- 1 Ekim 2017
- 176
- 59
- 13
- 38
- Konu Sahibi Mutsuzteacher
-
Yok canım daha neler adamı hiç süzer mi kalp gözüyle görmüştür o vallahi bazen benim bile sinirlerim dayanmiyorBirde yok yemege ciktik beni suzduler filan yazmissinda.. madem oyle sende adamimi suzdunde gordun bunlari diye sorarkar adama? Kac yillik evlisin daha? Cocugun var mi?
Herkes sen gibi olmak zorunda mi? Vallahide billahide cok buyuk konusuyosun cokkk.. hic mi korkmuyosun benim basima gelmezse cocuklarimin basina gelir? Kardesimin yegenimjn basina gelir diye? Hayretler icerisindeyim
Yahu sosyal medyada takipten kasıt sadece resmine baktım normal değil mi bu kadar merak.gorende kadının adına fan clup kurdum sanırŞöyle bir konuyu dabaşına gelebilirle kıyaslıyorsunuz ya komik olan bu .
Elbette gelebilir ama geldiği taktirde ben kocama beni boşar öısın diye sormam ben o adamı boşarım
Zira eşim benim çocukluklarıma ve heyecan arayışlarıma malzeme olacak insan değil .
Aldatmayı meşrulaştırıp , elin kadınını sosyal medyadan takip edip burada hak ve hukukgösterisi yapmayın
Altından kalkamazsınuz zira
Nwyse faje olduğunuzu düşünüyorum
Dilimde tüy bitti sizin bu bencilliğiniz bitmedi
İyi günler
açık yazayım eşiniz adına çok ama çok üzüldüm.. hiç kimse ihaneti hak etmez ki şu yaptığınız buz gibi ihanet.. ilgisizlik bile sizi ne kadar incitmiş, bir de eşinizin iş arkadaşıyla flörtleştiğini bilseniz ne kadar yıkılırdınız? burada bu konuyu adamın karısı açmış olsa şu an üzerinize toprak atıyordu burada kızlar.. yazık..
bu arada okul ortamını bilirim, ufak bakışmaların bile dedikodusu arşa çıkar, değil ki bu derece elektirik.. bir araya geldiğinizde çevrenizi ve size olan bakışları bir gözlemleyin.. sizinki de çoktan çıkmıştır..[/QUO
Dogru söylüyorsunuz eger konuyu evli adamın karısı açmış olsaydı, kocam beni evli bir iş arkadaşıyla aldatıyor, geceleri yazışmalarını yakaladım diye..yazacagımız cvp boşa o şeref.siz kocanı, metres olan or..karıyıda ifşa et kocası çevresi bilsin ne mal oldugunu olurdu kesinlikle.....yani konu sahibi eger bu ilişki devam ederse bir sürü yuvalar yıkılır ve adında malum hakettiğin etiketle anılır..
Evet diğer adamda evli ve sanırm onunda frekansı benle.tuttu çünkü beraber çalıştım bu yil hep bir arada.surekli bir iltifat hasta olsam ben hep tek.giderim hastaneye esim gelmez bir baktım ben serum alıyorum bu adam gelmis.cok garip geldi ama bende insanmisim biride beni önemsedi diye sevindim lakin onun bir ailesi var benimde çocuklarım oyuzden renk vermedim evet aşık oldum ama renk verirsem yuvasına zarar veririm diye düşündüm
Geçmişin getirdiği olumsuzluklar böyle hissettiriyor. Aşk dediğiniz geçici bir duygu. Çocuklarınız anne ya da babadan uzak bozuk bir psikoloji ile büyüyecek. Görüşmek çocuk için yetmez. Baba zaten fark etmiş ve telafi etmek istiyor. Bir evlilik terapistine gidin. O kişiyi de gözünüzde büyütmeyin. Yaklasin ve tanıyın aslında içinde bulunduğunuz durumdan dolayı bu hisselerinizin olduğunu göreceksiniz. Ailenizi dağıtmayın. Yazık olur hem size hem çocuklarınıza hem de esinize!Merhaba kızlar uzun süredir takip etmeme rağmen yeni üye oldum öğretmenim dünya tatlısı 2 evlâdım var..benim derdim mutsuzluk şöyleki eşim pasif bir adam yıllardır ne maddi ne manevi sürekli ben yıprandım en iyi yaptığı şey uyumak sürekli. Onun haricinde kibar saygılı efendi biri. 5 yıl bitirdik böyle evliliğimde lakin cinsellik hep bir sorun oldu hep isteksizdim.kiloluydum.derken okulum değişti 10 kilo verdim saçlara kaynak yaptırdım derken göze batmaya başladım evdeki beni farketmesede bende kadınmışım dedim.o sırada malesef diyorum çünkü tamamen istem dışı aklım bir başkasına kaydı duygusal anlamda.tabiki fiilen değil çünkü ben bir anneyim.simdi eşim 180 derece değişti ilgili üzerime düşen iyi bir eş oldu ama ben artık zerre kadar bir şey hissetmiyorum aynı yatağa girmek işkence.iste böyle bir.cikmaz suançocuklarda babalarina asik.ne dersiniz geçer mi böyle ömür?ayrılalım dedim sensiz olmaz diyor
Canım bir de taş at bari kafama.allah aşkına biraz medeniyet ya.Bunun gibiler vardi okuldan sürülmüşlerdi. Insallah sizide sürerler. Igrenc insanlar. Yada sen bence dalgaya aliyorsun milleti burda.
Merhaba kızlar uzun süredir takip etmeme rağmen yeni üye oldum öğretmenim dünya tatlısı 2 evlâdım var..benim derdim mutsuzluk şöyleki eşim pasif bir adam yıllardır ne maddi ne manevi sürekli ben yıprandım en iyi yaptığı şey uyumak sürekli. Onun haricinde kibar saygılı efendi biri. 5 yıl bitirdik böyle evliliğimde lakin cinsellik hep bir sorun oldu hep isteksizdim.kiloluydum.derken okulum değişti 10 kilo verdim saçlara kaynak yaptırdım derken göze batmaya başladım evdeki beni farketmesede bende kadınmışım dedim.o sırada malesef diyorum çünkü tamamen istem dışı aklım bir başkasına kaydı duygusal anlamda.tabiki fiilen değil çünkü ben bir anneyim.simdi eşim 180 derece değişti ilgili üzerime düşen iyi bir eş oldu ama ben artık zerre kadar bir şey hissetmiyorum aynı yatağa girmek işkence.iste böyle bir.cikmaz suançocuklarda babalarina asik.ne dersiniz geçer mi böyle ömür?ayrılalım dedim sensiz olmaz diyor
Hanimefendi habi siz örnek öğretmendiniz ya bence bu tavırlar çok saçma.zira sokak dedikoducusu kadınlar gibi bir uslubunuz varNe yaptin bugun de kocani aldattin mi sagda solda okulda
Bebeğinz olucakmış madem en azından onun hatrına dikkatli kurun şu cümleleri..benim yüzümden ilerde başka şekilde bu durumları yasatmasin size rabbim.lutfen biraz empatiNe yaptin bugun de kocani aldattin mi sagda solda okulda
Evet canımda terapiste anlatamadım asil sorunu.ama şuan tekrar düşünüyorumKonu sahibi terapi almayı düşündünüz mü? bu konuda ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Neyse allah seni islah etsin. Akil fikir versin. Kocana vr o adamin karisina cok acidim. Ins karşı tarafin yuvası dagilmaz.Hanimefendi habi siz örnek öğretmendiniz ya bence bu tavırlar çok saçma.zira sokak dedikoducusu kadınlar gibi bir uslubunuz var
Ne kadar çirkin bir üslup konu sahibinin yaptığı yanlış evet ve bunun farkında ama sizin üslubunuzda yanlış ve siz bunun farkında değilsinizNe yaptin bugun de kocani aldattin mi sagda solda okulda
Canım normalde erkek öğretmenler ile sadece merabalasan bir tipim o bahsettiğim adamda öyle.kafasi önünde bir tıp.lakin bir şey oldu işte biraraya getiren. Yanı ahlaksız tipleri toplum bilir her okuldada vardır mesela şu adamdan uzak durun derler ama bizde oyle biri yok zaten çıkmaz bu yüzden oldu.yoksa elbette çok ayıpadam yıllarca sizi aldatmamış sizin iki bakımla gözünüz dışarı kaymış. ne diyelim ki. ayıp
Anlatmalısınız, lütfen tekrar düşünün ve uygulamaya geçin,insanın şeytanı her daim kendisiyledir, buna inanır ve bunu söylerim....Yanlışınızın farkındasınız , oldukça asil ve hanımefendi bir kadınsınız belli ki,dünyanın en beter hatasını da yapsam 34 sayfa suçlamayı,aşağılanmayı,hakareti sindiremezdim....Lütfen size yakışanı tercih edin, yavrularınız dan mesleğinizden her şeyden önce kendiniz için......Evet canımda terapiste anlatamadım asil sorunu.ama şuan tekrar düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?