Eş evlilik çocular ve mutsuz bir anne..

Kamuya açmak mı?

10 kilo verip kendimi kamuya acmakdaha neler okuyacak bu gözler acabahanımefendi ben hatamda ısrarcı değilim

Tatlim beraber zaman geçirmekten mutlu olmuyorum ortak zevkimiz yok ben büyük şehirde büyüdüm o köyde. Neden diyorum ben apartman severim o müstakil. Ben deniz tatili isterim o yayla..bunun gibi bir sürü zıtlık var aramızda. Ama boşanamadım çünkü bu çocuklara olabilecek en iyi baba.beni durduran bu durum.

O 2 çocuk için kendini zorlayın, eşinizle konuşun sizi tekrar kendine aşık etmek için diyecekken.. şu yazdıklarından sonra bu evlilik yürümez diyorum..
Kendinizi rezil etmeden, çocuklarınızın gelecekteki itibarını zedelemeden boşanın siz bence.

Evet kamuya açmak .
Hayatını , evliliğini , kişiliğini , çocuklarını .
Daha şimdiden başlamışlar birbirlerine eşleri kötülemeye .
Bu ne pervasızlıktır anlamıyorum .
Ama aşk tabi .
Eleştrinin de bir seviyesi olmalı,söylediğiniz tabir hiç de bu anlama gelmiyor.....

Ben böyle eleştiyorum
Karşımdaki insan neyi nasıl anlamış hiç önemli değil yani , ilgilenmiyorum kimsenin idrak yolları ile .
Canım eleştir ama.biraz düşün inan seninde başına gelebilir düşmez kalkmaz bir Allah derler.kisi kınadığını yaşamadan ölmezmiş bak misal ben tamda kinadigim bir durumdayim şuan.kamuya açık falanda değilim kaygı etme

Ben böyle eleştiyorum
Karşımdaki insan neyi nasıl anlamış hiç önemli değil yani , ilgilenmiyorum kimsenin idrak yolları ile .
İdrak yolları ile ilgilenin zira sizin ki çok ilgisiz ;Kimsenin idrak yollarıyla ilgilenmeyen insan ne gezer KK da diye sorarlar adama?
Ayrıca kamuya açmanın ne anlama geldiğini idrak edemiyorsanız bu tabiri çıkartın literatürünüzden gayette anlaşılır,şimdi kıvırmayın yani.....

Kusura bakmayın ben bu konuyu dert olarak bıle algılamadım
İnsanlar yaptığı iğrençlikleri bu derece rahat anlatamaz çünkü
Geriside benim idrak yolları sorunum , ama ilacım eller değil
Hadı ıyı gunler

Birde yok yemege ciktik beni suzduler filan yazmissinda.. madem oyle sende adamimi suzdunde gordun bunlari diye sorarkar adama? Kac yillik evlisin daha? Cocugun var mi?

Herkes sen gibi olmak zorunda mi? Vallahide billahide cok buyuk konusuyosun cokkk.. hic mi korkmuyosun benim basima gelmezse cocuklarimin basina gelir? Kardesimin yegenimjn basina gelir diye? Hayretler icerisindeyim

Oda allahın taktiri işte
Benim cümlelwrim beni bulur mu bulmaz öı bilemeyiz ama bu kadar rahatlık benı bulmaz ben buna eminim
Bay .
Tatlim rahat olduğumu düşünüyorsun ama o öyle değil herkesin garibine giden şey benim seviyeli ve sakin cevap vermem.cunku ben elestiriye açığım lakin kamuya degil

Şöyle bir konuyu dabaşına gelebilirle kıyaslıyorsunuz ya komik olan bu .
Elbette gelebilir ama geldiği taktirde ben kocama beni boşar öısın diye sormam ben o adamı boşarım
Zira eşim benim çocukluklarıma ve heyecan arayışlarıma malzeme olacak insan değil .
Aldatmayı meşrulaştırıp , elin kadınını sosyal medyadan takip edip burada hak ve hukukgösterisi yapmayın
Altından kalkamazsınuz zira
Nwyse faje olduğunuzu düşünüyorum
Dilimde tüy bitti sizin bu bencilliğiniz bitmedi
İyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…