Eş ailesine gitme sorunu?

görümceler kendi kaynanalarına sürekli gidiyomu. eşin ne diyo tüm bu saçmalıklara
Esimde pek gitmek istemiyor ama eşimin ailesi özel hayatımıza bile çok müdahale ediyor esimde sesini pek çıkaramıyor . 1 kere çıkardı zaten ondada evlatliktan sildiler . Herşeye susuyor suç bana patliyor

görümceler kendi kaynanalarına sürekli gidiyomu. eşin ne diyo tüm bu saçmalıklara
Valla gorumcelerim vurdum duymaz biraz çok uyanıklar . Kayinbabam disiplinli bir insan onlarin yanında bana haksızlık yapsalar kayinbabam gelinime karismayin der ama kaynanam müsade ediyor gorumcelerimde babalarına kendilerini acindiriyolar onların yanında da bana çok iyi davraniyolar

Ozaman is esinizde bitiyor. Arkadaslarin dedigi gibi seni hic konuya karistirmadan o halletmesi gerekiyor.
cesaretini toplasin ve söylesin.

Sen kendi ailene ne kadar gidiyorsan eşin de ailesine o kadar gitsin. Eşin senin ailene ne kadar gidiyorsa sen de onun ailesine o kadar git. Sorun kalmaz.
Ben gurbetteki canm ailem 1 haftalığına yanıma geldi ona bile dayanamadılar. Neymiş ailenle 1 hafta gezdin bizde gezmiyom. Eşim ailem gurbette olduğu halde ayda bir anca arıyor o da ben dersem . Bende ddm benm eşim ailemi ayda arıyor onlar mutlu olalım diye sorun etmiyor. Siz 4 5 günde geldigimizden yakınıyorsunuz ddm

İnsanlara yaranamazsınız canım sadece bu eşinin aılesi için geçerli değil , elini verirsin kolunu isterler .. sen nasıl mutluysan nasıl davranmak istıyosan öyle yap nasıl olsa konuşacak insan bi bahane bulur kimseyi memnun edemezsin kendin için yaşamaya öğreneceksin.

O halde bu çözüm 3 aile aynı şehirde yaşayanlara olsun.

Yaa ben gitmedigim zamanlarda da huzursuz oluyorum istiyorum ki eşimin ailesiylede güzel gecinelim yinede güzel geçiniyoruz ama bu gorumcelerimin konusu , gelip gitme konusu açıldığı zaman huzursuz oluyoz yaranamadım düşünüyorum. Gitmedigim zamanlarda kendinailemde dahil etraftan çok tepki alıyorumm

Gorumceler agliyormus he cok inamdiricilarmis
Numara yapmayi biraksinlar
Siz de caniniz ne kadar isterse o zaman gidin. Belli ki tatli dilden guleryuzden anlayan insanlar degiller 4-5 gun arayla gorusmek nelerine yetmiyorsa. Siz de insan evladisiniz,anneniz oturup aglamiyordur “oyyy damat gelmedi 5 gun oldu vay ben nerelere gidem “diye

Kardeşim karısına gösterdiği ilgiyi bize göstermiyor ne demek ya!!adı üstünde karısı karısı tabiki göstermeyecek.saygı sevgi ok ama ilgi mangalı bi çok kv görümce.kardeşin Yeri ayrı karısının yeri ayrı.bence tavrınız net olsun.şakayla karışık lafınızı söyleyin hadlerini bilsinler.anlayışsız insanlara aman yaşlı aman gönülleri hoş olsun diye yaklaştıkça bırak takdir edilmeyi daha çok insanın kafasına çıkıyor bu tipler.yani siz hergün de gitseniz şu saatte gelmedi şu saatte gitmedi diye huzursuzluk çıkarır bu tipler

YOLATIM ONLARI BEN YAAA... AĞIRLIĞINI KOY BÖYLELERİNE YARANMAYA ÇALITIGIN İÇİN DEĞERSİZSİN ZATEN

Ben evlendim hergun gidiyodum sonra haftada 2 ya düşürdüm laf duyuyorsun tabi çocuğum oldu çok gidemiyorum haftada 2 ye devam ettim işte hep burda değilsiniz torunum yabanciliyor dediler dedim bn hergun gelemem isim gücüm çocuğum var ama eşim hergun sordu gidecekmisin diye kavga ettik sonra o ailesiyle bir sorun yaşadı kavga etti şimdi düzeldiler ama bn haftada 1 gidiyorum çok zaruri bisey olmassa valla çok tartıştık biz ben ev bile terkettim dedim bu kadar merakliysan anana evlenmeseydin dedim yada biz evi kapatalim bi oda versinler onlarda yasayalım dedim biz ayrı aileyiz farkına var biraz dedim yavaş yavaş olur cnm ama taviz verme ... soyle kaynana ko ine bn dedim ben sizinle evli değilim bnim evim var

Bu tür konuları okudukça eşimin ailesini öpüp başıma koyasım var yemin ederim, ne kadar şanşlıymışım bu konuda. Yaşlı insanlar, hiçbir şeyimize karışmazlar, kayınvalidemin ağzı var dili yok, kayınpederim bütün gün dükkanda zaten işinde gücünde. Haftada 1 kere mutlaka akşam yemeğine gideriz, bazen pazar kahvaltısına da çağırır erken uyanırsak gideriz. Maksat birbirimizi görelim bir arada olalım. Ama gitmediğimiz/gidemediğimiz zamanlar da oluyor, kimse niye gelmediniz etmediniz demiyor. Görümcem yok, 2 eltim var. Biriyle abla kardeş gibiyiz, herşeyimizi paylaşırız. Bir derdim sıkıntım olduğunda ilk o koşar. Diğer eltimi aylardır görmüyorum, bize (bana ve diğer eltime) mesafeli davranıyor. Ailecek toplandığımız günlerde yüzümüze bakmaz tek kelime konuşmaz bizle. Bir keresinde ailecek lokantaya gitmiştik, sırf bizimle yakın olmak istemediği için gitti masanın ta diğer ucunda yapayalnız oturdu. En ufak bir sorun da olmadı aramızda birden bire böyle davranmaya başladı. Herhalde bizi beğenmiyor bayan sosyetik

Biz 2 gunde 3 gunde bir gidiorz ama istekli gidiyorum yalan yk ona ragmen dun niye gelmediniz diyorlar. Onlar oyle dedikten beri haftada 1 gitmeye basladim. Sesleri cikmadi hic. Onlara da soyledim. Ben buraya geldigimde huzurum kacacaksa, esimle problem cikarsa hic gelmem dedim onlarda anlaladir

Ayda bir giderdim sindi 6 ayda bir gidiyorum.hicte mecbur deyilsin esin senin ailene geliyormu git kendi ailenin yanina.mecburmusun hayir ama yakinsan yandin en iyisi uzak olucan oh mis.senin birde manyak gorumcelerin varmis Allah sabir versin is esinde bitiyor.her erkek de asla boyle degil yani illa gelicen de gelicen.hizmetci sin mubarek ezdirme kendini gelmiyorum de okadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…