Eş ailesine gitme sorunu?

O hain görümcelerden bende de varrMalesef el değimi diyolar ya buyukler cok hakli el kapisi iste ne kadar iyi olursan ol elbet bisey buluyolar. Cok sukur esim kendi surekli gitmek istemiyor ben canim isteyince gidiyorum. Esinin susmasi yanlis evet.

Hayır daha bana bile bir kere damadım niye aramiyo dememistir niye desinki annem biz mutlu olalım diye kızını gurbete yollamış. Ama el insanı çok nankör gerçekten

Hayır daha bana bile bir kere damadım niye aramiyo dememistir niye desinki annem biz mutlu olalım diye kızını gurbete yollamış. Ama el insanı çok nankör gerçekten
İs esinizde bitiyor,varsa enerjisi,zamani ve parasi her gun gitsin kardesleriyle gorussun. Ama sizi mecbur birakamaz. Zorlarsa siz de ariza cikarin,anama gideceksin 3 gunde bir diye sart kosun. Hersey size mecburi ama esinize keyfi olamaz yok oyle bir evlilik. Gorumcelerinize de dan dan bunlari soyleyin suratlarina mumkunse esinizin yaninda.

Ya size birsey diymmi biz giderdik evlendigimzin ilk seneleri yine yaranamazdik gezmelere giderdk oraya gidiyolr buraya neden glmiolr derlerdi 2bucuk sene oldu suan hala ayni her aradiklarnda sitemmmm gorumceme laf soktum whtsap drumumda engellemis beni kimse bizim huzurumzu fesatlijlryla bozamaz bakin guluyoruz yazmistim engellemis

Bende senin gibi en son patladim benden kötüsü olmadı :)

YOLATIM ONLARI BEN YAAA... AĞIRLIĞINI KOY BÖYLELERİNE YARANMAYA ÇALITIGIN İÇİN DEĞERSİZSİN ZATEN

YOLATIM ONLARI BEN YAAA... AĞIRLIĞINI KOY BÖYLELERİNE YARANMAYA ÇALITIGIN İÇİN DEĞERSİZSİN ZATEN
En son gorumcemi aradım çattın biz size napiyonuz da ailene agliyomus diye. Oda gitmiş soylediklerimi ailesine abartarak abartarak anlatmış ailesinde geldi bana patladı laftan sözden anlamayan tipler ya kendimi haklı çıkarmaya çalıştıkça iyice yüz göz oluyoruz

Ee ne oldu şimdi bu konu için eşinin ailesinin tepkisi ne oldu size

Ee ne oldu şimdi bu konu için eşinin ailesinin tepkisi ne oldu size
Kadin bnle kvga etti küslük buldu sen zaten bizi svmedinki dedi esimin yannda esim beni korudu kirk yilda bi geliyoz nasil kadinsin dedi benim dediklrme alinmamsta oglunun dedklerine alinmis babasi ariyor esimin annen size küsmüş kavgayı cikartan o . . 3 aya yaklasiyo kaynatam ario sizi evlaltliktn cikarcm ne gelip gitmezsnz calisiyoruz diyorm bi tek sizdiniz dio oglu baska sehirde ya asiri kiskanio ilk basta kaynanam calisisoysnz napcaksnz dogru diodu snra yuzlerini gosterdiler gorumcemle hic bir sorun yok paylastklrmi ustune aliniodu benle soguk duruyodu cok kvga ettik esimde huzurumuz bozuluyor ise gitmeyiz dedi arada bi bu konudan kvga ederz yani cok yuz verme resmi dur gelip gtme gelip gittikce yine ay i iyilik blmiolr ben res myeti koydum gorumcem 1 sene gelemedi bana

Ozaman iş senin kocada bitiyor . Benim kocam sadece yüzüme hak vermekle kalıyor ailesiyle benim için asla kötü olmaz hatta onun bile üstüne gitseler sesi çıkmaz çıkarsa da bizi tamamen silerler. Esimde aman susalim arayalım gidelim sorun olmasın kafasında . Bende bunlara tepki gösterdiğim de esimlede ailesiylede ters düşüyoz sen olsan nasıl halledersin mesala yüz göz olmadan

Görümceler ne ilgisi bekliyor..
Evlilerse eşleri göstersin ilgisini..
Ne kıskanç insanlar var şu hayatta..
Valla kim ne derse desin haftada bir münasip yakınsanız..

Görümceler ne ilgisi bekliyor..
Evlilerse eşleri göstersin ilgisini..
Ne kıskanç insanlar var şu hayatta..
Valla kim ne derse desin haftada bir münasip yakınsanız..
Çok yakınız bu olaydan sonra 1 haftadir hiç girmiyorum esimde karışmıyor. Ailesi de devamlı kızım yavrum diye ortalığı düzeltmeye arıyor

Aynı konuyu 5.açışınız falan sanırım. Yani hayatınızın merkezine öküzleri koymuşsunuz saplantılı şekilde habire aynı şeyleri söylüyosunuz.

Gitme kardeşim gitme. Gidip kötü olacağına gitmeden kötü ol. Kocan da terbiyesizlik ediyosa evlenmiyeydin o zaman de. Sen ondan korkma bırakıp gitcen diye o senden çekinsin.

Ben en sık 2 haftada bi görüyorum. Az önce geldik yanlarından ve başım çatlıyo. Senin gibiydim önceden bende. Şimdi dediğim gibi 2 haftada bir veya 5 6 haftada bir. Dipdibe oturuyoruz bu arada.. Şeytan görsün mendebur suratlarını..

Kocan nasıl davranıyor arka çıkıyor mu sana

Kocan nasıl davranıyor arka çıkıyor mu sana
valla isterse çıkmasın biliyo boşuycağımı. Ben boşanmak niyetli terkettim eşimi 1 sene oluyo nerdeyse. 2 hafta ayrılıktan sonra geldi sözler vererek aldı beni. Benim artık ailesiyle ilgili problem yaşıycak limitim kalmadı. Keyfi bilir yani. Çok heveslisiyse de defolur gider orda yaşar. O yüzden diyorum size güçlü olun diye..

bende tek gelinim eşimden çok ben arar sorarım kv kp bana sorar oğlumuz nasıl diye Görümcelerimide arardım ama baktım onlar beni aramıyk bide kv deye bizi aramıyo falan demişler bende söyledim.kv ye kardeşleri aramıyo ben arıyorum onlarda aramıyo diye. Şimdi hiç aramıyorum bayramda bile aramıyorum zaten gidiyoruz yeter. Hiç uğraşamam

Bizim mesafe en fazla yarim saat . Cagirdiklari da oluyor bizim kafamiza estiginde gittigimiz de oluyor. cagirdiklarinda gitmedigimiz de oluyor anlayisla karsiliyorlar.zamanla oturuyor duzen mesela ilk baslarda neredeyse her gun giderdik artik haftada 2 gune dustu bazen 1 hafta gitmedigimiz de oluyor ama sagolsunlar ne anne ne de abla sorun etmiyor gitmedigimizde surat asmiyorlar cok sukur.her iki tarafin da anlayışlı olmasi asil mesele. Doldurus konusu da tamamen esinizde biten bir konu o konuda yorum yapamiyorum

Devamlı esinlemi gidiyorsun öğlenleri de ugruyomusun tek

Eşin bunu halledecek o söz söyletmeyecek bunu yapamazsa hep kötü olursun hiçte yaranamazsın.

Kusura bakma ama eşinle aran kötü olmasın diye kendini buna zorlamak saçmalık eşin hiç diyor mu 'ya ailem karımı rahat bırakmıyor böyle devam ederse karımla aram bozulacak' niye sen fedakarlık yapıyorsun? yapıyorsa Kocan yapsın. Onun ailesi tatmin olamayan ayrıca sen kimseyle görüşmek zorunda değilsin kimseye istemeye istemeye gülmek zorunda değilsin. Kocan seni böyle şeyler için kıracaksa senin kocan değil sahibin olmuş demektir. Başkalarını bırakın kendinizi önemseyin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…