Eş evlilik çocular ve mutsuz bir anne..

Iyi de aldatmak istemiyorum diyorsunuz da siz bildiğin eşinizi aldatıyorsunuz.
Gece mesajlar , hastanede yanında gelmeler, oturup çay ıçmeler, iltifatlarlalar.
Bir sonra ki adım, yatak.
Bir mesajınız da adam yürekli değil demissiniz . Yürekli değilden kastınız eşini çocuklarını terk edip sizin yanınıza gelmemesi mi ?
O kadının yuvasindan uzak durun

Senin yazdıklarını okuyunca eşin için üzülüyorum be kardeşim. Düzelmeye isteğin yoksa boşan sen.
Güya aşık oldum dediğin gerizekali karaktersiz insanın eşine de gayet mutlu görünüyor dediğim dedik olsun istiyor vs diye konuşmayın. Kadının hiç bir şeyden haberi yoktur yazık da ondan mutludur. Sizin hala düzelmeye niyetiniz yok bence kadına laf atan cümleleri okudum. Siz hala o adamla aşk yaşama gayreti içindesiniz bence. Yapmayın bunu kendinize ya yazık ya. Valla yazik. O çocuklarin yüzüne nasıl bakarsınız ilerde. Çok üzülürsunuz ilerde.

Cocuklarimizi nasil kisilere emanet ediyoruz ?? Ornek olacak insansiniz okulda adiniz cikiyor ve siz farkindasiniz? Ask bu degil bence.. eger gercekten fikir alacaksaniz meslektasinizin mesaji yeterli bence.. bu kadar insanin msjina en azindan tekrar deneyecegim demek yerine aldatilan bir kadini kotuluyorsunuz ve mutlu oldugunu soyluyorsunuz ne aci.. kadin herseyden habersiz ve ilgili cinselliginde sizin gibi ayda bir olmayan mutlu bir kadinin kocasindan umut bekliyorsunuz. Adam karaktersiz bi kere nasil onu kendine koca yapacaksin ? nasil guveneceksin..?

Konu sahibi en acilinden boşan
Sonra da sana sabahlara kadar mesaj atan adamla evlenmeyi bekle
G.t gibi ortada kal
Adın çıksın
Tabi ki bunun adı aşk. Aşk olunca her zorluğa katlanılır
o adamda şerefsiz değil kesinlikle, telefonuna şifre koyarak, gece uyumasını bekleyip, evli kadına mesaj atan adam şerefsiz değil
Karısı telefonuna şifre konması normal karşılıyor ancak telefonu canım cicimsiz açmasına kızıyor

Karısına canım cicim demesinin nedeni, sana bir mesaj anlasana. Benden daha fazlasını bekleme, boşanamam.

Sen ben boşanıyorum de bakayım, geliyorum senle diyecek mi? Ben de boşanıyorum diyecek mi? Sana çevre ve aile baskısından bahsedecek

Sen de aldatmayı ki bu şerefsizliktir kabul ediyorsan devam

Bence analığı ve kocanı haketmiyorsun
Boşan da o adamı hakeden bir kadın, kocanla evlensin

Bence sorunun buyugu adamla basliyor.. bu kadinin boslugundan yararlanmak isteyen bi cakal..hetif iki yuzlu.. sen esinle bile ayni yatagi paylasmazken o teline bile canim cicim diyetek basliyor.. karisina ne fantaziler yasatiyodur dusun arkadasim. Aradada senden faydalanmak istiyor bu net..zaten daha once dedigim gibi karisiyla probleminden bahsedip canim demesi vs. Ne alaka yani?

Karsidaki herif bekar olsaydi cok baska olurdu belki yorumlar.. ama dedigin gibi bu adam iki yuzlu ve seni arada cerez gibi goruyor

Hocam bir soru soracağım gece yarısı oldu eşi uyumuştur artık mesajlaşıyorsanız şayet şuan ne hissediyorsunuz bu kadar yorumdan sonra yada mesajlaşmıyorsanız gidip bir eşinizin suratına bakar mısınız bu ne hissettirir size cevapları size kalsın kendinize itiraf etsenizde olur cevaplarını

Yok yaaa bence sen kesin fakesin bizi kekliyosun
Gece gece boşuna sinir yaptım yaa. Sarılayım kocama uyuyayım senide geyiğinle başbaşa bırakayım...aydeee

Buraların uzun süreli üyeleri bu işte bir fake ilk var gibi seziyorsa var birşey o zaman bende sizin gibi yapayım gideyimde caaanım kocamın kollarına girip uyuyayım

Konu sahibi fake o anlaşıldı
Yoksa hiç bir kadun bu kadar öğüte , nasihata " soğuk kanlıyım yha ben " adı altında sakin kalmaz.
Böyle işsiz , güçsüz aşşağılık kompleksli insanlar anca bir eliyle atar ötekiyle tutar .

Mutsuz evlilikleri olan insanlar mutlu bir çift gördüğünde karşı cins için acaba o benim eşim olsa nasıl olurdu diye düşünmeye başlıyor.. Aslında ben evliliğim daha iyi hale nasıl getiririm demelisiniz. Kalanlar için yorum yapamayacağım.

Hocam ya o bu değil de çok imla hatan var,öğretmensen ve gerçeksen tabi
Canim telefonun sözlüğünden kaynaklı imla hatalarım. Kusura bakmayın.fake falanda değilim sadece zorda kalmis bir insanım.bu arada şu an mesajlasmiyorum adamda hatanın farkında yanlış yapıyoruz diyor.lakin iste ne zaman iletişimi kessem tekrar basa.donuyoruz.

Fake olmadığımi kanitlamak için ağzımı bozmalimiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…