Eş evlilik çocular ve mutsuz bir anne..

Adabinca asik olmak nasıl oluyor hanfendi?diyelim bosandim.o vakit bu adama aşık olabilir.miyim?ya da aşık olurken beyin mi karar veriyor
Adabında aşık olmak çok farklı yorumlanabilir ama iki evli insanın birbiriyle yasak ilişkisi değildir bu net hanımefendi..

Adabinca asik olmak nasıl oluyor hanfendi?diyelim bosandim.o vakit bu adama aşık olabilir.miyim?ya da aşık olurken beyin mi karar veriyor
Asık olunca herşey mubah olmuyor. Biz aşık olduk diye haramlar helal mi olsun.Ahlak kuralları mi değişsin ne olsun yani ?
İnsanlarda buna göre yazıyor.

Ah canım olayın tam.olarak özeti bu.bemde farkındayım etrafındaki gözlerin.cok teşekkür ederim sayın meslektasim

Aslında tam da kınanacak bir durum lakin işin içinde olunca bazen engel olamıyoruz ya da işimize gelmiyor iste.

Eee o zaman engel olmayın koyverin gitsin.. Ne diyelim, hala vazgeçmenek için binbir bahane halindesiniz. Yok zaten evlilik, cinsellik yokmuşta.

Ayrılın o zaman!! Kimse size duygularınıza bişi demiyo kanımca. Bunu hala EVLİ bir kadın olarak EVLİ bir adamla yapmanıza konuşuyorlar.

Çoğumuz evli kadınlarız kocamız işyerinde böyle flört halinde olacak evli bi kadınla. Sizde aman çok iyi niyetlisiniz ya karısınada kötü söz söyletmiyormuşsunuz!! Bizde kınamayacağız öylemii?

Yaznayacak tim ama yazayım bende bir kaç satır belki bu konu sahibine biraz fikir olur .bak güzel kardesim sen bir annesin oncelikle bunu unutma hiç kimseden utanman jirkun yoksa Allah var bekar insan zina yapar ayrı ceza yer dinimuze gire ama evli kişi yaparsa apayrı olur onun cezası herkes biliyor bunu burada yazmaya gerek yok sanırım herkes anladı .herkesin evliliği dort dort luk değil kocan ne yaparsa yapsın onu boynyzlaman gerekmez çocuklarını dusun ve Allah tan kork başımıza taş yağacak taş neler oluyoruz yaaAllah im sen muhafaza et.ben de evliyim ve peşine biri takıldı aklıma mi çelmek için elinden geleni yaptı ve kocam in da senn anlattigin tarz da problemleri vardı ama ben aklımın ucundan dahi gecirme dim böyle birşey i..ve bulundugum memleketi değiştim ya bu çocuklarım benim yüzümden yere bakacaksa Allah canımı alsın.sende böyle düşün ve aklını başına al. herşey bu dünyadan ibaret değil ötesi var.sabret mükafat i var nefsin uğruna yakma kimseyi .

Hayır.canim.lakin kendimi kinadigim bir durum içinde bulduğum için sinirlenmeye hakkım olmadığına inaniyorum

Bi dk bi dk hoşlandığın adam da mı evli?
Ohoooo hiç kocanın eksiklerine yorma bu durumu.
Senin karakterde ciddi eksikler varmış arkadaşım.
Olur, ilgisizlikten insanın kafası karışabilir.
Ama hiç değilse o kişi başkasına ait olmaz bilmem anlatabildim mi?

Ya boşanın eşlerinizden birbirinizi bulun denk görünüyorsunuz şu durumda.
Ya da pis duygularınızı bir an evvel sonlandırın.

Adam değişmiş işte kazanmaya çalışıyor seni.
İki tane ilgiye güzel söze kanmayın yaa.
Git onun karısına sor onun da eksiklerini.
Erkek işte en mükemmeli ne kadar iyi olabilir?
Eşine vaktinde aşık olmuşsun.
İstesen her şeyi yeniden canlandırman mümkün.
İstersen tabi.
Tam olarak ne istiyorsun?

Allahim kimseyi sasirtmasin. Butun sayfalari okudum.
Tek dikkatimi ceken inanilmaz soguk kanli olusunuz.
Hepmi boylesiniz yoksa msjlardanmi ben oyle algiladim.
Lutfen ama lutfen sadece cocuklari dusunun kendi cocuklarinizi ve karsi tarafin cocugunu.
Su dunyada ne oluyorsa cocuklara oluyor. Bisey diyemiyorum.
Rabbim tez zamanda dogru yolu buldursun isallah.

Ben anliyorumda bence sen anlayamadin.. bu kadin icin karsidaki adam imkansiz cunku o da evli.. kaldiki bir cok kadin ekonomik ozgurlugu dahi olsa cocuklari icin cok seye katlaniyor.. hersey para demek degil cunku..konu sahibinin cocuklari olmasaydi cok baska davranacagina eminim! Cunku kocasini zerre cekici bulmuyor.. ve bu kk da acilan konulardaki genel yorumlara bakarsak.. evlilikte cinsellik cok onemli.. bellikibu kadinda bu duyguyu tatmamis.. kilo verince biraz guveni yerine gelmis o kadar..

Pes..

Fake olsaydim.keskeama herşey gerçek
Keşke fake olsan, keşke..Artık sana üzülmüyorum karşı tarafın eşine üzülüyorum, çünkü bu adam seninle aldatır karısını sendeki o potansiyeli gördü, anladı..diyetine dikkat etde kilo alma o zaman tek yanında kalan begenmediğin eşin olacak belli..aldatma be şu adamı, boşa lütfen, çok üzülüyorum aldatılan insanlara sevmesen bile 2 evladının babası onların hatrına boşa kocanı lütfen

Fake olsaydim.keskeama herşey gerçek
Maşallah gerçekse eğer sizdeki bu yüz e bişey diyemiyorum valla sözler kifayetsiz kalıyor. Bı konu açılmıştı evli erkek avcısı kadınlar diye kadına demesinler ini bırakmadılar suç hep kadindami diye işte böyle kadınlar var yani adamın dibinde sinsi sinsi oturup karısına atmasını dinleyip zamanla ona karılik yapan yüz vermeseler bu adamlar kimle aldatacak kadınları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…