniz olsa kocanız da herşeye sussa kendi başınıza gorumcelernzi ve ailesini nasıl yola getirebilirsiniz ?

Bence siz fazla karışmayın salağa yatın suçu eşinizin üstüne atın o desin ki anne işimiz gücümüz var sürekli yanınıza gelemeyiz ki yani evlendim ben artık haftada bir gelebilirim anca desin olsun bitsin siz hiç olaya müdahil olmayın

Ne saçma salak şeyler demişler. Benim görümcelerim benden uzakta çok uzaktalar. Her aradıklarında işte kardeşimiz bizi unuttu diyorlardı. Ben de bana sormayın madem kardeşiniz unuttu ona sorun diyordum.
Eşime dedim eşim de aradı “ hayırdır abla ben sizi hiç aramıyordum zaten ne yapmaya çalışıyorsun” dedi. Odur o bir daha ağızlarından çıkmadı.
Eşiniz lafını verecek.
Kaynanama hiç gitmiyorum eltimle konuşmadığım için çünkü altlı üstlü oturuyorlar.
Kaynanam da bana nadir gelir. Annem şu an bende. Kaynanam da dün geldi. Şu an kahvaltı sofrasını kaldırıyorlar :))))
Kafalarına göre takılıyorlar. Çok yüz vermeyin ama kötü de olmayın.

Hicbir şekilde yaranamazsin
Tatilde hergun giderdim. Niye 12 de gelmedi de bir de geldi diye laf ederlerdi.

Yaranamazsin hergun gitsen bile bisey cikarirlar ben ilk baslarda hergun gidiyordum simdi haftada bir gidiyorum

Evleneli 5 ay oldu hiç gitmedim. Görümcelerim geliyor bazen. Eve aldığıma şükretsinler. Nişanlıykeb hep ordaydım. Salak kafam...

Sizin ailenize ne sıklıkla gidiyorsunuz? Görümcelerin söylediği ne kadar saçma, kendilerini sizinle bir mi tutuyorlar?
Evet eşimle geziyormusum kaynanamlad çarşı pazar gezmemize gerekiyomus. Eşimi devamlı ariyimusum onları da devamlı aramam gerekiyomus bundan yakiniyorlar

Evet eşimle geziyormusum kaynanamlad çarşı pazar gezmemize gerekiyomus. Eşimi devamlı ariyimusum onları da devamlı aramam gerekiyomus bundan yakiniyorlar

Kendilerini kocan sanıyorlar heralde. Sevgi, saygı tamam da. Kocamla yaptığım her şeyi sizle de mi yapayım. Amaçları ne acaba

Kendilerini kocan sanıyorlar heralde. Sevgi, saygı tamam da. Kocamla yaptığım her şeyi sizle de mi yapayım. Amaçları ne acaba
Canm gereken herşeyi konuştum herşeyden alınan bı tipler gorumcelerimde çok fena devamlı ailesine kardeşimiz değişti diye ağlaya ağlaya onların kafasında ben degistirmisim gibi algı oluştu. En ufak birşey olsun benden biliyorlar

Bu dünyada kimseyi memnun etmek zorunda değilsiniz canınız ne zaman isterse o zaman gidin konuşulanlara da hiç kulak asmayın he diyip geçin oğluna kira almıyosunuz ya isterse gergün gitsin anasına

Görümcelerin evlimi? Evliyse bi sorun eslerinin ailesi hic demiyormuymus oglumuz degisti diye yada onlar nekadar kocasinin ailesine gidiyormus? Sonra gelip sizin hakkinizda konussunlar..

görümceler kendi kaynanalarına sürekli gidiyomu. eşin ne diyo tüm bu saçmalıklara

Görümcelerin evlimi? Evliyse bi sorun eslerinin ailesi hic demiyormuymus oglumuz degisti diye yada onlar nekadar kocasinin ailesine gidiyormus? Sonra gelip sizin hakkinizda konussunlar..
1 tanesi bekar geri kalanı evli 1 tane görümcem hariç hepsi boşanma aşamasında kaynanalariyla gorumceleriyle onlarda anlaşamıyor. Ama eşimin ailesi devamlı kızlarını övüyo laf kondurmuyo
Bende ddm sizin kizlarinda böyle böyle ddm laf kondurmuyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…