Eş evlilik çocular ve mutsuz bir anne..

Metres?himmm o dediğin farklı bir durum canım iki mesajla metres olunuyorsa tamam kabul.zira kelimelere çok takilmam

Ikinizde evliliginizde mutlu olmadığınız için ortak bir noktanız var ve bu duygudaşlıktan dolayı onu diğer yarın gibi görüyorsun. Belki daha detaylı tanıma imkanın olsaydı mesela bekarken tanışmış olsaydınız hiç beğenmeyecektin bile.
Bunun yanında hiç aşık olmadığını söylüyorsun. Belki bu da aşk değil. Yıllar sonra begenilecek bir kadın olduğunu keşfediyorsun ve kocan uyurken bir adam sana hastalığında yardımcı oluyor. Bence bu aşk değil, adrenalinin verdiği o çekici his ve anlamsız duygular bütünü.
Şimdi kendine gerçekçi olarak şunu sor. Boşanma isteğinde o adamla ya olursa hayali mi var yoksa gerçekten eşini istememe durumu mu var?

Yanı aslında arkadaşlar bu durumu inanın siz yasamayacaksinz sanıyorsunuz ama öyle bir dünya değil ben hep eleştirirdim şu an o duruma düştüm inanın icine girince anliyorsunuz
Peki biz ne anlamalıyız şu mesajınızdan? Aşk engel tanımıyor mu demeliyiz? Siz kendinize yol arıyorsunuz da o yol doğru değil.! Adamla muhabbetinizi biraz daha ilerletirseniz adam şak diye dudağınıza öpücük kondursa adama iki tokat çarpmak yerine öpecekmişsiniz gibi bir havanız var.. Ve Allah ıslah etsin.. Siz öğretmensiniz.. Ve öğrencilerinize ahlaklı olmayı öğretemezsiniz siz.. Ayıbı öğretemezsiniz..

Karısını anlatırken kesinlikle karşı tarafı rencide edecek bir cümle duymadım tek anlattığı beni anlamıyor oldu. Hani karısını asagilasa bende kızlarmki sonuca 13 yıllık eşi onun.evladinin annesi.

Ne kadar üzücü ve ibret içeren bir konu. Kadın evli gönlü başkasına kaymış, adam evli başka evli kadınla flört halinde... ikiside bir fırsat bekliyor bi kıvılcım çıksa gerisi gelecek. Yazıkkk...
Hanfendi yorumların ve sizin cevaplarınızın çoğunu okudum. Diyorsunuz ki bende kadınmışım benide önemseyen varmış! Peki soruyorum kiloluyken ve kendinizi bırakmışkende varmıydı size bu ilgiler? Yoksa o halinizle ve bezmişliğinizle yanınızda olan kocanızmıydı? Adam uyuyormuş hep! Acaba bu duruma bir kadın olarak sizin hiç katkınız yokmuydu?
Kadınlar salıyor kendilerini evde paspallık, kilolar, bezmişlik sonra adamlar uyuyor! Peki şimdi niye kocanız ilgili sizinle? Belkide oda sizden birşeyler bekliyordu. Bence tüm bu süreci oturup konuşun.
Geçen bir konu vardı evli erkek peşindeki kadınlarla ilgili, ordada demiştim kapı açık olursa kadın erkek farketmez illa biri girer diye. Tabi o kadar rutin hayattan sonra başka bir erkeğin ilgisi hoşunuza gitti. Buna fırsat verilirse herkesinde hoşuna gider diye düşünüyorum. Yeni heyecanlar, aşklar her zaman çekicidir. Ama bu bir anlık hevesler çok büyük kayıplara sebep olabilir bence.
Ve emin olun ki bu adamın yaptığıda, sizin yaptığınızda hiç hoş ve affedilir şeyler değil.
Ha diyorsanız ki çok aşığım artık kocamı bu adam ve yeni heyecanlar olmasada artık sevmiyorum ve istemiyorum, ayrılın. Adamın onayına ihtiyacınız yok.
Ama siz kendinizi garantiye almadan böyle bi kocayı kaybetmek istemiyorsunuz..
Ne kadar küçük düşürücü eşiniz için el altında bulundurulan bir güvence olmak. Siz bu duruma düşseydiniz neler hissederdiniz?
Aldatıyorsunuz kocanızı ve başka bir kadınıda... bunun illa cinsellikle ilgisi yok...

Işte böyle ş.sizler evindeki ailesini unutur, dışarıda mavi boncuk dağıtır, hasta başı bekler .. Kadınlarda saçma sapan laflarıyla buna tav olur ve adını aşk koyar.

O söz ettiğiniz evli şeref yoksunu kişi evinde tam bir ayıdır eminim ki..
O yüzden aldanmayın.

Yuva yıkan kadınların çoğu ilgiye , paraya tav oluyorlar ya da inattan yapıyor yapacağını.

Herneyse sizde aşk bitmiş ve şuan duygusal olarak kendinizi de eşinizi de aldatıyorsunuz.
Cinsel anlamda size dokunmasını bile istemediğiniz bir adamla evlilik olmaz. Elbette bitmeli.
Eşinize haksızlık yapmayın.

Tamam geçmişte eksikleri olmuş ama düzelmiş bir evliliginiz var.

Sıkıntılı olan evliliklerde insanlar düzelmesini bekler. Sizin ki düzelmiş işte geçmişe takılmayın diyeceğim ama siz gol atmışsınız bile.

Ayrıca evli mutlu insanda yapar bunu.Kendimizi koyuversek oohhoo nefis doyarımı bir taneyle : D neyse.
Boğazını tutamayan nasıl kilo alıyorsa uckurunu tutamayan da böyle ucle besle doymuyor.
Hep bunlar seytandan ( nefis ) irademizi kullanalim lütfen.

Ahlâk ve ayıp kime gore neye göre..ben insanım sadece..zaten fizik öğretmeniyim sadece bilim şuan öğrettiğim canınınızi sıkmayın o konuda.

Evt çok iyi tespit kilo değil başka şeyler gitmiş hoca hanımdan.
Burada bir erkeğin kilo verdikten sonra eşini başkasıyla aldatması hakkında bir konu açılsa yamyam gibi yerdik hepimiz
Ama konu kadın olunca o kadar alttan alıcı , anlayışlı yorumlar yapılıyor ki şaşırıyorum .
Cidden nefsine hakim olamayan , gelişimini kaç yaşında olursa olsun tamamlayamayan insanlar evlilik kurmasın .
Aldatmak yahu bu
Kandırmak ve ihanet ne kadar alçakça ne kadar yerin dibine girilesi bir durum.
Ama adına "AŞK " diyince sanki masumlaşıyor , şirinleşiyor gibi davranıyorlar

Adamda evli , kadında evli ..
Aşıklarmışda bilmem neylermiş
Karısını seninle aldatan erkek müsvettesi yarın bir gün senide başka başkalarıyla aldatacak
10 kilo verip 9 kilo su atan kadın ise 20 kilo yağ atarsa deymeyin keyfine
Yazık ki ne yazık
He aşk he ..

="Mutsuzteacher, post: 52974777, member: 853639"]ne alakası var sadece bende insanmisim birileride iltifat edebiliyrmus gibi düşündüm sadece
İşte onu diyorum ben de daha önce böyle bir olay yaşamadığınız için evliyken başkasına aklınız kaymamış ama kilo verip değiştikten sonra ilk seferde-hem de evli- başka bir erkeğin ilgisine kaymış. Demek ki daha önce olsa yine kayabilirmiş dedim. Boşanın ve ne yapıyorsanız öyle yapın bence.

Şu adamın şerefsiz olduğuna bir ikna olsam arkama dahi bakmam..

13 yıldır aklı neredeydi ? Anlamıyormuşta mış mış...

Bakıyor kendisine çanak tutmaya hazır bir kadın var karşısında bilindik yalanları sıralamaya başlamış. Klasik aldatmaya meyilli erkek mantığı.

Aşık olduğunuz adamla bu tür yakınlık bile eşinizi aldatmaya girer. Hemde evli erkekle..

Ahlâk ve ayıp kime gore neye göre..ben insanım sadece..zaten fizik öğretmeniyim sadece bilim şuan öğrettiğim canınınızi sıkmayın o konuda.
Fizik öğretmeni olmanız sizin öğrencilere edebi, ayıbı, doğruyu öğretmenize engel değil.. Öğrenim farklı eğitim farklı..

O yolları söyleseniz?
Eşinizle cinsel problemleriniz varken Dr a gitmeniz gerektiğini biz anlatmayalim size onda cozemediginiz çözülmez zannettiginiz herseyi bi şekilde duzeltebilirsiniz hepsinden önce siz bi ogretmenseniz empatiyi fedakarlığı bilen biri olarak gerekirse kendiniz den ödün vererek çocuklarını zı düşünerek problemlerin çözümüne odaklanmaliydiniz ALDATMADAN ÖNCE. . Olmadı çözüme gitmedinjz bu aldatmaya sebep değil o zman bosanmaliydiniz gördüğü iskencelere rağmen evliliğini yürüten milyon kadın var.. çocukları için bir daha aynı duygularla yuva kuramayacaginj bildiği için.. cahil olmasına rağmen yuva yikmanin ne kadar zor olabileceğini düşünebilen kadınlar var ben gibi mesela... Bu kadar kolay olmamalı bir hayatı alt üst etmek..

Aşk: kadın erkek arasındaki cinsel cekimdir. Hiçte masum olmuyor benim tanimimda :)

Valla en ilkel kabilede bile iki evli insanın flörtü ahlaksızlıktır.

Modern hukukta boşanma sebebidir.

Kime göre neye göre diye düşünüp kendinizi kandırmayın.

Kendinize karşı dürüst olun. Doğru yol belli...

O kadar iyisiniz ki gözlerim yaşardı...

Eğer günü gelirde ihanete uğrarsanız bol bol okuyun bu yorumunuzu
Sizi teselli edeceğine inanıyorum çünkü ben .

Savunduğunuz şey kanunda bile suç hanımefendi , hem maddi hem manevi ..

Hakim , evladım karını mutlu edemediysen başkaları eder gibi bir konuşma yapmaz çünkü ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…