Eş evlilik çocular ve mutsuz bir anne..

Sen annesin bunu hatirlatmak isterim. Eşiniz şu an ilgiliymis. Lütfen eşinizle baş başa kalacak ortamlar hazırlayın. Ona karşı düzelmeye çalışın. Adam sizi siz kilolu iken aldatmamis. Ne güzel ki sadık bir kocanız var..Siz zayifkayinca neden başkasına aşık oldum diyebiliyorsunuz. Üstelik karşıdaki adam da evli. Sizin eşinize başka bir kadının aşık olmasını kaldırabilir misiniz? Sizi kirmak istemem ama yapmayın bu hataları. Adam ne güzel çocuklara karşı ilgiliymis de. Yazık adama ya. Burada bir çok bayan arkadasimizin yazilarını okudum..Eşim bana dayak attı, esim beni aldattı diye..şimdi onları düşününce senin yaptığın simariklik geldi bana. Üzmek istemem seni ama durum böyle yani.

Ah canım olayın tam.olarak özeti bu.bemde farkındayım etrafındaki gözlerin.cok teşekkür ederim sayın meslektasim
Etrafındaki gözlerin farkında mısın sen ne içtin ya gece gece
Adın çıkacak çalıştığın kurumda bu nedir Allah aşkına ne hale geldik...
Kocan seni kilolu halinle kabul edip sevmişse ki sevmiş belli boşanmak seni aldatmak vs. yerine kendini düzeltmiş senin kalbini seviyor demektir
Bu hoşuna giden çakalsa bedenin için sana yöneldi hem de evli olduğu halde onursuzca arsızca ve ahlaksızca
Karısını da sevmeyen adam canım cicim konuşmaz bunu unutma niye umursasın ki kavga çıkarmış da mış mış
Neymiş efendim karısıyla tartışıyormuş hangimiz eşimizle tartışmıyoruz ki
Şimdi sen karar ver
Sadık düzgün ahlaklı olan çocuklarının babasını mı seçeceksin onu yeniden sevmek için çabalayacaksın
Yoksa seni ucuz kaçamaklarına alet etme niyetinde karısının arkasından ayrı yüzüne ayrı konuşan evli bi meslektaşıyla flörtleşecek ucuz herif için yuvandan hızurundan onurundan mı olacaksın

Valla.kadin gayet mutlu görmüyor sosyal medyadan bakınca.onu etkileyecek birşey olmadi.hic.isi.gucu adamın canını sıkmak laf sokmak.benim.demek.ben ne dersem.o olsun demek.adamdan dinleyip anladigim.bu.ama kadın ne anlatır bilemem.onu dinlemedim zira

10 kilo nedir ya ?
3 hafta tıka basa ye alınabilecek kilo
Bayan dünden hevesliymiş , kilo bahane .

Peki öyleyse kocasını seksi bulmuyorsa
Kendini karısının sıcak koynundan çıkıp gelen böyle insancıklarla tatmin etsin

Sen simdi.boyle yazınca tabiki 1.secenek arkadaşım
Ah birde eşime azcik birşey hissedebilsem
..dunyalar benim olcak

Zavallı kadıncagız aldatıldıgını bilmiyordurki,yakında dünyası kararır merak etmeyin eşi ve sizin sayenizde..

Çemkirsende şu konu kapansa durup durup kötü kötü şeyler yazarsım geliyor hele sakinliğin bitirdi beni hocam sen bu soğukkanlılıkla iki kişiyi yakalanmadan idare edersin kimsenin ruhu duymaz. Hala beklentin var birileri aşk bu bir daha mı gelicez dünyaya dese sana diye ama öyle diyende yok kocam beni aldatıyor diyende ki şu boşan gurur lu ol onurlu ol diyen güruh ta ortalarda yok baya nazik nazik yazılıyor size yorumlar ama ben sonuna kadar eşine olanı biteni anlatıp boşanman taraftarıyım bugün bastırdığın duygular yarın başka biriyle yine seni aynı noktaya getirecek sen bu kafayla o adamı cinsel olarakta aldatırsın çünkü olaylar daha da Dallas olmasın bence

Ahahahah beş kuruş aklın yokmuş senin kusura bakma ama :)
Herkes kendi açısından haklıdır.
Kim bilir ne yapıyor da kadın laf sokuyor.
Ben de bolca laf sokarım hatta benimki anlatsa gaddar vicdansız kadın dersiniz.
Ama gel bana sor neler yaptı ya da yapıyor da sokuyorum o lafları.
Azıcık mantık yahu!!

Soğuk kanliyim olcak o.ne yapmalıyım bana bir şekilde yardim.etmeye çalışan insanlara cemkirmelimiyim.

Hayir tabiki cemkirin demiyoruz. Ama gercekten cok sakin ve boyle butun sinirleriniz alinmis. Sizden yardim istiyorum.
Ama ben yinede yapmak istediklerimi gerceklestiricem bi havaniz var.
Burda size kimse yardimci olamaz.
Size yardim edicek sey vicdaniniz. Lutfen su yaptiklarinizin bi tur aldatma oldugunun farkina varin. Aldatma deyince cinsel temasla olmuyor.. Aldatma sizde beyinde baslamis kalbe islemis cinselige gerek yok bu kadari yeterli. Tekrar soyluyorum rabbim tez zamanda dogru yolu buldursun

Ben kinamak yerine anlamaya calisiyorum hepsibu :) bu kisinin yerinde herkes olabilir, sevdiklerimizden biri olabilir. Hata yaptiginin farkinda ve duzeltmek istiyor.,bununneresi yanlis
Hayır düzeltmek değil aslında kendine duygularına destek bekliyor yoksa insan eşimle aramdaki bağları düzelteceğim diye kendine bir kere söyler gider uzmanından destek alır yeni arayışları eşi ile yapar

Ben de kocama karşı bu kadın gibiyim çünkü beni aldattı o günden beri böyle öncesinde kul köleydim akıllandım belki kadın da öyle birşey yaşamıştır
Bence kesin yaşamıştır adamın mayası belli zira

Nede çok şey anlamışsın madem öyle bosansin ozaman niye hala evliymis bı sorsaydiniz adamcagiza yazik yani sizin gibi bir nadide zayıf çiçek dururken canını sıkan okadini niye hala evli??

Canim.ayriligi teklif ettim lakin aşık oldum.demedim diyemedim

Dediginiz gibi olsada onu anlayacak insan ariyordur.. ve keske duygulari yonetebilsek istedigimiz gibi.. zor bi durum.. ki gene soyluyorum buyuk konusmaya gelmez

Kadınlıkmış falan bunlar hikaye evine yuvana dön. Ya da boşan
EGO’n sönünce gece uyamıycaksın bile utançtan. Hayat dediğin gece yastıkta başlayıp uyayana kadar sürüyor. Tabi vicdanın rahat verip uyutursa.
İki kızın var hiç kimse bu yavruların kadar değerli olamaz onların kıymetlisi de babaları onların hayrına evliliğini kurtar zamanla sende alışırsın bi bakmışsın

Öncelikle kendinize karşı dürüst olun. Eşinize, cocuklariniza, burdaki yorumlara değilse bile, kendinize dürüst olun. Bu çok önemli.
Eşim kötüydü, ben güzelleşince ilgilenmeye başladı ama artık ben ondan soğumuştum" diye girdiniz konuya. Başka birine aşığım dediniz. Sonra adam evli dediniz. Sadece iş ortamında 5 dk görüşmeler dediniz. Sonra gece yarısı mesajları çıktı vs vs. Tüm sayfaları okuyamadim, belki başka ileri detaylar da vardır.
Bir kere, karısını kotuleyen bir erkeğin neyin peşinde olduğu çok açıktır. Bunu unutmayın.
Duygusal bir boşlukta, sizinle ilgilenen birine gonlunuzun kayması da insani birşey. Neticede nefis taşıyoruz. Ama sadakat dediğimiz şey burada başlıyor zaten. Kimse size bakmasa, aldatma imkaniniz olmasa, bir sadakat gostergeniz de olmaz. Önemli olan, sizinle ilgilenen biri varken buna karşı koymak zaten.
Şunu sorun kendinize, bu adam olmasa da eşiniz bitti mi içinizde? Veya diyelim bu iş yerinden ayrıldınız. Yeni bir yerde çalışınca, yeni biri sizinle ilgilense yine aklınıza düşer mi? Asıl sorular bunlar.
Ateşle oynamayin. Kendi duygularinizi iyi tartin. Gerekirse bir terapistten yardım alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…