- 1 Ekim 2017
- 176
- 59
- 13
- 38
- Konu Sahibi Mutsuzteacher
-
Ah canım bunu itiraf etmek çok zor bakma burda anlattığıma.ben yaşadığım yerde gerçekten saygın bir yerdeyim yıllarca kurduğum eş dost akraba iliskilerim üst düzeyde. Inan bir duyulsa herkes şok olurki ben terapiste bile anlatamadımKeşke gerçek durumunuzu bilseydi....Daha faydalı olabilirdi...
evdeki beni farketmesede bende kadınmışım dedim.o sırada malesef diyorum çünkü tamamen istem dışı aklım bir başkasına kaydı duygusal anlamda.Bu cümleniz midemi bulandırdı adam pasifmiş uyuyomuş iki cocuk yapana kadar siz uyumussunuz o zaman anlamamıssınız kocanızı ayrıca kilolu döneminizde de pasifmiş adam sizi aldatmamıs siz haklısınız! bişey hissetmiyorsunuz ona ya bosanma sebebi hey Allahım ne günlere kaldık.Merhaba kızlar uzun süredir takip etmeme rağmen yeni üye oldum öğretmenim dünya tatlısı 2 evlâdım var..benim derdim mutsuzluk şöyleki eşim pasif bir adam yıllardır ne maddi ne manevi sürekli ben yıprandım en iyi yaptığı şey uyumak sürekli. Onun haricinde kibar saygılı efendi biri. 5 yıl bitirdik böyle evliliğimde lakin cinsellik hep bir sorun oldu hep isteksizdim.kiloluydum.derken okulum değişti 10 kilo verdim saçlara kaynak yaptırdım derken göze batmaya başladım evdeki beni farketmesede bende kadınmışım dedim.o sırada malesef diyorum çünkü tamamen istem dışı aklım bir başkasına kaydı duygusal anlamda.tabiki fiilen değil çünkü ben bir anneyim.simdi eşim 180 derece değişti ilgili üzerime düşen iyi bir eş oldu ama ben artık zerre kadar bir şey hissetmiyorum aynı yatağa girmek işkence.iste böyle bir.cikmaz suançocuklarda babalarina asik.ne dersiniz geçer mi böyle ömür?ayrılalım dedim sensiz olmaz diyor
Haklisin belkide canım bu arada kızlar biz evlilik terapistine de gittik 2 seans kadın cinsel terapiye başladı çünkü sorun benim isteksizligim gibi göründü çünkü eşle gittik haliyle duygularımı terapistede anlatamadım oyuzden bıraktık.yani her yolu denemeye çalışıyorum
Canım başa sardık simdikonuda olumlu anlamda baya bir yol katettim ziraevdeki beni farketmesede bende kadınmışım dedim.o sırada malesef diyorum çünkü tamamen istem dışı aklım bir başkasına kaydı duygusal anlamda.Bu cümleniz midemi bulandırdı adam pasifmiş uyuyomuş iki cocuk yapana kadar siz uyumussunuz o zaman anlamamıssınız kocanızı ayrıca kilolu döneminizde de pasifmiş adam sizi aldatmamıs siz haklısınız! bişey hissetmiyorsunuz ona ya bosanma sebebi hey Allahım ne günlere kaldık.
Bu işi yapan insanların fazlasıyla iğrenç, vahim durumlarla karşılaştığını var sayarsak sizin ki deve de kulak sadece HİS,bende bu kararlılıkla önceliği kendinize vermeniz taraftarıyım,siz terapi alın.....Ah canım bunu itiraf etmek çok zor bakma burda anlattığıma.ben yaşadığım yerde gerçekten saygın bir yerdeyim yıllarca kurduğum eş dost akraba iliskilerim üst düzeyde. Inan bir duyulsa herkes şok olurki ben terapiste bile anlatamadım
çünkü kendi de adamın karakterinde!Cocuklarimizi nasil kisilere emanet ediyoruz ?? Ornek olacak insansiniz okulda adiniz cikiyor ve siz farkindasiniz? Ask bu degil bence.. eger gercekten fikir alacaksaniz meslektasinizin mesaji yeterli bence.. bu kadar insanin msjina en azindan tekrar deneyecegim demek yerine aldatilan bir kadini kotuluyorsunuz ve mutlu oldugunu soyluyorsunuz ne aci.. kadin herseyden habersiz ve ilgili cinselliginde sizin gibi ayda bir olmayan mutlu bir kadinin kocasindan umut bekliyorsunuz. Adam karaktersiz bi kere nasil onu kendine koca yapacaksin ? nasil guveneceksin..?
Himmah canım bir 6 ay evvel bende aynı şeyi yazardım hatta dahada kötülerini..lakin o iş öyle değil işte dilerim sen yaşamazsınçünkü kendi de adamın karakterinde!
karşılığında yumuşak cevaplar gelince kızası gelmiyo insanin=)))Himmah canım bir 6 ay evvel bende aynı şeyi yazardım hatta dahada kötülerini..lakin o iş öyle değil işte dilerim sen yaşamazsın
Kız sen yinede..ben yanlış yapmaktan bu sayede döndümkarşılığında yumuşak cevaplar gelince kızası gelmiyo insanin=)))
bak adamda pişman bence ilerde seni bile suçlar behlül misali.en iyisi sen kocanla planlar yap hafta sonu biryerlere git.yemeğe çıkın sohbet edin.ondan beklentilerini soyle.ilgini ona yönlendir ve dua et.inancını bilmiyorum eğer müslümansan Allah cc in seni gördüğünü ve bu dünyada da ahirette de karşılığı olacağını düşün.Kız sen yinede..ben yanlış yapmaktan bu sayede döndüm
aman bide kıyafetleri düzeltirsen nolur bilmiyorum kilodan sonra bunu kaldıramaz bünyen...Sanırım onun için biraz alışveriş gerekecek zira babanne gibi giyiniyorum ne zamandır canım tavsiyelerini denicem
Işte o vakit yandik demektir bu şehirde bile kalamamSizin bu molalarda vs sohbetiniz ve sizin ilginiZ meslektaslariniz arasinda farkedilip dedikodu malzemesi bile olmustur.
Esiniz icin degil ama cocuklariniz icin buna deger mi? Ilerde onlara laf gelse onlarin basini yere egdirmek ne kadar dogru.
Kaldi ki gece yarilari mesajlasma cok nahoş. Aldatma illa fiziksel degildir. Adam sizin ilginizi cok guzel kullaniyor.
Sonra karisiyla sevismeye devap edip ,biz anlasamiyoruz karimla mutsuzum ama ona canimsiz hitap kullanmam .
Esiniz madem ki adim atmis. Evlilik terapistini en azindan cocuklarin icin dene sans ver.
Digeriyle mesajlasmalari kes. O konusmalar bir patlak verirse ne olacak.
İkinizde macera arıyosunuz.valla yaşını başını almış insanlarda da bu macera arayışını çözemedim ya neyse.şunu bilin öncelikle eşiyle arası kötü filan değil.eşiyle arası kötü olan insan canım diye telefonu açmaz ne olursa olsun bu bir.ikincisi kötü bile olsa ki her evlilikte olur kimse kimse için yuvasını yıkmaz.helede erkekler.bence tehlikeli sularda yüzüyorsunuz.hata yapmak istemiyorsan o hataya yaklaşmayın derim.eşinizi sevmeye çalışın.belki oda hatasını anladı size iyi davranıyo.evliliğinizi tehlikeye atmayın.Öyle mi dersiniz?yani onuda çözemedim ki..nedir beklenti..cinsellikse olmayacağı aşikar ki tek.istedigi beraber kahve içelim çay içelim.. o da iş ortamında.. zaten dışarda mümkün değil ki golgesinden korkuyor karısı arayınca canimsiz cevap.veremiyor kavga çıkarmış canım demezse.. çözemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?