Eş evlilik çocular ve mutsuz bir anne..

Yok canım daha neler adamı hiç süzer mi kalp gözüyle görmüştür o vallahi bazen benim bile sinirlerim dayanmiyor

Yahu sosyal medyada takipten kasıt sadece resmine baktım normal değil mi bu kadar merak.gorende kadının adına fan clup kurdum sanır

açık yazayım eşiniz adına çok ama çok üzüldüm.. hiç kimse ihaneti hak etmez ki şu yaptığınız buz gibi ihanet.. ilgisizlik bile sizi ne kadar incitmiş, bir de eşinizin iş arkadaşıyla flörtleştiğini bilseniz ne kadar yıkılırdınız? burada bu konuyu adamın karısı açmış olsa şu an üzerinize toprak atıyordu burada kızlar.. yazık..
bu arada okul ortamını bilirim, ufak bakışmaların bile dedikodusu arşa çıkar, değil ki bu derece elektirik.. bir araya geldiğinizde çevrenizi ve size olan bakışları bir gözlemleyin.. sizinki de çoktan çıkmıştır..

Böyle konularda anlam veremediğim tek şey oluyo; bi kadın karısını aldatan karaktersiz bi adama nasıl aşık olur? Neyini sever sadakatsizliğini mi? Bu adamla ilerisi olsa bile aynı şeyi bana da yapar diye düşünmez mi hiç?

Size gelince M Mutsuzteacher konunuzu ilk okuduğumda masumane geldiniz olabilir dedim ilgisizlik aklı kaydırabilir ama hastane olayını kahve içmeleri gece mesajları ve de adamın çocugu olduğunu okudum. Siz gayet de aldatıyosunuz bile eşinizi. Çok mu zor boşanmak? Hem karnım doysun hem pastam dursun olmaz karakterli bi insana yakışmaz. Hiç mi iradeniz yok da savruluyosunuz ordan oraya? Yazık o yavrulara

bence su an hersey heyecanli geliyor sana, o yüzden evdeki monoton hayat sürdüren esinden sogudun... fakat unutma ki, esinden ayrilirsan ve bu adamla bir iliskiye girersen (onun da bosandigini var sayarsak) cicim aylari gectikten sonra bu adam da monoton hayata dönecek.. bu adam da evde ayaklarini uzatip televizyon seyredecek, her firsatta uyumaya calisacak. ayni catinin altinda yasamak ve is hayatinda gizli kacamaklar yapmak arasinda daglar kadar fark var...

Geçmişin getirdiği olumsuzluklar böyle hissettiriyor. Aşk dediğiniz geçici bir duygu. Çocuklarınız anne ya da babadan uzak bozuk bir psikoloji ile büyüyecek. Görüşmek çocuk için yetmez. Baba zaten fark etmiş ve telafi etmek istiyor. Bir evlilik terapistine gidin. O kişiyi de gözünüzde büyütmeyin. Yaklasin ve tanıyın aslında içinde bulunduğunuz durumdan dolayı bu hisselerinizin olduğunu göreceksiniz. Ailenizi dağıtmayın. Yazık olur hem size hem çocuklarınıza hem de esinize!

hissettiklerin buysa herkese cocuklarında dahil saygı duymak düşer.
ama kiloluyken iyi zayıflayıp güzelleşince kötü koca oldu sanırım o seni kiloluykende sevmiş almış halbuki bir düzen bozmak bir düzen kurmak bunlar çok zor işler aklını başına topla bir insan cocukları varsa daha ne için yaşar kocan seni dövmüyr sövmüyor genede hayat senin ne diyelim hayırlısı

adam yıllarca sizi aldatmamış sizin iki bakımla gözünüz dışarı kaymış. ne diyelim ki. ayıp
Canım normalde erkek öğretmenler ile sadece merabalasan bir tipim o bahsettiğim adamda öyle.kafasi önünde bir tıp.lakin bir şey oldu işte biraraya getiren. Yanı ahlaksız tipleri toplum bilir her okuldada vardır mesela şu adamdan uzak durun derler ama bizde oyle biri yok zaten çıkmaz bu yüzden oldu.yoksa elbette çok ayıp

Evet canımda terapiste anlatamadım asil sorunu.ama şuan tekrar düşünüyorum
Anlatmalısınız, lütfen tekrar düşünün ve uygulamaya geçin,insanın şeytanı her daim kendisiyledir, buna inanır ve bunu söylerim....Yanlışınızın farkındasınız , oldukça asil ve hanımefendi bir kadınsınız belli ki,dünyanın en beter hatasını da yapsam 34 sayfa suçlamayı,aşağılanmayı,hakareti sindiremezdim....Lütfen size yakışanı tercih edin, yavrularınız dan mesleğinizden her şeyden önce kendiniz için......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…