- 29 Ağustos 2017
- 2.225
- 5.075
- 88
- Konu Sahibi Mutsuzteacher
-
Aynen canim:)Konu sahibinin sakin kalmasi iyi bence, yoksa coktan banlanirdi :)
Hislerimde yalnız değilmişim.Ve genelde doğru çıkarFake misn acaba bi öyle his geldi.Yok ama degilsindir.
Aynen canim:)
Hocam ya o bu değil de çok imla hatan var,öğretmensen ve gerçeksen tabiKızlar fake falan değilim soğuk kanalıyım.cunku yolumun yanlış olduğunun net farkındayım..
Yok yaaa bence sen kesin fakesin bizi kekliyosun
Gece gece boşuna sinir yaptım yaa. Sarılayım kocama uyuyayım senide geyiğinle başbaşa bırakayım...aydeee
Aldatmaz cnmOnu bilemem bir.erkek hic.bir.cinsel çıkarı olmadanda eşini aldatir.mi?ne.dersiniz?
Aynen katılıyorum bir eğitimci ye yakismiycak şeyler gerçi hiç kimseye yakismiyoda neyseOfff gece gece öğretmenliğimden utandirdin... yazik sana asik olmusmus suna bak. Sende karsindaki de ogretmen degilsiniz.
Ya suna hocsm deme allahini seversenHocam ya o bu değil de çok imla hatan var,öğretmensen ve gerçeksen tabi
Canim telefonun sözlüğünden kaynaklı imla hatalarım. Kusura bakmayın.fake falanda değilim sadece zorda kalmis bir insanım.bu arada şu an mesajlasmiyorum adamda hatanın farkında yanlış yapıyoruz diyor.lakin iste ne zaman iletişimi kessem tekrar basa.donuyoruz.Hocam ya o bu değil de çok imla hatan var,öğretmensen ve gerçeksen tabi
Fake olmadığımi kanitlamak için ağzımı bozmalimiyim?Konu sahibi fake o anlaşıldı
Yoksa hiç bir kadun bu kadar öğüte , nasihata " soğuk kanlıyım yha ben " adı altında sakin kalmaz.
Böyle işsiz , güçsüz aşşağılık kompleksli insanlar anca bir eliyle atar ötekiyle tutar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?