- 6 Eylül 2017
- 275
- 217
- 33
- 40
- Konu Sahibi Mutsuzteacher
-
Biraz sabredin,anlarsınızBence fake degil, neden olsunki?
valla devlet veriyor maaşımızı canim senlik bir durum yokOfff gece gece öğretmenliğimden utandirdin... yazik sana asik olmusmus suna bak. Sende karsindaki de ogretmen degilsiniz.
Maasla ogretmen olunuyordu zaten.valla devlet veriyor maaşımızı canim senlik bir durum yok
Ya kadin marsa ciktim demiyoki :) nesini anliycaz nerden anliycaz merakla bekliyorumBiraz sabredin,anlarsınız
Estafurullah , tanrım dilinizden alıp içinize vermiş .Fake olmadığımi kanitlamak için ağzımı bozmalimiyim?
Inanın sizden çok ben isterdim fake olmayı.Biraz sabredin,anlarsınız
Gerçekten dediğimi mi sandın,tabii ki hayırYa suna hocsm deme allahini seversen
Öğretmenliğin kriterleri nedir acabaMaasla ogretmen olunuyordu zaten.
Buraların uzun süreli üyeleri bu işte bir fake ilk var gibi seziyorsa var birşey o zaman bende sizin gibi yapayım gideyimde caaanım kocamın kollarına girip uyuyayım
O kadar soğukkanlı olanın kanı bu derece kaynamaz bence deKonu sahibi fake o anlaşıldı
Yoksa hiç bir kadun bu kadar öğüte , nasihata " soğuk kanlıyım yha ben " adı altında sakin kalmaz.
Böyle işsiz , güçsüz aşşağılık kompleksli insanlar anca bir eliyle atar ötekiyle tutar .
Maas almakmis dedinya bende senden yeni ogreniyorumÖğretmenliğin kriterleri nedir acaba
Kaynamasa keske aptal aşıklar gibi.kim ister bunuO kadar soğukkanlı olanın kanı bu derece kaynamaz bence de
Fazla ateşliO kadar soğukkanlı olanın kanı bu derece kaynamaz bence de
Ona ne şüphe,sen böyle 4 elle yuvana sarılmışkenGüzel arkadaşlarım soyle diyeyim fake falan değilim içinde bulunduğum durum tam olarakta bu.herkese çok teşekkürler umarım yuvam kurtulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?