Eş evlilik çocular ve mutsuz bir anne..

Keşke gerçek durumunuzu bilseydi....Daha faydalı olabilirdi...
Ah canım bunu itiraf etmek çok zor bakma burda anlattığıma.ben yaşadığım yerde gerçekten saygın bir yerdeyim yıllarca kurduğum eş dost akraba iliskilerim üst düzeyde. Inan bir duyulsa herkes şok olurki ben terapiste bile anlatamadım

evdeki beni farketmesede bende kadınmışım dedim.o sırada malesef diyorum çünkü tamamen istem dışı aklım bir başkasına kaydı duygusal anlamda.Bu cümleniz midemi bulandırdı adam pasifmiş uyuyomuş iki cocuk yapana kadar siz uyumussunuz o zaman anlamamıssınız kocanızı ayrıca kilolu döneminizde de pasifmiş adam sizi aldatmamıs siz haklısınız! bişey hissetmiyorsunuz ona ya bosanma sebebi hey Allahım ne günlere kaldık.

Asıl sorunu söylemediğin sürece, evlilik terapisti yardımcı olamayacaktır. Eşinle gittiğin sürece de zaten verim alamayacaksın. İnsanın böyle birşeyi kendine itiraf etmesi bile zorken. Mahçup olacak birşey yok her duygu insanlar için. Fakat sen bir annesin, yanlış bir zamanda gelen bir duygu olmuş. Onca yılı çöpe atmadan önce kişisel terapi almanı ve bu şekilde doğru yolu bulmanı tavsiye ederim. (Bu kavram herkes için farklı sonuçlar doğurur.)

Canım başa sardık simdikonuda olumlu anlamda baya bir yol katettim zira

Bu işi yapan insanların fazlasıyla iğrenç, vahim durumlarla karşılaştığını var sayarsak sizin ki deve de kulak sadece HİS,bende bu kararlılıkla önceliği kendinize vermeniz taraftarıyım,siz terapi alın.....

çünkü kendi de adamın karakterinde!

Kız sen yinede..ben yanlış yapmaktan bu sayede döndüm
bak adamda pişman bence ilerde seni bile suçlar behlül misali.en iyisi sen kocanla planlar yap hafta sonu biryerlere git.yemeğe çıkın sohbet edin.ondan beklentilerini soyle.ilgini ona yönlendir ve dua et.inancını bilmiyorum eğer müslümansan Allah cc in seni gördüğünü ve bu dünyada da ahirette de karşılığı olacağını düşün.

Sen kiloluyken bakimsizken esin seni birakmamis aldatmamis yanlis giden seylerin farkina varmis adam pesine dusmus terapiye bile gidiyor bu kadar emegi yillari ve yuvani sirf artik bakimli zayifsin diye yikabilmeyi goze alman gercekten urkutucu esin adina üzüldüm bu haksizligi hak etmemiştir aldatmak icin fiili birsey olmasina da gerek yok o kişiden uzak durun yuvanizi kurtarin yavrularinizi dusunun ve esinize sımsıkı sarılın

Sizin bu molalarda vs sohbetiniz ve sizin ilginiZ meslektaslariniz arasinda farkedilip dedikodu malzemesi bile olmustur.

Esiniz icin degil ama cocuklariniz icin buna deger mi? Ilerde onlara laf gelse onlarin basini yere egdirmek ne kadar dogru.

Kaldi ki gece yarilari mesajlasma cok nahoş. Aldatma illa fiziksel degildir. Adam sizin ilginizi cok guzel kullaniyor.
Sonra karisiyla sevismeye devap edip ,biz anlasamiyoruz karimla mutsuzum ama ona canimsiz hitap kullanmam .

Esiniz madem ki adim atmis. Evlilik terapistini en azindan cocuklarin icin dene sans ver.
Digeriyle mesajlasmalari kes. O konusmalar bir patlak verirse ne olacak.

Müslümanim evet ama şu siralar dua noktasında zayıf kalıyorum çünkü suçlu hissediyorum evet birde kul hakkı var.kiyafetlere gelince canım aslında okadar basit değil yani çocuk gibide değilim ☺

Işte o vakit yandik demektir bu şehirde bile kalamam

İkinizde macera arıyosunuz.valla yaşını başını almış insanlarda da bu macera arayışını çözemedim ya neyse.şunu bilin öncelikle eşiyle arası kötü filan değil.eşiyle arası kötü olan insan canım diye telefonu açmaz ne olursa olsun bu bir.ikincisi kötü bile olsa ki her evlilikte olur kimse kimse için yuvasını yıkmaz.helede erkekler.bence tehlikeli sularda yüzüyorsunuz.hata yapmak istemiyorsan o hataya yaklaşmayın derim.eşinizi sevmeye çalışın.belki oda hatasını anladı size iyi davranıyo.evliliğinizi tehlikeye atmayın.

Dün eşimle sinema öncesi bir yemek yiyelim dedik
Eşim baba dönük bense kapı tarafına
İçeri giren adam tam karşıma oturdu , dik dik süzdü beni
Bende bu niye bakıyor acaba diye adama bakıyorum
Ben baktıkça adam dahada cesaretlenip hiç gözünü ayırmamaya başladı , sonradan anladjm durumu .
Yanımda eşim olmasına , erkek olmasına rağmen böyle fütürsuzca bakan yaratığı görmezden gelip eşime yöneldim
Eve gelincede böyle böyle dedim çünkü bana manalı bir bakış atmıştı eşim
Orada uyarsaydım yüzü gözü dümdüz olurdu çünkü
İstesem söylemezdim ama hakkına girdiğimi düşünerek gittim açtım konuyu

Ama işte bazıları da var ki
Bırakın vijdan muhasebesi yapmayı kıl bile kapmıyor .
Sırf her gün kuru fasulye pilav yememek için karısını sevgilisine kötüleyenini mi ararsın yoksa kocasından sıkılıp 10 kilo verince kendini kamuya açanı mı ..

Ve emin ol konu sahibi
O erkek müsvettesi işini görüp istediğini aldıktan sonra senin yediğin haltlarda bu kadarıyla sınırlı kalmayacak .
Çok kızıyorum çok
Şu kadar insan sanahnasihat edip hakka girme diye uğraşırken zerre vijdan duymamana .
Ne diyim ne hakediyorsun o kadarını yaşarsın umarım

doğru olan kararı siz vereceksiniz
bu hayat sizin bence sizde tamamen bitmemiş
eşinize boşanma teklifi ettiğiniz halde sensiz yapamam deyince durmuşsunuz
tamamen kaç zamandır bitti hiç boşanmak istemediğin gün oldu mu

Vay arkadaş ne kadar basit birşeymiş bu boşanmak aklım almıyor yemin ederim. Boşanmak için mi evleniyorsunuz anlamıyorum ki. 10 konudan 9’u boşanmak, bu kadar kolay olmamalı ufacık bir problemde hemen boşanmak istiyorum demek. Çocuk oyuncağına döndü bu evlilik meselesi. Evlenip 3 gün sonra sıkılıyorsunuz bu nedir ya? Şimdi “kimse boşanmak için evlenmez” vs. gibi yorumlar gelir. Bal gibi de boşanmak için evleniyorsunuz. Ömür boyu tek bir adama, bir eve bağlı kalmak size zor geliyor özgürlüğünüz kısıtlanıyor gençliğiniz gidiyor :)
Konu sahibi arkadaş iyice düşün taşın, onsuz bir hayat sürdürebilir miyim, eksikliğini hisseder miyim, özler miyim...yoksa pişman olma ihtimalin %99 net.

Evli 2cocuklu bir Kadinin akli nasil olurda bir baskasina kayar bende bunu anlamis degilim. Annesin sen ona gore davran! Git bosanda adam senden kurtulsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…