- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
- Konu Sahibi Mutsuzteacher
-
Nesi kurtulacak yaGüzel arkadaşlarım soyle diyeyim fake falan değilim içinde bulunduğum durum tam olarakta bu.herkese çok teşekkürler umarım yuvam kurtulur.
Nasil tanisti esinle.Canım ilgi sen çok güzelsin falan değil normal sohbetler yani ilgisini anlamak bile zor.tek anladığım sennle sohbet edince mutlu oluyorum demesi.isin kötüsü esinlere tanıştı bu adam. Ne bilim dallas gibi oldu hersey
Sadece o yetmiyor. Onların yüzünü one egdiremzsiniz. Onlari doğurduysanz eğer utandirmamalisiniz. Yoksa sizden hak etmiyorsunuz diye ahlaksızlıktan devlette bal gibi alır elinizdenÇocuk olayı bambaşka..kusura bakmayın onları gece gündüz ben buyuttum
Onlar reklamlar kanma.Bulmus zamaninda mutsuz olmus kadini firsatcilik yapiyor.Saniyor musun ki sana asik.?Adam heyecan ariyor.Karisindan korkusuna canim diyen adami samimi buluyorsun.Bastan asagi yanlis o adamla ilgin.Esin duzelmis kiymetini bil.Adamla gorusmeyi kes.Kesmezsen mutsuz bir sonun olacagini hissediyorum.ne alakası var sadece bende insanmisim birileride iltifat edebiliyrmus gibi düşündüm sadece
Bence onları doğurmadı,erkekler doğuramazSadece o yetmiyor. Onların yüzünü one egdiremzsiniz. Onlari doğurduysanz eğer utandirmamalisiniz. Yoksa sizden hak etmiyorsunuz diye ahlaksızlıktan devlette bal gibi alır elinizden
Hocam merhaba.. Bende öğretmenim ve bu tarz konular ne olursa olsun açığa çıkar bunu hep gördük..
Daha öncede çalıştığımız kurumlarda daha arada aşk meşk yokken şu hoca şunla şurda oturdu şurda konuştular yok nöbette gülüştüler vb çok dedikodusu yapılan bir kurumsal yapıdayız..
Öncelikle bu adamdan uzaklaşun..
İzzeti nefsiniz kendiniz çocuklarınız ve ailenizin onuru için..
Eğer ki devam ederse tel kayıtları vb boşanma aşamasında istendiğinde veriliyor ne nafaka ne çocuklarınız hiç bişi elde edemez, kırılan annelik onuruzla yapayalnız kalıp.. Karısının koynundan sizin koynunuza gelecek bi şerefsiz için hayatınızı karartmış olursunuz..
Öncelikle ban yemeyi kabul ediyorum Mune çünkü konu sahibine ve evlatlarına .. Gelecekte gireceği ben ne yaptım çok pişmanım gözyaşlarına şimdiden görmüş ve okumuş hissedmekteyim..
Eşinizle hocam elbet güzel anılarınız flört vb durumlarınız olmuştur onları hatırlayın.. Birlikte çocukları güvenilir bi abla bakıcı vb yere bırakıp sinema vb yerlere gidin başbaşa tatil yemek ayarlayın.. Eşinizle aile terapistine gidin..
Ama bu şeref yoksunu meslektaştan kaçın, gerekirse ki bence gerekli okul değiştirin..
İlçe mem e gidin sendikaya gidin . İdareci vb olun ama o okuldan o ortamdan oradaki iş arkadaslarınızdan dahi kaçın..
İnanın ki bir çok kişi arkanıxdan konuşuyordur bir çok kişi biliyordur..
İsteermisiniz çok sevdiğiniz çocuklarınıza anneni o...... Du onla bunla yattı kalktı olay asla mesaj diye anlatılmaz bide namussuzluk iffetsizlik davası açılır ki onları bile pedoğog sosyal hizmetli vasıtası ile görürsünüz..
Ne kendinize ne çocuklarınıza bunu yapmayın ..
Haftada taş çatlasın25 saat dersiniz vardır . Kurs vb alıp kendinizi yorun.. Vıcut yorgun olursa kafa kalp böyle işlere yeltenmez..
Hayatta herkes hata yapar ama bu tarz hataların sonucu pek unutulmaz hocam
Etmeyin kendinize bunu..
Ziyandasınız lütfen uyanın...
Dogru mu sadakatsizlik?Biz de kadinligimizi bilmedik.Ayrilacakti ozaman zamaninda.Hem karnim doysun gem pastam dursun hosmu simdi.Ustelik kimbilir nezaman devam ediyor.Gece yazismalar falan.Adamdaki goz iyi goz degil .Niye yem olsun.Bekar kadin olsa yalniz soyle anlayisli olacak miydiniz yine.Niye bu kadar acimasiz bi yorum? Hirsizin hic mi sucu yok? Kaldiki bu kadin yaptiginin farkinda ve ne yapabilirim diye konu aciyor. Bu kadin yillarca kadinligini yasamamis esi ihmal etmis. Baktiki tren kaciyo herif ustune dusmeye baslamis..anne olmasi bu kadinin kadinlik duygulari olmadigi anlamina mi gelmeli?
Bi kadinimutlu etmezsen, baskasi mutlu ederken izlersin demis biri..cok kotu niyetli bi jadin olsaydi direkt gider adamla beraber olurdu kocasininda ruhu duymazdi..
Ben adam bekar olsaydi durum belki baska olurdu dedim.. ki konu sahibide oyle dedi.. sadece kendi evliliginin dorunlulugu olurdu.. suanda durum baska.. iki evlilik var cocuklar vs.Dogru mu sadakatsizlik?Biz de kadinligimizi bilmedik.Ayrilacakti ozaman zamaninda.Hem karnim doysun gem pastam dursun hosmu simdi.Ustelik kimbilir nezaman devam ediyor.Gece yazismalar falan.Adamdaki goz iyi goz degil .Niye yem olsun.Bekar kadin olsa yalniz soyle anlayisli olacak miydiniz yine.
Banada bir an öyle gelmedi değil çünkü adam yanlış yapıyoruz demiş birşey yaptıklarının bilincindeler yanlış oldugununda ve bize anlatılandan fazlası var bence bu yanlış yapıyoruz dabence bu kadının sakinliği o adamla birlikte olduğundan kaynaklanıyor konuyu eksik anlatıyor yani olan oldu kaybetmenin verdiği sakinlik yapacak birşey yok ondan böyle sakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?