Eş evlilik çocular ve mutsuz bir anne..

Tamam eşinin yaptıkları doğru deil ama biz insanoğlu neye sahip olsak tam tersini istiyoruz heralde.. Benim esim mesela her ise karışır kadın işinide erkek isine de ben bundan yakınırım ya niye herşeye karışıyor diye.. Yakin bi arkadaşımın esi de hic biseye karışmaz oda bundan yakınır ya esim hic bisey karışmıyor tepki vermiyor diye.. Yani tamam esiniz basta tembelmis sizi bıktırmış ama bu insanla 2 evladımız var ve simdi düzelmiş ve bu yuva ikinci bi şansı hak eder.. Hem kendinizi eşinizin yerine koyun sizi esiniz duygusal yönden aldatsa ve sen bunları duysan nasıl gururun incinir bence biran önce o çalışma ortamını değiştir ve o ortamdan uzaklas.. Bi kere karısını aldatıp senle ilgilenen adam yarin birgün seni elde edince seni bırakıp başka kadinlarlar ilgilenir.. Yuvanın kıymetini bil öyle büyük nimetlere sahipsin ki iki tane güzel yavrun var esin şuan pesinde dolanıyor mutlu olmaya bak.. Gez toz hayatini yasa ama helalin olan kişiyle ..başka adamlarla deil sen kadınsın ama herşeyden önce annesin.. Çocuklarının bu yaptıklarından haberi olsa sence nasıl bi tepkileri olur..

Kimsenin ahlak bekçisi değilim nasıl isterseniz öyle yapın bize dert anlatıp rahatlamaksa amacınız burada bu konuyla bu üslupla rahatlayamazsınız
Fikir soracaksanız bu küçük ayrıntılarla kimse size doğru bir çözüm yolu sunamaz siz en iyisi oturup etraflıca düşünüp karar verin

Güzel arkadaşlarım soyle diyeyim fake falan değilim içinde bulunduğum durum tam olarakta bu.herkese çok teşekkürler umarım yuvam kurtulur.
Nesi kurtulacak ya
Vatan mı bu kurtulsun
Okuyanda cephede savaştıda gazi oldu geri aldı sanacak tasını toprağını
Sen git kocana karşı elin herifiyle aynı cephede savaş
" sonra yuvam kurtulsun " kurtulacağı varsada kurtulmaz o yuva
Çünkü "AH " denen şey öyle bir yapışır ki adamın yakasına inim inim inlersin
Yuvanı kurtarda demiyorum
O yuva , o eş , o çocuklar kurtulur umarım senin gibi heyecan arayan bir insandan

Soğukkanlıyım diyorsunuz da bemce gayeeeeet sıcak kanlısınız siz.! Adamla epey kaynaşmışsınız ki adam hastaneye başınıza glemil.. Karısından dert yanmış.. Beni anlamıyor diyormuş karısı için o zaman siz onu anlıyormuşsunuz.. İşte o yüzden siz sıcak kanlısınız...

Sizde boşanın, o adamda boşansın. Eşiniz ve o kadın sizden kurtulsunlar.
Onları hak etmiyorsunuz.
Çocuklarınizi bile hak etmiyorsunuz.

Nasil tanisti esinle.

Bu olayin sonu yok. Tamam bosanin doger adamla evlenin. Heves max 2 yilda gecip oda bi tur döndüğünde siradaki kim acaba?

ne alakası var sadece bende insanmisim birileride iltifat edebiliyrmus gibi düşündüm sadece
Onlar reklamlar kanma.Bulmus zamaninda mutsuz olmus kadini firsatcilik yapiyor.Saniyor musun ki sana asik.?Adam heyecan ariyor.Karisindan korkusuna canim diyen adami samimi buluyorsun.Bastan asagi yanlis o adamla ilgin.Esin duzelmis kiymetini bil.Adamla gorusmeyi kes.Kesmezsen mutsuz bir sonun olacagini hissediyorum.

Olayın neresinden baksanız aldatiyorsunuz.eşinizin yerine kendimi koydum eşim gece başka erkekle mesajlasacak? Sebebi ne olursa olsun olamaz.çocuklarınızın yerine kendimi koydum anne....diyorlar anne ne demek ? düşünün artık. ..o adamin ki adamsa o eşinin yerine kendimı koydum eger duysam oyle bir sey bilsem kesinlikle yuvamı dağıtmaya yönelik olduğundan size tazminat davası açar sizi rezil eder sizi bağlı olduğunuz ilçe milli eğitime şikayet eder okulunuzda is yerinizde sizi anlatır üzerine de size inat bosayacaksam da eşimi bosamazdim.siz herkesin eli armut mu topluyor saniyorsunuz.varsa sorununuz destek aliniz.milletin kocasının kafasını karıştırmaya hakkınız yok.hadi aklınızdan geçti diyelim mesajlasacak kadar icraata dökmek ne demek.çok güvenmeyin o şifreleri parmak izlerine.erkekler hadi neyse de kadınlar zekidir. Adamın eşinin program indirip mesajları okumadığın nereden biliyorsunuz? Sizinki nasıl bir cesaret? Kusura bakmayın eşinizin ilgisizliği başka yuvayi hiç ilgilendirmez.çok akıllı sanmayın kendinizi.

Sevgili öğretmenim...
Yazacağım herseyi usanmadan kaleme aldığınız için... Teşekkürler...

23 sayfa içinde tamamını okudum. Her sayfa ibret dolu.. Lakin bu msj i çerçevelet as evinin duvarına!

Sevgili konu sahibi...
Son pismanlik fayda vermiyor...
Olan bitip giden bir hayata
Yok Olan çocuklara oluyor

Eger seviyorum diyorsanız
İkinizde...
Boşanin evlenin...

Kilolu ve çekici olmayan halinizle hiç böyle şeyler yapmamışsınız.
O zaman da eşiniz çekilmez biriymiş. Ama aldatmayı yada terketmeyi düşünmemişsiniz.

Aldatacak birini bulamadığınız için mi sadıktınız yani? Kilo verip, saçlar yapılınca birileri ilgi gösterince kendinize birini buldunuz.

Madem öyle en baştan beri kocanıza süslenseydiniz de adam sizin etrafınızda pervane olsaydı, ilgiye aç kalıp kinlenmezdiniz böylece.

Biraz güzellik, biraz ilgi sizi ne hale getirmiş, yazık..

Dogru mu sadakatsizlik?Biz de kadinligimizi bilmedik.Ayrilacakti ozaman zamaninda.Hem karnim doysun gem pastam dursun hosmu simdi.Ustelik kimbilir nezaman devam ediyor.Gece yazismalar falan.Adamdaki goz iyi goz degil .Niye yem olsun.Bekar kadin olsa yalniz soyle anlayisli olacak miydiniz yine.

Ben adam bekar olsaydi durum belki baska olurdu dedim.. ki konu sahibide oyle dedi.. sadece kendi evliliginin dorunlulugu olurdu.. suanda durum baska.. iki evlilik var cocuklar vs.

Sizde mi bilmediniz kadinliginizi? Ee bu ne demek :) herkesin tepkisi olaylarin icinde olusu ayni degildirki.. bu kadinda istemezdi bu durumda olmayi bence..ki oyle olsa gayet rahat davranip herifle birlikte olurdu kimse bilmezdi- ki belki eninde sonunda patlak verirdi..buraya konu acip akil danismazdi diye dusunuyorum.

bence bu kadının sakinliği o adamla birlikte olduğundan kaynaklanıyor konuyu eksik anlatıyor yani olan oldu kaybetmenin verdiği sakinlik yapacak birşey yok ondan böyle sakin

Bisey diyim mi hayal ettiklerimiz hicbirzaman realitede olmuyor. Siz boşanicaksiniz misal. Soylediginiz adamla evlenseniz dahi siz iki cocuklu bir annesiniz. Ne o adam o iki cocugu ister emin olun nede o iki cocuk o adami. Hadi istediler diyelim ,ayni evde binbir turlu sorun olacak. Ve bi muddet sonra o cocuklarin her dedigi o adama adamin her dedigide cocuklara batacak. Esiniz sizi aldatmamis dovmemis sovmemis. Azicik ilgi eksikligi olmus ve adam toparlanmis. Inanin bu hepimizin evliliginde oluyor.. su pembe gozlukleri cikartinda hayata biraz gercekci bakin... ha çolugum cocugum umrumda degil herseyi birakir giderim derseniz o ayri!

Kiloyu verdikten sonra öz güven değildi biyer kalkması gibi geldi bana senin şu yaptığın adına da aşk dediğin pislik yüzünden kaç kadının hayatı kararıyor biliyormusun yok adam karısını kotulemiyormus da yok sosyal medya da herşey belliymiş keşke keşke kocanın da gözü açılsa da hanım hanımcık edepli hayali bir kadınla yoluna devam etse nasıl acıdım sana ben ne senin kocana ne de o adamın karısına acımam acınacak olan biri varsa oda sen ve o şerefli diye anlattığın pis herif adam demiyorum bak herif diyorum rezillik almış başını yürümüş hala kalkmış aşktan bahsediyorsun bende kadının bende başta ki ilgiyi göremiyorum bende 12 kilo verdim ama koca mada kızıma da dört elle sarıldım neden m artık daha sağlıklıyım hayatımı daha uzun süre onlara adayabilicem kimsenin kocası 4 4lul ilhi alaka göstermiyor karısına ama Allah korkusu var bir çoğumuzun içinde seni asla asla kinamiyorum zira seni boğazlamak istiyorum aklını başına topla ve kendini evlatlarına ver gece mesajlasmasiymista okul arası sohbetimis baya ilerlemişsiniz siz ne bu samimiyet içinde yaşayıp da fiile dokemeseydin derdim ki evet gerçekten eşi ile birseyleri düzeltmeye çalışıyor çocukları düşünüyor sana yazsam sabaha kadar doldururum sayfaları o kadar gıcık oldum

bence bu kadının sakinliği o adamla birlikte olduğundan kaynaklanıyor konuyu eksik anlatıyor yani olan oldu kaybetmenin verdiği sakinlik yapacak birşey yok ondan böyle sakin
Banada bir an öyle gelmedi değil çünkü adam yanlış yapıyoruz demiş birşey yaptıklarının bilincindeler yanlış oldugununda ve bize anlatılandan fazlası var bence bu yanlış yapıyoruz da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…