Eş evlilik çocular ve mutsuz bir anne..

Pijamacım,ne sihirli -10 kiloymuş bende anlamadım.
Gamze Gözalan bile 95 kilo verdi,bu kadar gözalıcı ve çekici olamadı.
Halbuki ne güzel bir kadın.
Eski türk filmlerinde olur ya,Filiz Akın şapkayı takınca çekici,şuh,çıkarınca kezban olur,ona benzemiş konu

Adabinca asik olmak nasıl oluyor hanfendi?diyelim bosandim.o vakit bu adama aşık olabilir.miyim?ya da aşık olurken beyin mi karar veriyor
Bosansan da olamazsin cunku bu sefer de o evli.Yani duygu olsa da alevlendirmek yerine uzaklasmayi tercih etmek elinizde.

Merhaba hocam,
ben de avukatim ve bizzat sizin olayinizi yasayan muvekkilimin durumunu yazacagim.
Kadinin kocasi subay ve iyi bir kisiligi var. Yani dovmez sovmez ama iste bir türlü kadinin gönlüne hitap etmez, 3 kiz cocuklari var.
Bir de adam var ve bunlar uzaktan akraba. Adam insaat iscisi. Bunun da karisi adam yerine koymaz, adama surekli pisirik der. Bunun da 2 kiz 1 oglu var.
Bunlar birbirlerini face den eklerler ve sohbet ederken biri kocasinin ilgisizliginden biri karisinin kendini adam yerine koymayisindan sikayet eder dururlar. Sonra keske senin gibi kocam olsa keske karim senin gibi olsa derken bunlar sevgili olurlar. Kadinin kocasi asker ya dogu gorevlerine gittiginde adam kadinin oldugu sehire gider ve kadin bunu eve alir. Kesinlikle evde bulusmadik dediler ama pedagog gorusmelerinde cocuklar x amcanin eve geldigini ve annelerini gecelikle onun ustunde gorduklerini soylediler. Bak dusun kadinin 3 kizi var ve bu sahneye sahit oluyorlar. Bu kadin cocuklarina nasil edep adabtan bahseder.
Bunlar aylarca konusup bulusuyorlar ve birgun adamin kizi babasinin telefonunu aliyor. Adamin telde de face yuklu ama adam o an pc basinda msjlasiyor. Aksam evde ailecek otururken adamin bir koltukta kadinla askimli canimli yazismalarini diger koltukta kizi okuyor ve bunlar yakin akraba. Arada cok olay oluyor.
Sonunda bunlar biz birbirimizi seviyoruz herseye raziyiz diyorlar ikisinin esi de bisanma davasi aciyor bunlar ev tutup dizdiler yeni evli gibi oturdular. Hakim hakli olarak kizlari babasina verdi. Kadina da 15 gnde bir kisisel iliski kurdu. Kadin bi sehirde cocuklar baska sehirdeydi. Kadin 15te bir icra kanaliyla gidip cocuklarini girebiliyordu ama cocuklar da gorusmek istemiyordu cunku onlara herkes annesinin yaptilarini anlatiyordu. Ayrica bir de bu isin masrafi var 15 gunde bir 1.000 tlye maloluyordu. Ee tabi diger adam bakti para dayanmoyor binde 15 gunde bir sehir disina git icra kanaliyla cocuklari al aksama kadar sokakta gez aksam teslim et. Bir sure sonra bu konu adamla kadin arasinda problem oldu ve adam görme cocuklarini dedi. Kadin onlarsiz yapamam deyince adam madem oyle benimle o haltlari yerken dusunecektin cocuklarini dedi. Kadin adami terk etmek istedi ama gidecek yeri yoktu cunku kendi ailesi de kabul etmiyordu kadini. Adam da napiym giderse gitsin o gider baskasi gelir dedi. Son durum ne bilmiyorum ama kadin ofisime gelip yalvardi ki ne olur kocama soyleyin beni affetsin tek kopek gibi kapisina baglasin ona bile raziyim diye dusun.
Ilk basta kadının gozu cok karaydi asigim seviyorum modundaydi. Ama hayaller hayatlar farki ona tokati vurdu.
Simdi ozetlersek senin karsindaki adam karaktersizin teki asıl. Hani demisin ya serefsiz olduguna inansam daha kolay olacak diye. Yani sana karisindan dert yanip da sonra her telefonu canim diye acmasi onun kisiliksiz karaktersiz oldugunun ispati degil mi sence. Durust bir adam olsa karisina soguksa soguk davranir oyle canim cicim diye egilip bukulmez. Bence senin kocan ondan bin kat iyi. Adam sana karsi sohukken soguk durmus simdi de ilgisini gosteriyor. Dogeri gibi yilan gibi kivirmiyor ne hissediyorsa onu yansitiyor.
Kendine yazik etme, sanma ki o konusmalarin gizli kalir.
Esinle mutlu degilsen bosan yeni biriyle evlen ama o adamla degil. Zaten o adamla evlenemezsin cunku o karisini asla bosamaz ama belki konusmalarinizi yakalarsa kadin onu bosar ki oyle bir durumda da o adam karisina yalvariir ne olur bosanma tovbe zaten ben seni cok seviyordum da o o..u kadin beni birakmiyordu der.
Sonra o kadin belki burda konu acar esimin is yerindeki kadin esime musallat olmus sizce dogru ku diye?

Dogru ama adam evli olmasaydi bu sefer de kadin evliydi.Sadakatsizlik mi yapsin.Bosanacak mutsuzsa.Birini elde etmeden birini birakmamazlik yapmayacak.Onur bunu gerektirir.

Kocanızın tembel yada ilgisiz olması aklınızın başkasına kayıp mesajlaşmanıza bahane değil.
Üstelik evli bir adamla!

Duygular, mantığımızla şekillenir.Kendinizi frenlemeniz gerekirdi, şu an bekar değilsiniz. Açık ve net bir şekilde aldatmadır bu. Üzgünüm ama çocuklarınız için üzüldüm.

Eşinizin yerinde bir kadın olsaydı buraya yazsaydı ben tembel ve ilgisizim diye eşim evli bir kadınla mesajlaşıyor deseydi kk yıkılırdı.

Tehlikeli bir maceraya atılmadan boşanın bence.

Işte ozaman onunla yeni bir hayat kurardim çocuklarımı alıp. Inanılmaz anlaştık sanki diğer yarın ruh ikizim gibi birşey..
Evlenmeden önce kocalarımızda sanki ruh eşimiz değil miydi? Evlenmeden aynı evde kalmadan en önemliside kavga etmeden tanıyamazsın kimseyi...
Onla evlenirsen bugün karısına yaptığını 3-5 yıl sonra sana yapacak. Sen uyurken başkalaryla konuşcak arayışa gircek. Öyle biri değil diyemezsin çünkü şuan yaptığı bu.

Bence biz size ne desek bos...

Allah islah etsin. Bir de lutfen uyeliginizi kapatmayin bundan 1 sene sonra ki bedbaht halinizi merak ediyorum burada onu da paylasin... Ornegin: cocuklarim benimle gorusmuyor adam serefsizmis eski kocam kizlarima uvey anne getirdi, ben aski bulamayacak miyim, kimse beni sevmiyor butun erkekler ayni vs...

Kınamayayım Allah korusun!
Yorumları okumadım ama eminim burda ki bir çok kişi mantıklı olan herşeyi söylemiştir.
Ahlaksızlığın adı da aşk olmuş hey Allah'ım

Benimde esimden sogudugum donemler oldu .Ilgilenmedigi zamanlar oldu.Hatta ayrilsammi dedigim zamanlar oldu.Ama aklim bir baskasina kaymadi cunki icimden boyle dusunceler gecirmedim aklima bile gelmedi.Esinizin ilgisizliginden bahsediyorsunuz simdi ilgileniyormus.Ustelik prensesler gibi davraniyormus.Istediginiz olmus.Hic mi guzel gununuz olmadi da bu kadar kolay vazgeciyorsunuz.Karsinizdakide evli bir adam , bence siz bunu bilerek, isteyerek yapiyorsunuz.Yuva yikanin yuvasi olmaz .Bu adam ancak sizi kullanir.

Yeni okudum arkadaşlar malum erkenden okulum var.genel yorum adamın beni kullanıp atacağı şeklinde anladığım kadarıyla.en iyiisi sanrım rest çekmek mesaj anlaminda.okulda zaten 5 dk tenefüs ondanda hemcinslerimle takılmak en mantıklısi.diger bir yorumda 10 kiloyu geri al olmuş eşimde taktı kafaya kilo al diye.ben seni herhalinle seviyorum diyor ama geçmişi düşününce şu hâlime ilgili davranıyor.bu arada 174 boyum var 78 kilo idim obez değil ama iri.suan 68 im.yani konunun özü kilo değil

Ha bu arada özellikle avukat arkadaşım anlattığın durum beni etkiledi ben öyle 15 e bir falan çocuklarımı göremem onlarsız bir hayat istemediğimden aldatmadan boşanmanın yollarına başvurdum.ama eşim karşı çıktı birde aile kısmi var babam arkamda olur ayrılsam ama böyle evden bile zor çıkarım herşey izinle olur.yasim 31 bundan sonra böyle yaşayamam babam ataerkil.

Kimsenin gozunde kendinizi degersizlestirmeyin.Siz zaten bir ogretmen olarak cok degerlisiniz.Esinizle aradaki soguklugu gidermek hic de zor degil .Zaten istediginiz gibi davranmaya baslamis .Gerisi size kalmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…