Eş ailesine gitme sorunu?

Cnm nasil hallederim biliyormsun esini ilk once asilaman lazim erkekler tatli dile tav olan bir insan ailesini svmesen bile seviyorms gibi davran bak ise yarayacak mesela gelip gtme konusundami ; askm seni cok uzuyorlr kiamiyorm kendimizede vakit ayirmak istiyorm bizim sorumluklrmiz var gonullerimiz bir illada gitmeynce kotumu oluyoruz annengil hemen kvga bukuyor sen demezsen benide ezdirrsin kendinide kocaman adamsin babana birsey diyemiyorsn seni uzmeoerine izin veriyosn ben kvga ederek soyle demiyorm ki her sferinde onlar birsey diyorsa sende soyle de

Yani ben oyle konsuyrdum etkisi oluyor eskiden annesigili cok korurdu smdi sadce cok kvga ettgimzde koruruz senin yuzinden gitmiyorz ne var gitsek diye surat asiyon benide sogutuyon gidemiyorm diye . . Esim diyorki anneme onceden inanrdim smdi inanmiyorm anladm yuzunu diyor cok cene ypmadan esinize bunu gosterin gerekrse kayinvaldeyle konsun ben konusmustum 1 sene fln gelmiyosunuz lafi yoktu:)

Kizlar benide gorumcem silmis instgramdan whtsptan:) ay okadr uzuldumki buraya yaziym dedimhayir amac ne yani dmi basit insan yediremiyo

Ah ah benim gorumcede yilan abisone diyomski bosvr millet kuserse kussun biz kardesiz birbrmzi arayalm dims pardon ama ben neyim

Bunları okudukca aynı şehirde olmak istemiyorum. Gurbet güzel geliyor. En başta ayda bir gitmek gerekiyor demek ki kıymet bilsinler. Basta kötü olacaksın demek! Sonra en küçük iyiliğinde göklere sigdiramasinlar. Zor işler.. kimse bulamamış cevabını. Ben de bilmiyorum. Yeni evleneceklere tavsiye: yapıp yapıp yaranamamaktansa, yapma yapma bir kere yap herkese ayy gelin söyle hamarat boyle tutumlu diye anlatır dururlar:)))

Ya onu demeyen yine dmeiyor bak cok gitmedik 1 saatlik aramiz var ilk basta calisiyorlar ikisde dediler iyi dedik anlayslilar bi basladilrsa her telefn edisimzde esim i bunaltiyolr gelnionz bilmem ne .. . Ben ramazanda ebe dede görümce eniste bir suru kisiyi agirladim dahada ne koymusum onlerine hep hazir yuh dedim ya bunlari kvga ettgimzde soyluyor ozmn cok guzel olmus die yutuyolrdi nobetten cktim pasta borek yptim adim yone kotu

Iyi yapmışsın masallah. Ben beceriksizim. Bir laf var çok hoşuma gider:" yapanda garı, yaptiranda" derler bizim orda. Yapsam nasılsa Göz e görünmeyecek yaptırıyorum.

Iyi yapmışsın masallah. Ben beceriksizim. Bir laf var çok hoşuma gider:" yapanda garı, yaptiranda" derler bizim orda. Yapsam nasılsa Göz e görünmeyecek yaptırıyorum.
Aynen oyle kaynanami yaptiriyosn keske beceriksz olsaydim annemden yardim aldim ama okadinn cani cikti bikerede khvalti corek fln koydum corekleride hazir aldim digerlerini hatorlamaz onu hatirlar gorumcemde bi hos durudk yere instgramdan silmis beni

Aynen oyle kaynanami yaptiriyosn keske beceriksz olsaydim annemden yardim aldim ama okadinn cani cikti bikerede khvalti corek fln koydum corekleride hazir aldim digerlerini hatorlamaz onu hatirlar gorumcemde bi hos durudk yere instgramdan silmis beni
Benim yaptığımı beğenmez kendisi kalkar yapar:)) sonra aman çok yoruldum der. Yapmasaydın dinlenmeye geldin derim:)) ben temizlik için haftalık birini alıyorum. Yarın misafir gelecek dışarıdan alacağım. 7 aylık bebeyle yapamam

Takma psikolojine yazık. Ben bir kere telefonda hakkında konuşurken yakaladim:)) karşıdaki soruyor gelin bu senede oturuyor mu iş yapmıyor mu diye:)) telefon kulağımın dibinde. Is yapmıyor dediğinde de hamileydim haa düşük yaptım sonra. Yok yok yanımda yemek yapıyor sağolsun her ise koşuyor dedi:)) anne sen begenmedigin şeyi yüzüme söyle elaleme niye anlatıyorsun dedim. Derim kızım seks. Der yüzün e bende ona derim. Arkamdan hala konuşur. Ama takmam. Eşimin sevgililerini anlattı kızmadım hatta anlattirdim. Yani sınır elemedikçe ben gülüp mutlu oldukça emeline ulaşamıyor. Eşimi dolduruşa getirmek istemiş birinde( ağzından kacirdi) eşim anne burak kendi haline o isteyince yapar demis. Kadın şok:)) ben arkasından konuşmuyor muyum? Konuşurum lohusada yaşadıklarımdan beri anlamadığım arkadaşım kalmadi:)) buraya bile yazdım. Ama o dönem çok bunalmıştım.

Ayy o telefon konusmasi benim basima da geldi ya yanindayim hic utanmadan benim dedikodumu yapiyor duymayacagimi mi sandi naptiysa

Susan, arkanda olmayan kocayla hicbirseyi duzeltemezsin, ömrünü yer, kendisi degismedikce.
Yaptim yaranamadim diye birsey yok. Yapmak zorunda kaldigin icin yapiyorsun cunku eşin huzursuzluk veriyor yapmazsan. Onlarda ogullarini taniyor. Eşin sana saygi duymazsa ailesi hiç duymaz.
Dogru durust bir adam olsaydi arkanizda bunlari yapamazlardi, yapsalarda geri cekilmek zorunda kalirlardi.

ne kadar çok ruhsal dengesi bozuk insanlar var șurayı okudukça vay halimize diyorum ne munasebet allahin gunu onlara mi gidiceksin gorumceler zaten dengesiz belli taviz verme derim ağırligini koy yoksa cok uzulursun

Benim üstüme geldiklerinde herseferinde eşimle kavga yaptim hatta hakaret bile ettim adam olsan sahip çıkarsın vs sözler kullandım okadar bunalttimki . Kendimi acindirarark konuşmayı hiç beceremedim hep üstüne gittim susuyorsun diye. O da ailesine olan sinırını hakliyken geldi bana patladı . Sonra olaylar olaylar

Kizlar benide gorumcem silmis instgramdan whtsptan:) ay okadr uzuldumki buraya yaziym dedimhayir amac ne yani dmi basit insan yediremiyo
Canm benim görümcem de silmiş ama hiç haberim yok . Neyse ben bunu evime çağırdım yedik içtik hiç bişey olmamış gibi güldü eğlendi benimle. Neyse bunlar gittiler bende resmimizi instgramdan paylasacaktim baktım bulamadim sonra eşimin hesabından baktım ondan çıkıyor. Ben bunu aradım ama beni niye sildin demek için değil. Resmimizi paylasacktimda seni bulamadim ddm allah Allah dedi eşimin hesabından çıkıyorsun dedim o da çocuklar engelmmstir teslim bozulmuş falan geri engeli kaldirym istek atiyom vs yalanlar yalanlar. Gülerek hiç sorun değil belki yanlislikla bidaha engellenirim falan kalsın öylece ddm ama alaycı bı tavırla :)) . Sonra bu bana istek atmış mesaj attım kusura bakma benim tel de bozukta u isteğini kabul edemiyorum ddm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…