- 16 Şubat 2016
- 4.733
- 15.912
- 208
- 36
- Konu Sahibi Mutsuzteacher
-
Canım bütün yaşanan bu.ben cinsellik yaşamadığım için belkide bu kadar sakin ve dik cevaplar veriyorum bu arada diğer konuyada cevap yazarken aldatmanın iyi birşey olduğunu yazmadım sadece o lanet okunan ikinci kadın acısındanda bakabilsin diye yardım etmeye çalıştım.ama tabi anlayana..Ne yaşandı tam olarak?sanki eksik anlatıyorsunuz tepkilerden cekindiğiniz için
Kadın demişki bir araya gelseler nolur.olacak olan bu bu yüzden ben bu adamla kapalı kapılar ardinda asla görüşmedim çünkü malesef gerçekler bunlar.miden bulansada bulanmasada.bana doyma falan olmayacak üzgünüm çünkü aramızda arkadaşlık bile kalmadiEvet aldatolan bır kadının konısına yaptıgın yorumdan buraya geldım, buraya aklım kaydı demıssın ama orada oyle yazmamıssın hatta pıskın pıskın kadına "esın o kadınla bulusurlarsa ıkısıde karsı koyamaza yatarlar" tarzında bır cumle kurmussun mıdem bulandı resmenbencede sen bosan kalan hayatına metres olarak devam et, cok beklersın elın kocası karısından bosanacak dıye hanı o nereye baksan gordugun cok ılgılı adam varya aksam gıdınce karısının koynuna gırıyor sana bır soyluyorsa karısına on ıltıfat soyluyor bırgun sana da doyacak kırlı corap gıbı kenara atacak ıste o zaman sımdı etrafında pervane olan ama ıcının almadıgı kocanı da dunya tatlısj evlatlarını da bulamayacaksın. Haketmek hayat falan gevelemıssın, herkes hakettıgını yasarmıs.
Senin gibiler yüzünden saygın meslegimden soguyacagim.nasıl bir kafa yapısı. Bir konu daha vardı.anasinifi öğretmeni evli adama aşıktı. Siz bizim meslekteki curuklersiniz.nasıl öğrenci yetistirdiginizi merak ediyorum doğrusu. Yazık o meleklere.Metres olmak ve ben.asla bunu kendime yakistirmam.param var.pulum var saygın bir meslegim var nedir yani dünya bir erkekten mi ibaret
Adamın gözünde ve toplumun gözünde metresiydin zaten, hemde evli metres..Ama siz adam boşansın evlenelim yada boşanıp free takılalım diye hayaller kurunca adam hop orda dur ben seni bu şekilde istiyorum,(asla eşimi senin için boşamam).. hatta boşanma dul şeklinde kalma kabul edemem, evliyken kimse anlamaz zaten idare ederiz rahat rahat yaşarız birlikteliğimizi diye size yerinizi hatırlattı gerçekten çok ama çok aşagılayıcı bir durum sizin açınızdan, ama tabiki hakettiniz bu durumu..Metres olmak ve ben.asla bunu kendime yakistirmam.param var.pulum var saygın bir meslegim var nedir yani dünya bir erkekten mi ibaret
Egitimci olmanız ayrı içler acısı durum.Metres olmak ve ben.asla bunu kendime yakistirmam.param var.pulum var saygın bir meslegim var nedir yani dünya bir erkekten mi ibaret
Saniyormusunuz ki tüm eğitimciler ahlak abidesi sadece ben bunu burada konuştum bir taslanmadigim kaldı hanım efendi insanlar inkar ederek yaşayıp gidiyor ama bunlar yok değil bunu bilinEgitimci olmanız ayrı içler acısı durum.
Keşke egitimcileri didik didik etseler bir takım konularda ama maalesef.Saniyormusunuz ki tüm eğitimciler ahlak abidesi sadece ben bunu burada konuştum bir taslanmadigim kaldı hanım efendi insanlar inkar ederek yaşayıp gidiyor ama bunlar yok değil bunu bilin
BROVOO farkedebildiysen boşanmak ayıp değil toplumdaki statünü sarsar diyemi korkuyorsun evliyim çoçukluyum saman altındanda işimi yürütürüm boşan her ne yapıorsan yap ki bence evliliğe saygısı olmayan ikinci üçünçü kadın olmayada razı olur aldatılmayada kusura bakma eşini sevmiyorsan boşan dimi bu kadar basitMetres olmak ve ben.asla bunu kendime yakistirmam.param var.pulum var saygın bir meslegim var nedir yani dünya bir erkekten mi ibaret
Aynen sanki bu gibi durumlarda kadının hiç suçu günahı yok tüm suç erkekte!Karısını boşasa onunla yuva kurarmışşşş.
Bak bak laflara bak sen
Onunda işi gücü yoktu kocasını aldatan kadını alacaktı evine hanım , kendine eş yapacaktı
Muhtemelen 2 , 3 randevu sonrası yine siz biz olacaktınız
Nerde şu kadını savunan modern , gelişmiş arkadaşlar gelsinler de şöyle bol köpüklü bir kahve içelim
Şimdi yeni akım başlattılarAynen sanki bu gibi durumlarda kadının hiç suçu günahı yok tüm suç erkekte!
Aldatıldım ne yapmalıyım adlı konudaki yorumlarını okuda bu konu sahibinin gör bak neler yazıyor, ortalıgı nasıl karıştırıyor....konu sahibi metres hayatı yaşıyor itiraf edemesede orada çünkü aldatılan kadını baya taşlıyor..Şimdi yeni akım başlattılar
Kocan senı aldatırsa tek suçlu kocanmış .
Aldatma iki kişi ile yapılan bir eylemdir.
Benim kocamın evli olduğunu bilip ve aynı şekilde evli olup , çoluk çocuk sahibi olup eşimle ilişki yaşayan kadının hiç mi suçu yok
Ama insan öyle ki bir vakit sonra neden ve niye diye cevap arayıp masumlaştırmaya çalışıyor .
Benim gözümde ihanetin şekli , şemali suçlusu ve suçsuzu olmaz
kocam beni aldatırsa suç kocamındır. bana ne elalemin kadınından.eğer kocamda dışarı meyil olmasa karşıdaki ne yaparsa yapsın istediğini elde edemez.Şimdi yeni akım başlattılar
Kocan senı aldatırsa tek suçlu kocanmış .
Aldatma iki kişi ile yapılan bir eylemdir.
Benim kocamın evli olduğunu bilip ve aynı şekilde evli olup , çoluk çocuk sahibi olup eşimle ilişki yaşayan kadının hiç mi suçu yok
Ama insan öyle ki bir vakit sonra neden ve niye diye cevap arayıp masumlaştırmaya çalışıyor .
Benim gözümde ihanetin şekli , şemali suçlusu ve suçsuzu olmaz
Canım zaten içinde zerre pişmanlık yokAldatıldım ne yapmalıyım adlı konudaki yorumlarını okuda bu konu sahibinin gör bak neler yazıyor, ortalıgı nasıl karıştırıyor....konu sahibi metres hayatı yaşıyor itiraf edemesede orada çünkü aldatılan kadını baya taşlıyor..
Hayır ben öyle düşünmüyorumkocam beni aldatırsa suç kocamındır. bana ne elalemin kadınından.eğer kocamda dışarı meyil olmasa karşıdaki ne yaparsa yapsın istediğini elde edemez.
Diğer konuya gel, aldatılan kadının konusuna sarmış durumda konu sahibesi.Canım zaten içinde zerre pişmanlık yok
Başından beri farkındayım
Beni bile bir olup namussuz ilan ettiler
Niye beni süzen adama nıye bakıyor dıye bakmısım dıye
Kişi kendinden bilince işi..
TamamDiğer konuya gel, aldatılan kadının konusuna sarmış durumda konu sahibesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?