- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Işte böyle düşününce işin içinden çıkamiyorum asla. Bunca sene boyle alismis diyorum aynı şekilde. Ama ben böyle bir aileyi çekmek zorunda da değilim diyorum. Ortayı bulayım diyorum hopp can sıkıcı bir durum olur ve eşim bunda daima ailesini haklı görür. Ne yapacağımı şaşırdım artık. Çok yoruldum çok...Bazıları böyle cidden kar sayarlar.Benim eşimin evlenene kadar yeni birşey alıp giydiğini düşünmüyorum bunu yadırgıyor çünkü üç kira iki maaş giren evde eskilerle büyümüş.Evlenene kadar aldığı üç kuruş maaşın çoğunu annesine vermiş.Annesi evlenirken bir takım yeni kıyafet almamış.Hatta damatlığını bile istiyormuş ne zamandır yeni götürdü eşim babası giyermiş gören der davetlerden çıkmıyor adamın çevresi yok 30 senedir yaşadığı yerde...Eşine ne desen boş o öyle görmüş normali o sanıyor...
El birliğiyle nazar edicez haftaya KV size yerleşecekBenimkiler başka ülkede seneden seneye noel yemeğine gelirler ve otelde kalırlar ☺ eşimin kardeşleri de dünyanın farkli ülkelerine dagilmislar. Benim ailemde yabancı biriyle evlendim diye beni red etti ☺ 19 yıldır mutluyuz.
Ayrıca bırak esin gitsin yanliz birsey olmaz ya. Sende o zamani kendine ayırırsınmanikür pedikür masaj filan
Sadece yabanci biriyle evlendin diye mi seni reddettiler yaniBenimkiler başka ülkede seneden seneye noel yemeğine gelirler ve otelde kalırlar ☺ eşimin kardeşleri de dünyanın farkli ülkelerine dagilmislar. Benim ailemde yabancı biriyle evlendim diye beni red etti ☺ 19 yıldır mutluyuz.
Ayrıca bırak esin gitsin yanliz birsey olmaz ya. Sende o zamani kendine ayırırsınmanikür pedikür masaj filan
Amacım koparmak değilEvlenmeyerek
Kimseyi ailesinden koparamazsınız ki
20 yıl olacak neredeyse evet.Yabancı biriyle evlendiniz diye aileniz sizi red mi etti19 yıldır görüşmüyor musun?
hiç ihtimal vermiyorum ya[
El birliğiyle nazar edicez haftaya KV size yerleşecek
evet fanatik derecede ırkçı bir ailem var .Sadece yabanci biriyle evlendin diye mi seni reddettiler yani
O zaman yaninda olmali gerisi bos yaniiste esimin annesiyle babasi herseye ragmen. Keske aile seciliyor olsaydi. Eminim kendi ailesini secmezdi. Bu yuzden Allah büyük ben insanligimi yapiyorum yapamadigim yerde de pes eder donerim köyüme derler.
Ayni durum bendede varEvet biri 3 yaşında diğeri yeni doğacak. Bensiz gönderemem. Ama onların da gelip gitmesi sıkıntı yaratacak boyutta artık. Eşim tek gitse sıkıntı olmuyor da ortada torun olunca cok taciz ediyorlar.
Bambaşka insanlar neyini anlatayım
Hala evli misinizEvlenmeden knce bendr sizin gibi düşünürdüm. Ancak evlendikten sonra esime zorla alkol aldiriyorlar. Esim icmek istemeyince hanimkoylu oluyor basinin etini yiyorlar. Evime ayakkabi ile girmek istiyorlar hatta cogu zaman kasla göz arasinda başarıyorlar. Kayinvalidem altina kaçırır bez kullan dedim diye koltuklarima isedi gitti halilari koltukları yikatirsinn 7 24 calisiyorsun dedi. Yaninda yasamami istedi ki yaninda 2 elti daha var ve 2 odali yer. Nasil yattiklarini anlatmayacagim bile 6 ay buna da sabrettim. Evime ciktim 2. El esyalarini vermek istediler ki kabul etmedim diye kiyameti kopardilar. Calistim herseyimi kendim aldim. Yine de konusuyorum ama gercektennolmaz olsunlar. Evime 2.5 saat mesafede pandemi hastanesinde calisiyorum gecici olarak atandim evimi kullanıyorlar tabiki kullanabilirler ama gardrobumu bosaltip bazanin içine atip kendi kiyafetlerini doldurmuslar. Evime kiyafet almaya geldim bu manzarayla karsilastim. Simdi ben nasil boyle insanlari kabulleneyim sen söyle
film gibi anlattiklariniz gercek olamaazzzzIste hic demedim cunku en sonunda sabrim kalmadiginda kendim gidenlerdenim... Seslerini dahi duydugumda irkiliyorum artik. Bakalim nereye kadar gidecek. Ki bu anlattiklarim daha cok azı. Umarim Allah bir yol cikarirnya da onlari bu dunyadan artik alır
Es ailesiyle hic görüsmeyerek bir evliligin huzurlu olacagini düsünmüyorum. Esiniz gidip gelcek sinirleriniz bozulcak, cocugunuzu görmek isticekler.. bu konu esinizle aranizda hep sorun olcak. Bence asil sorun esinizde ailesini karistirmamasi gerekiyor sizin evliliginize.Eş ailesiyle hiç görüşmemeyi nasıl başarıyorsunuz hanımlar? Her defasında onlar yüzünden kavga edip yipranmaktan biktim üstelik hamileyim bu zmnda bile iç islerimize karışıyorlar.
Hadi diyelim hiç gidip gelme yapmayalım eşim gidiyor ve üstelik çocuk var, onu ben yokken yollayamam.
Ama gitmek de istemiyorum artık. Hep tartışma çok yoruyor insanı. Aileye bağlı bir eş varsa bir de.
Böyle bir konuda muzdarip olsanız nasıl davranırsınız? Artık yıldım gerçekten. Fikir istiyorum.
Aynen ailenin bukadar etkili olabilecegini hic tahmin etmezdimEvlenmeden önce ailesinden banane onlarlamı yaşayacağım derdim hep. Ama o iş öyle olmuyormuş. Türkiyenin öbür ucundan telefonla başarıyorlardı sinirlerimi bozmayı. 2 sene sabrettim. Baktım düzelmiyo kopardım ipleri. 3 sene hiç görüşmedim. Yeni yeni ararlarsa cevap veriyorum ben hiç aramıyorum. Baştan aşağı sorunlu insanlar. Evlatlarina karşı hicbir görevleri yok ama beklenti dünya kadar. Utanmasalar bizi sırtınızda gezdirin diyecekler. En doğrusu baştan sorunlu insanların çocuklarından uzak durmak, aileyi iyice tanımadan evlenmemek. Kendime çok kızıyorum bu yüzden. Size tek söyleyebileceğim sey kendinizi sakın ezdirmeyin. Allah yardımciniz olsun.
çocuk varsa ve çok küçük değilse gitsin eşinizle. ne olacak ki! babanesi sonuçta. bende çocuklara yansıtmayın kırgınlıkları. sonra siz kötü olursunuz. ortada ciddi msele varsa zaten çocuk aklı ermeye başladı mı kendi tarafını seçebiliyor. gerçekleri görüyor. siz müdahale etmemiş olursunuz en azından. 3 gün sonra ağızlarına laf vermemiş olursunuz.Eş ailesiyle hiç görüşmemeyi nasıl başarıyorsunuz hanımlar? Her defasında onlar yüzünden kavga edip yipranmaktan biktim üstelik hamileyim bu zmnda bile iç islerimize karışıyorlar.
Hadi diyelim hiç gidip gelme yapmayalım eşim gidiyor ve üstelik çocuk var, onu ben yokken yollayamam.
Ama gitmek de istemiyorum artık. Hep tartışma çok yoruyor insanı. Aileye bağlı bir eş varsa bir de.
Böyle bir konuda muzdarip olsanız nasıl davranırsınız? Artık yıldım gerçekten. Fikir istiyorum.
gelenek görenek Vs bilimsel bebek bakımı. iyi olan kazansınBizde de sizin durumun damat Türk gelin yabancı versiyonu var, biliyorsunuz bizde kayınvalidelerin muhtaç olduğu kudret hücrelerindeki asil kaynanalık genlerinde mevcuttur
Bizim milli kayınvalide oğlunu ziyaret için yaşadığı ülkeye gidince, otelde kalmak epey asabını bozmuştu, torunu yeni doğmuştu, soğuk ülkelerde yaşayanlar bebeklerini iklim şartlarına alıştırmak için bizdeki gibi odayı 35 derece yapmazlar, 21 derecede sabit tutuyorlar, çorap vb giydirmiyorlar, kayınvalidenin kulaklarından ateşler fışkırıyordu bebeğe ördüğü patikleri giydirmiyorlar, soğukta tutuyorlar, gelin bebeğin uyku saati deyip odaya çekiliyor diye :)))
yuhh yani... bi seyirme geldiEvlenmeden knce bendr sizin gibi düşünürdüm. Ancak evlendikten sonra esime zorla alkol aldiriyorlar. Esim icmek istemeyince hanimkoylu oluyor basinin etini yiyorlar. Evime ayakkabi ile girmek istiyorlar hatta cogu zaman kasla göz arasinda başarıyorlar. Kayinvalidem altina kaçırır bez kullan dedim diye koltuklarima isedi gitti halilari koltukları yikatirsinn 7 24 calisiyorsun dedi. Yaninda yasamami istedi ki yaninda 2 elti daha var ve 2 odali yer. Nasil yattiklarini anlatmayacagim bile 6 ay buna da sabrettim. Evime ciktim 2. El esyalarini vermek istediler ki kabul etmedim diye kiyameti kopardilar. Calistim herseyimi kendim aldim. Yine de konusuyorum ama gercektennolmaz olsunlar. Evime 2.5 saat mesafede pandemi hastanesinde calisiyorum gecici olarak atandim evimi kullanıyorlar tabiki kullanabilirler ama gardrobumu bosaltip bazanin içine atip kendi kiyafetlerini doldurmuslar. Evime kiyafet almaya geldim bu manzarayla karsilastim. Simdi ben nasil boyle insanlari kabulleneyim sen söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?