- Konu Sahibi Mutsuzteacher
-
Adabında aşık olmak çok farklı yorumlanabilir ama iki evli insanın birbiriyle yasak ilişkisi değildir bu net hanımefendi..Adabinca asik olmak nasıl oluyor hanfendi?diyelim bosandim.o vakit bu adama aşık olabilir.miyim?ya da aşık olurken beyin mi karar veriyor
Asık olunca herşey mubah olmuyor. Biz aşık olduk diye haramlar helal mi olsun.Ahlak kuralları mi değişsin ne olsun yani ?Adabinca asik olmak nasıl oluyor hanfendi?diyelim bosandim.o vakit bu adama aşık olabilir.miyim?ya da aşık olurken beyin mi karar veriyor
Ah canım olayın tam.olarak özeti bu.bemde farkındayım etrafındaki gözlerin.cok teşekkür ederim sayın meslektasimHocam merhaba.. Bende öğretmenim ve bu tarz konular ne olursa olsun açığa çıkar bunu hep gördük..
Daha öncede çalıştığımız kurumlarda daha arada aşk meşk yokken şu hoca şunla şurda oturdu şurda konuştular yok nöbette gülüştüler vb çok dedikodusu yapılan bir kurumsal yapıdayız..
Öncelikle bu adamdan uzaklaşun..
İzzeti nefsiniz kendiniz çocuklarınız ve ailenizin onuru için..
Eğer ki devam ederse tel kayıtları vb boşanma aşamasında istendiğinde veriliyor ne nafaka ne çocuklarınız hiç bişi elde edemez, kırılan annelik onuruzla yapayalnız kalıp.. Karısının koynundan sizin koynunuza gelecek bi şerefsiz için hayatınızı karartmış olursunuz..
Öncelikle ban yemeyi kabul ediyorum Mune çünkü konu sahibine ve evlatlarına .. Gelecekte gireceği ben ne yaptım çok pişmanım gözyaşlarına şimdiden görmüş ve okumuş hissedmekteyim..
Eşinizle hocam elbet güzel anılarınız flört vb durumlarınız olmuştur onları hatırlayın.. Birlikte çocukları güvenilir bi abla bakıcı vb yere bırakıp sinema vb yerlere gidin başbaşa tatil yemek ayarlayın.. Eşinizle aile terapistine gidin..
Ama bu şeref yoksunu meslektaştan kaçın, gerekirse ki bence gerekli okul değiştirin..
İlçe mem e gidin sendikaya gidin . İdareci vb olun ama o okuldan o ortamdan oradaki iş arkadaslarınızdan dahi kaçın..
İnanın ki bir çok kişi arkanıxdan konuşuyordur bir çok kişi biliyordur..
İsteermisiniz çok sevdiğiniz çocuklarınıza anneni o...... Du onla bunla yattı kalktı olay asla mesaj diye anlatılmaz bide namussuzluk iffetsizlik davası açılır ki onları bile pedoğog sosyal hizmetli vasıtası ile görürsünüz..
Ne kendinize ne çocuklarınıza bunu yapmayın ..
Haftada taş çatlasın25 saat dersiniz vardır . Kurs vb alıp kendinizi yorun.. Vıcut yorgun olursa kafa kalp böyle işlere yeltenmez..
Hayatta herkes hata yapar ama bu tarz hataların sonucu pek unutulmaz hocam
Etmeyin kendinize bunu..
Ziyandasınız lütfen uyanın...
Aslında tam da kınanacak bir durum lakin işin içinde olunca bazen engel olamıyoruz ya da işimize gelmiyor iste.
Yani dallas dizisi gibi bir dünya yok biyoloji hocam..Adabında aşık olmak çok farklı yorumlanabilir ama iki evli insanın birbiriyle yasak ilişkisi değildir bu net hanımefendi..
Fake misn acaba bi öyle his geldi.Yok ama degilsindir.Ah canım olayın tam.olarak özeti bu.bemde farkındayım etrafındaki gözlerin.cok teşekkür ederim sayın meslektasim
Hayır.canim.lakin kendimi kinadigim bir durum içinde bulduğum için sinirlenmeye hakkım olmadığına inaniyorumBu konuda ilgimi ceken en çok konu sahibinin sakin ve sinirlerinin alınmış gibi olmasıdır.Siz normalde de böyle sakin misiniz?
Eğer kocanizi sevmiyorsaniz da evlatlarniz için yaşayın....baska heyecanlar peşinde kosmayin! hayatta en buyuk luksunuz evlatlariniz olsun!!!
Fake olsaydim.keskeFake misn acaba bi öyle his geldi.Yok ama degilsindir.
Ya fakemi diye bende düşünmeye başladım çünkü üye konya ovası..Fake misn acaba bi öyle his geldi.Yok ama degilsindir.
Ben anliyorumda bence sen anlayamadin.. bu kadin icin karsidaki adam imkansiz cunku o da evli.. kaldiki bir cok kadin ekonomik ozgurlugu dahi olsa cocuklari icin cok seye katlaniyor.. hersey para demek degil cunku..konu sahibinin cocuklari olmasaydi cok baska davranacagina eminim! Cunku kocasini zerre cekici bulmuyor.. ve bu kk da acilan konulardaki genel yorumlara bakarsak.. evlilikte cinsellik cok onemli.. bellikibu kadinda bu duyguyu tatmamis.. kilo verince biraz guveni yerine gelmis o kadar..Ekonomik gücü var bayanın .
Aşık olup ve karşı tarafa cesaret verecek gücü de var .
Eşine boşanalım dediğinde " sensiz yapamam " diyen kocasını takacak kadın var mı sizce karşımızda ?
Kimse inkar etmesin
Kocasını ve ya karısını sevmeyen insan eğer ki çıkarları yoksa ki evlat dicem belli ki onları da düşünmüyor tahammül etmez sevmediği adamla aynı yatağa girmeye ..
Yani boş yere burada vijdanım. Var muhabbetleri yapmasın .
Aşık olmak suç değil , adabınca olmamak suç bilmem anlatabildim mi .
daha halen öyle :) ne yapak ne diyek daha:)Ya fakemi diye bende düşünmeye başladım çünkü üye konya ovası..
Pes..Onu senin icindekileri bitirmeden dusunecekti.. insan 3 saatte dunysnin en cekici erkegine bile alisirken 5 yilda tembelligi sizi biktirmis.. bi sayginligi kalmamis gozunde..gozunde tabiiki kaymis baskasina.. eskiden erkegi ilgisiz birakma denirdi.. gunumuzde kadin icinde aynisi gecerli.. cslisiyoruz uretiyoruz baska insanlar taniyoruz.. belli bi yastan sonrada kadinligimizi kesfediyoruz.. yillardir belkide mahrum oldugun duygularin yoklugunu farkediyorsun bir anda..
Kızlar fake falan değilim soğuk kanalıyım.cunku yolumun yanlış olduğunun net farkındayım..Ya fakemi diye bende düşünmeye başladım çünkü üye konya ovası..
Keşke fake olsan, keşke..Artık sana üzülmüyorum karşı tarafın eşine üzülüyorum, çünkü bu adam seninle aldatır karısını sendeki o potansiyeli gördü, anladı..diyetine dikkat etde kilo alma o zaman tek yanında kalan begenmediğin eşin olacak belli..aldatma be şu adamı, boşa lütfen, çok üzülüyorum aldatılan insanlara sevmesen bile 2 evladının babası onların hatrına boşa kocanı lütfenFake olsaydim.keskeama herşey gerçek
Maşallah gerçekse eğer sizdeki bu yüz e bişey diyemiyorum valla sözler kifayetsiz kalıyor. Bı konu açılmıştı evli erkek avcısı kadınlar diye kadına demesinler ini bırakmadılar suç hep kadindami diye işte böyle kadınlar var yani adamın dibinde sinsi sinsi oturup karısına atmasını dinleyip zamanla ona karılik yapan yüz vermeseler bu adamlar kimle aldatacak kadınlarıFake olsaydim.keskeama herşey gerçek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?