Eş evlilik çocular ve mutsuz bir anne..

üzgünüm canım bunları söylemem insallah ben kendime inanıyorum toparlarım allahın izniyle

Aaa cok sevindim burdaki msjlarin ise yaramasina... bence sende mesela bu aksam ya da yakin bi zamanda esinle birseyler yasamak icin yanas cocuklar yatinca :) suanda kocan cok ilgili madem firsata cevir bu durumu ve gercekten belki eskisinden guzel olur hersey, kim bilir?

Karsindaki erkek senin icin bosanmayi goze alamaz sen bosanirsan hem yuvani yikmis olursun hem de basit bi macera olursun o adam gene karisiyla oturur sen uzaktan bakarsin bi de yuvani yiktiginla kalirsin cocuklarin seninle olur mu olmaz mi muamma... hic durumunu bozmana degmez konunun bi kismini gec okudum o yzden 2. Yorunum bu.

Daha fazla hata yapmadan en azından mantıgınla düşündüğüne sevindim..Eşin sana bu kadar yönelmişken sende eşine yönelsen belkide yeni bir aşk dogacak aranızda gerçek ve temiz bir aşk....
Inşallah arkadaşım sende az sakinlesmis gibisin.inanin ben bu durumu kimseye anlatamdigimdan çaresiz hissettim bu yorumlar benle ilgili çıkarı olmayan insanlardan.ve her zaman akıl akıldan üstün. Çok teşekkürler tekrar

Sanırım onun için biraz alışveriş gerekecek zira babanne gibi giyiniyorum ne zamandır canım tavsiyelerini denicem

Konunun ilk sayfalarıyla son sayfalarını okudum ama sadece üzüldüm ..
İki tane güzeller güzeli çocuğunuz var.
Bir de onların babaları.
Tamam sizinde duygularınız önemli ama sonuç olarak değişmiş bir adam var..

Evliyken başkasından hoşlanmayı bir kenara koyuyorum , gözünüzün ucuyla baktığınız için bile herşey çok kötü.
Aynı konuyu bir erkek açsa yerden yere vururduk
Boşan napıyorsan yap , kadın seni kazanmak için çabalıyor, on kilo verdin yakışıklı oldun diye çocuklarının annesinden mi vazgeçeceksin diye saydırırdık.
Şimdi içimden size karşı bunların aynısının bir tık fazlası geçse de şeytana uymuş kendine yazık etmeye bir adım kalmış biri var karşımda hem de bir anne diye susuyorum.

Birde adamda evliymiş.
Evliyken size bakan adamın sonra kimseye bakmayacağına inanıyor musunuz.
Mesela ben sonra sizin de başkasına bakmayacağınıza inanmıyorum.
Çünkü insan oğlu doyumsuz hep elindekinin farklısında gözü var.
nolur haramın adı aşk olmasın .
Dayak, aldatma olmayan Her evlilik çocuklar için ikinci şansı hak eder. Nikahınızda ki adama sarılın. Hergün tövbe edin. Gerçekten niyet ederseniz İçinizdeki şeytanı Allah yokeder.
Lütfen .
Çocuklarınız için .

Son düzenleme:
Sanırım onun için biraz alışveriş gerekecek zira babanne gibi giyiniyorum ne zamandır canım tavsiyelerini denicem
Ben ustune gitme taraftariyim, ne bilim cinselligi sen erteledikce diger herif sanki aklini celecek gibi geliyor bana. Bu kadar msjdan sonra belki o kadari olmaz tekrar ama... bi dusa gir cik ve havlu uzerindeyken yanas esine :) bi yerde okudum galiba, kadinlar eslerine bagliligi cinsel organlariyla orantiliymis.. demiyorumki adam dovsun sovsun yatakta ucursun problem olmaz ama... genel anlamda ortalama biri yatakta kadinini mutlu ediyorsa kadin mutlu olurmus.. esine bagli kalirmis..

Aldatılma, ihanet olayları çok kızdırıyor beni bir akrabam, çevremde 2 arkadaşım,çok sevdiğim 40 yıllık komşum bu yüzden ayrılmak zorunda kaldılar..İhanetle ayrılan hiç bir taraf mutlu olmadı adamlar her haltı yedikleri halde aldattıkları eşlerini boşamamak için çok çırpındılar,açıga çıkınca ihanetler kimsede aşk felan kalmadı, rezillikler diz boyu, herkes ve özellikle çocuklar için büyük bir yıkım oldu..oysaki dürüst olunsa sevmiyorsa ayrılsa herkes yoluna baksa hiçbiri yaşanmaz, inan bu tarz ilişkilerin birçogu gizli oldugu için çekici geliyor açıga çıkınca ise aldatanların bile birbirinden midesi bulanıyor eger azcık vicdanı varsa tabii.... bazıları zaten huy edinmiş aldatmayı onları ayrı tutuyorum onlarda ahlak,onur, vicdan gibi hiç bir kavram kalmamış zaten...Bu sebeple senin için hayırlı olan eşine yönelmen ve gerçekten eşini sevmiyorsanda düzgün şekilde boşanman, sonraki ilişkilerinide bekar insanlarla kurman..(inan evli erkeklerin çogunun amacı cinsellik için aldatmak onlar asla boşanmak istemiyor, boşananları karıları zorla boşuyor)..İlerdeki konularını merak edecegim, bu konunun devamını yaz mutlaka...

Tatlim benim adam.cok istekli ve kibar cinsellikte. Ama ben kapalıyım ona çünkü birşey hissetmiyorum ama şu.durumda denemeye değer..

Yazmaya devam edeceğim arkadaşım

Tatlim benim adam.cok istekli ve kibar cinsellikte. Ama ben kapalıyım ona çünkü birşey hissetmiyorum ama şu.durumda denemeye değer..
Tabiiki hissetmiyosun canim yoksa baska arayislara girmezdin zaten... ama bence civi civiyi sokecek... diger adami cocuklari vs. her dusunceyi birak zevk almaya bak..zamanla hersey daha guzel olacak eminim :)

Günaydın.. Bence siz bu konuyu burada tüm sert, olumsuz eleştiriler olacağını bilerek açtınız. Çünkü duygularınızı kendi mantığınızla yenmeyeceğinizi düşünüp burdaki yorumların sizin mantığınıza takviye, destek, tetikleyici güç unsuru oluşturup duygularınızı daha kolay yeneceğini düşündünüz, en sert yorumlara bile sakin cevaplarınız bundandı bana göre..
Şimdi ben burdaki yorumlarla size gereken gücü aldığınızı düşünüyor ve bu düşünceyle başaracağınıza inanıyorum. Başarınızı, eşinizle olan soğukluğun nasıl tekrar aşka dönüştüğünün hikayesini bu konunun devamı olarak okumayı temenni ediyorum.. Kendinize ve eşinize inanın, çocuklarınızdan güç alın..

Yok arkadaşım sonu yok,sende biliyorsun....
Sana duygularını kontrol etmekten ve yönlendirmekten başka çözüm yok....
Saygınlık,,Annelik,Öğretmenlik; bunlar senin vasıfların ters düşen her şeyi ve nefsini ardına koy....
Bir çok arkadaşında dediği gibi eşine karşı hislerinin üzerine git bir süre, içinden gelmese de emin ol düzelecek,tamir edeceksindir...
Yorgun ruhunun şeytanına teslim olma....O İki masumun hatırına....Ve en önemlisi kendin için....

Aşk değil de hayranlık olmasın o..?

Aşk değil de hayranlık olmasın o..?
Haklisin belkide canım bu arada kızlar biz evlilik terapistine de gittik 2 seans kadın cinsel terapiye başladı çünkü sorun benim isteksizligim gibi göründü çünkü eşle gittik haliyle duygularımı terapistede anlatamadım oyuzden bıraktık.yani her yolu denemeye çalışıyorum

Keşke gerçek durumunuzu bilseydi....Daha faydalı olabilirdi...

Aynen denemene değecek bence kesinlikle kapat Işık’ları kapat gözlerini. Eşinin saçlarında gezdir ellerini yüzünü okşa dokunduğun her yerin sana ait olduğu hisset senin için çarpan kalbini, her hücresine kadar senin olduğunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…