- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi Mutsuzteacher
-
Ben kinamak yerine anlamaya calisiyorum hepsibu :) bu kisinin yerinde herkes olabilir, sevdiklerimizden biri olabilir. Hata yaptiginin farkinda ve duzeltmek istiyor.,bununneresi yanlis
Hayır en acilinden boşanmalısınızSoğuk kanliyim olcak o.ne yapmalıyım bana bir şekilde yardim.etmeye çalışan insanlara cemkirmelimiyim.
Etrafındaki gözlerin farkında mısın sen ne içtin ya gece geceAh canım olayın tam.olarak özeti bu.bemde farkındayım etrafındaki gözlerin.cok teşekkür ederim sayın meslektasim
10 kilo nedir ya ?Ben anliyorumda bence sen anlayamadin.. bu kadin icin karsidaki adam imkansiz cunku o da evli.. kaldiki bir cok kadin ekonomik ozgurlugu dahi olsa cocuklari icin cok seye katlaniyor.. hersey para demek degil cunku..konu sahibinin cocuklari olmasaydi cok baska davranacagina eminim! Cunku kocasini zerre cekici bulmuyor.. ve bu kk da acilan konulardaki genel yorumlara bakarsak.. evlilikte cinsellik cok onemli.. bellikibu kadinda bu duyguyu tatmamis.. kilo verince biraz guveni yerine gelmis o kadar..
Peki öyleyse kocasını seksi bulmuyorsaBen anliyorumda bence sen anlayamadin.. bu kadin icin karsidaki adam imkansiz cunku o da evli.. kaldiki bir cok kadin ekonomik ozgurlugu dahi olsa cocuklari icin cok seye katlaniyor.. hersey para demek degil cunku..konu sahibinin cocuklari olmasaydi cok baska davranacagina eminim! Cunku kocasini zerre cekici bulmuyor.. ve bu kk da acilan konulardaki genel yorumlara bakarsak.. evlilikte cinsellik cok onemli.. bellikibu kadinda bu duyguyu tatmamis.. kilo verince biraz guveni yerine gelmis o kadar..
Sen simdi.boyle yazınca tabiki 1.secenek arkadaşımEtrafındaki gözlerin farkında mısın sen ne içtin ya gece gece
Adın çıkacak çalıştığın kurumda bu nedir Allah aşkına ne hale geldik...
Kocan seni kilolu halinle kabul edip sevmişse ki sevmiş belli boşanmak seni aldatmak vs. yerine kendini düzeltmiş senin kalbini seviyor demektir
Bu hoşuna giden çakalsa bedenin için sana yöneldi hem de evli olduğu halde onursuzca arsızca ve ahlaksızca
Karısını da sevmeyen adam canım cicim konuşmaz bunu unutma niye umursasın ki kavga çıkarmış da mış mış
Neymiş efendim karısıyla tartışıyormuş hangimiz eşimizle tartışmıyoruz ki
Şimdi sen karar ver
Sadık düzgün ahlaklı olan çocuklarının babasını mı seçeceksin onu yeniden sevmek için çabalayacaksın
Yoksa seni ucuz kaçamaklarına alet etme niyetinde karısının arkasından ayrı yüzüne ayrı konuşan evli bi meslektaşıyla flörtleşecek ucuz herif için yuvandan hızurundan onurundan mı olacaksın
Zavallı kadıncagız aldatıldıgını bilmiyordurki,yakında dünyası kararır merak etmeyin eşi ve sizin sayenizde..Valla.kadin gayet mutlu görmüyor sosyal medyadan bakınca.onu etkileyecek birşey olmadi.hic.isi.gucu adamın canını sıkmak laf sokmak.benim.demek.ben ne dersem.o olsun demek.adamdan dinleyip anladigim.bu.ama kadın ne anlatır bilemem.onu dinlemedim zira
Valla.kadin gayet mutlu görmüyor sosyal medyadan bakınca.onu etkileyecek birşey olmadi.hic.isi.gucu adamın canını sıkmak laf sokmak.benim.demek.ben ne dersem.o olsun demek.adamdan dinleyip anladigim.bu.ama kadın ne anlatır bilemem.onu dinlemedim zira
Soğuk kanliyim olcak o.ne yapmalıyım bana bir şekilde yardim.etmeye çalışan insanlara cemkirmelimiyim.
Hayır düzeltmek değil aslında kendine duygularına destek bekliyor yoksa insan eşimle aramdaki bağları düzelteceğim diye kendine bir kere söyler gider uzmanından destek alır yeni arayışları eşi ile yaparBen kinamak yerine anlamaya calisiyorum hepsibu :) bu kisinin yerinde herkes olabilir, sevdiklerimizden biri olabilir. Hata yaptiginin farkinda ve duzeltmek istiyor.,bununneresi yanlis
Ben de kocama karşı bu kadın gibiyim çünkü beni aldattı o günden beri böyle öncesinde kul köleydim akıllandım belki kadın da öyle birşey yaşamıştırValla.kadin gayet mutlu görmüyor sosyal medyadan bakınca.onu etkileyecek birşey olmadi.hic.isi.gucu adamın canını sıkmak laf sokmak.benim.demek.ben ne dersem.o olsun demek.adamdan dinleyip anladigim.bu.ama kadın ne anlatır bilemem.onu dinlemedim zira
Nede çok şey anlamışsın madem öyle bosansin ozaman niye hala evliymis bı sorsaydiniz adamcagiza yazik yani sizin gibi bir nadide zayıf çiçek dururken canını sıkan okadini niye hala evli??Valla.kadin gayet mutlu görmüyor sosyal medyadan bakınca.onu etkileyecek birşey olmadi.hic.isi.gucu adamın canını sıkmak laf sokmak.benim.demek.ben ne dersem.o olsun demek.adamdan dinleyip anladigim.bu.ama kadın ne anlatır bilemem.onu dinlemedim zira
Canim.ayriligi teklif ettim lakin aşık oldum.demedim diyemedimÇemkirsende şu konu kapansa durup durup kötü kötü şeyler yazarsım geliyor hele sakinliğin bitirdi beni hocam sen bu soğukkanlılıkla iki kişiyi yakalanmadan idare edersin kimsenin ruhu duymaz. Hala beklentin var birileri aşk bu bir daha mı gelicez dünyaya dese sana diye ama öyle diyende yok kocam beni aldatıyor diyende ki şu boşan gurur lu ol onurlu ol diyen güruh ta ortalarda yok baya nazik nazik yazılıyor size yorumlar ama ben sonuna kadar eşine olanı biteni anlatıp boşanman taraftarıyım bugün bastırdığın duygular yarın başka biriyle yine seni aynı noktaya getirecek sen bu kafayla o adamı cinsel olarakta aldatırsın çünkü olaylar daha da Dallas olmasın bence
Dediginiz gibi olsada onu anlayacak insan ariyordur.. ve keske duygulari yonetebilsek istedigimiz gibi.. zor bi durum.. ki gene soyluyorum buyuk konusmaya gelmezHayır düzeltmek değil aslında kendine duygularına destek bekliyor yoksa insan eşimle aramdaki bağları düzelteceğim diye kendine bir kere söyler gider uzmanından destek alır yeni arayışları eşi ile yapar
Onu bilemem bir.erkek hic.bir.cinsel çıkarı olmadanda eşini aldatir.mi?ne.dersiniz?Nede çok şey anlamışsın madem öyle bosansin ozaman niye hala evliymis bı sorsaydiniz adamcagiza yazik yani sizin gibi bir nadide zayıf çiçek dururken canını sıkan okadini niye hala evli??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?