- 7 Şubat 2018
- 943
- 368
- 23
- 29
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Esimde pek gitmek istemiyor ama eşimin ailesi özel hayatımıza bile çok müdahale ediyor esimde sesini pek çıkaramıyor . 1 kere çıkardı zaten ondada evlatliktan sildiler . Herşeye susuyor suç bana patliyorgörümceler kendi kaynanalarına sürekli gidiyomu. eşin ne diyo tüm bu saçmalıklara
Eşim sustukca ağzımıza bile... Ama eşim aman boşver susalim sorun çıkmasın kafasindaOff bu ne ya yaşlar kaç? Taviz vermeyin ne münasebet eşinle görümcen bir mi deli midir nedir.
Valla gorumcelerim vurdum duymaz biraz çok uyanıklar . Kayinbabam disiplinli bir insan onlarin yanında bana haksızlık yapsalar kayinbabam gelinime karismayin der ama kaynanam müsade ediyor gorumcelerimde babalarına kendilerini acindiriyolar onların yanında da bana çok iyi davraniyolargörümceler kendi kaynanalarına sürekli gidiyomu. eşin ne diyo tüm bu saçmalıklara
Ozaman is esinizde bitiyor. Arkadaslarin dedigi gibi seni hic konuya karistirmadan o halletmesi gerekiyor.1 tanesi bekar geri kalanı evli 1 tane görümcem hariç hepsi boşanma aşamasında kaynanalariyla gorumceleriyle onlarda anlaşamıyor. Ama eşimin ailesi devamlı kızlarını övüyo laf kondurmuyo
Bende ddm sizin kizlarinda böyle böyle ddm laf kondurmuyolar
Ben gurbetteki canm ailem 1 haftalığına yanıma geldi ona bile dayanamadılar. Neymiş ailenle 1 hafta gezdin bizde gezmiyom. Eşim ailem gurbette olduğu halde ayda bir anca arıyor o da ben dersem . Bende ddm benm eşim ailemi ayda arıyor onlar mutlu olalım diye sorun etmiyor. Siz 4 5 günde geldigimizden yakınıyorsunuz ddmSen kendi ailene ne kadar gidiyorsan eşin de ailesine o kadar gitsin. Eşin senin ailene ne kadar gidiyorsa sen de onun ailesine o kadar git. Sorun kalmaz.
Yok canm benim eşim böyle gelmiş böyle gider onu duzeltememOzaman is esinizde bitiyor. Arkadaslarin dedigi gibi seni hic konuya karistirmadan o halletmesi gerekiyor.
cesaretini toplasin ve söylesin.
allah kolaylik versin ozaman cnm. Esin de orta yolu bulmadi lazim yeri geldiginde.Yok canm benim eşim böyle gelmiş böyle gider onu duzeltemem
Evleneli 5 ay oldu hiç gitmedim. Görümcelerim geliyor bazen. Eve aldığıma şükretsinler. Nişanlıykeb hep ordaydım. Salak kafam...
Farklı nickBen bu konuyu, farklı nickle yazan başka 2-3 üyeden daha okudum sanki.
Ben gurbetteki canm ailem 1 haftalığına yanıma geldi ona bile dayanamadılar. Neymiş ailenle 1 hafta gezdin bizde gezmiyom. Eşim ailem gurbette olduğu halde ayda bir anca arıyor o da ben dersem . Bende ddm benm eşim ailemi ayda arıyor onlar mutlu olalım diye sorun etmiyor. Siz 4 5 günde geldigimizden yakınıyorsunuz ddm
Yaa ben gitmedigim zamanlarda da huzursuz oluyorum istiyorum ki eşimin ailesiylede güzel gecinelim yinede güzel geçiniyoruz ama bu gorumcelerimin konusu , gelip gitme konusu açıldığı zaman huzursuz oluyoz yaranamadım düşünüyorum. Gitmedigim zamanlarda kendinailemde dahil etraftan çok tepki alıyorummİnsanlara yaranamazsınız canım sadece bu eşinin aılesi için geçerli değil , elini verirsin kolunu isterler .. sen nasıl mutluysan nasıl davranmak istıyosan öyle yap nasıl olsa konuşacak insan bi bahane bulur kimseyi memnun edemezsin kendin için yaşamaya öğreneceksin.
YOLATIM ONLARI BEN YAAA... AĞIRLIĞINI KOY BÖYLELERİNE YARANMAYA ÇALITIGIN İÇİN DEĞERSİZSİN ZATENHanımlar ben 3 4 günde isteyerek eşimin ailesine gidiyorum baslarda daha fazla gitmemizi istediler yaşlılar kalpleri kalmasın diye gittim baktım hala sikayetciler 4 5 gün arayla gitmeye başladım yine sikayetciler. Yaranamiyorum sanki hiç gitmiyormusuz gibi bu seferde kocamı doldurmaya başladılar evlendikten sonra oğlumuz değişti vs diye kelimeler kullanmaya başladılar. Evin tek geliniyim görümcelerim de biyandan eşimin ailesine agliyomus kardeşimiz karısına gösterdiği ilgili bize göstermiyor diye biyandanda onlar dolduruyor . sonra eşimin ailesi bize patlıyor günah keçisi beni yapiyorlar. El evi gerçekten böyle mi insanlara yaranmaya çalıştıkça olmuyor yapılanlara rağmen mecbur gidiyorum güler yüzlü davranıyorum eğer böyle yapmazsam kocamla aram bozuluyor hemde gitmedigim zamanlar içim rahat etmiyor sorun yaşamak diye evde stres yapiyorum. Benim esimde n ailesini kirmamak adına herşeye susuyor arada ben kalıyorum. Sizler kaç günde gidiyorsunuz gitmek istemediginz zaman olumsuz tepki verdiklerinde napıyorsunuz vs iki yüzlü gorumceleriniz olsa kocanız da herşeye sussa kendi başınıza gorumcelernzi ve ailesini nasıl yola getirebilirsiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?