- 1 Ekim 2017
- 176
- 59
- 13
- 38
- Konu Sahibi Mutsuzteacher
-
Metres?himmm o dediğin farklı bir durum canım iki mesajla metres olunuyorsa tamam kabul.zira kelimelere çok takilmamYa,arkadaşım yazmıyım diyom okudukça sinirimi bozuyorsun, Amacın ne? İlgi duydugun evli adam boşanmaz, Sende evlisin gece msjları hiç masum değil, Açıkça sorayım kocanı boşamadan mı metres olacaksın? Boşayıpta mı metres olacaksın? Senin gidişat bu yönde çünkü..Allah sana akıl fikir versin diycemde sen akıllanmazsın, gözün dönmüş senin..
Hadi bakiim :)Konu aldatmaya niyet etmekse ,asla derim . Kendimi taniyorum çünkü
Peki biz ne anlamalıyız şu mesajınızdan? Aşk engel tanımıyor mu demeliyiz? Siz kendinize yol arıyorsunuz da o yol doğru değil.! Adamla muhabbetinizi biraz daha ilerletirseniz adam şak diye dudağınıza öpücük kondursa adama iki tokat çarpmak yerine öpecekmişsiniz gibi bir havanız var.. Ve Allah ıslah etsin.. Siz öğretmensiniz.. Ve öğrencilerinize ahlaklı olmayı öğretemezsiniz siz.. Ayıbı öğretemezsiniz..Yanı aslında arkadaşlar bu durumu inanın siz yasamayacaksinz sanıyorsunuz ama öyle bir dünya değil ben hep eleştirirdim şu an o duruma düştüm inanın icine girince anliyorsunuz
Karısını anlatırken kesinlikle karşı tarafı rencide edecek bir cümle duymadım tek anlattığı beni anlamıyor oldu. Hani karısını asagilasa bende kızlarmki sonuca 13 yıllık eşi onun.evladinin annesi.Ama sizinki kafada değil baya icraate dökülmüş diğer türlüsünu anlayabilirdik.
Mesaj olayı kahveler karısından gelip size dert yanması vss hele karısını size şikayet etmesi çok hafif bir durum mideniz bulanmadi mi bu durumdan ?
Yani kusura bakmayın da elestirdiginizi yapmayın bir zahmet.
Evet diğer adamda evli ve sanırm onunda frekansı benle.tuttu çünkü beraber çalıştım bu yil hep bir arada.surekli bir iltifat hasta olsam ben hep tek.giderim hastaneye esim gelmez bir baktım ben serum alıyorum bu adam gelmis.cok garip geldi ama bende insanmisim biride beni önemsedi diye sevindim lakin onun bir ailesi var benimde çocuklarım oyuzden renk vermedim evet aşık oldum ama renk verirsem yuvasına zarar veririm diye düşündüm
Ahlâk ve ayıp kime gore neye göre..ben insanım sadece..zaten fizik öğretmeniyim sadece bilim şuan öğrettiğim canınınızi sıkmayın o konuda.Peki biz ne anlamalıyız şu mesajınızdan? Aşk engel tanımıyor mu demeliyiz? Siz kendinize yol arıyorsunuz da o yol doğru değil.! Adamla muhabbetinizi biraz daha ilerletirseniz adam şak diye dudağınıza öpücük kondursa adama iki tokat çarpmak yerine öpecekmişsiniz gibi bir havanız var.. Ve Allah ıslah etsin.. Siz öğretmensiniz.. Ve öğrencilerinize ahlaklı olmayı öğretemezsiniz siz.. Ayıbı öğretemezsiniz..
Burada bir erkeğin kilo verdikten sonra eşini başkasıyla aldatması hakkında bir konu açılsa yamyam gibi yerdik hepimizEvt çok iyi tespit kilo değil başka şeyler gitmiş hoca hanımdan.
İşte onu diyorum ben de daha önce böyle bir olay yaşamadığınız için evliyken başkasına aklınız kaymamış ama kilo verip değiştikten sonra ilk seferde-hem de evli- başka bir erkeğin ilgisine kaymış. Demek ki daha önce olsa yine kayabilirmiş dedim. Boşanın ve ne yapıyorsanız öyle yapın bence.="Mutsuzteacher, post: 52974777, member: 853639"]ne alakası var sadece bende insanmisim birileride iltifat edebiliyrmus gibi düşündüm sadece
Şu adamın şerefsiz olduğuna bir ikna olsam arkama dahi bakmam..Işte böyle ş.sizler evindeki ailesini unutur, dışarıda mavi boncuk dağıtır, hasta başı bekler .. Kadınlarda saçma sapan laflarıyla buna tav olur ve adını aşk koyar.
O söz ettiğiniz evli şeref yoksunu kişi evinde tam bir ayıdır eminim ki..
O yüzden aldanmayın.
Yuva yıkan kadınların çoğu ilgiye , paraya tav oluyorlar ya da inattan yapıyor yapacağını.
Herneyse sizde aşk bitmiş ve şuan duygusal olarak kendinizi de eşinizi de aldatıyorsunuz.
Cinsel anlamda size dokunmasını bile istemediğiniz bir adamla evlilik olmaz. Elbette bitmeli.
Eşinize haksızlık yapmayın.
Tamam geçmişte eksikleri olmuş ama düzelmiş bir evliliginiz var.
Sıkıntılı olan evliliklerde insanlar düzelmesini bekler. Sizin ki düzelmiş işte geçmişe takılmayın diyeceğim ama siz gol atmışsınız bile.
Karısını anlatırken kesinlikle karşı tarafı rencide edecek bir cümle duymadım tek anlattığı beni anlamıyor oldu. Hani karısını asagilasa bende kızlarmki sonuca 13 yıllık eşi onun.evladinin annesi.
Fizik öğretmeni olmanız sizin öğrencilere edebi, ayıbı, doğruyu öğretmenize engel değil.. Öğrenim farklı eğitim farklı..Ahlâk ve ayıp kime gore neye göre..ben insanım sadece..zaten fizik öğretmeniyim sadece bilim şuan öğrettiğim canınınızi sıkmayın o konuda.
Eşinizle cinsel problemleriniz varken Dr a gitmeniz gerektiğini biz anlatmayalim size onda cozemediginiz çözülmez zannettiginiz herseyi bi şekilde duzeltebilirsiniz hepsinden önce siz bi ogretmenseniz empatiyi fedakarlığı bilen biri olarak gerekirse kendiniz den ödün vererek çocuklarını zı düşünerek problemlerin çözümüne odaklanmaliydiniz ALDATMADAN ÖNCE. . Olmadı çözüme gitmedinjz bu aldatmaya sebep değil o zman bosanmaliydiniz gördüğü iskencelere rağmen evliliğini yürüten milyon kadın var.. çocukları için bir daha aynı duygularla yuva kuramayacaginj bildiği için.. cahil olmasına rağmen yuva yikmanin ne kadar zor olabileceğini düşünebilen kadınlar var ben gibi mesela... Bu kadar kolay olmamalı bir hayatı alt üst etmek..O yolları söyleseniz?
Aşk: kadın erkek arasındaki cinsel cekimdir. Hiçte masum olmuyor benim tanimimda :)Burada bir erkeğin kilo verdikten sonra eşini başkasıyla aldatması hakkında bir konu açılsa yamyam gibi yerdik hepimiz
Ama konu kadın olunca o kadar alttan alıcı , anlayışlı yorumlar yapılıyor ki şaşırıyorum .
Cidden nefsine hakim olamayan , gelişimini kaç yaşında olursa olsun tamamlayamayan insanlar evlilik kurmasın .
Aldatmak yahu bu
Kandırmak ve ihanet ne kadar alçakça ne kadar yerin dibine girilesi bir durum.
Ama adına "AŞK " diyince sanki masumlaşıyor , şirinleşiyor gibi davranıyorlar
Adamda evli , kadında evli ..
Aşıklarmışda bilmem neylermiş
Karısını seninle aldatan erkek müsvettesi yarın bir gün senide başka başkalarıyla aldatacak
10 kilo verip 9 kilo su atan kadın ise 20 kilo yağ atarsa deymeyin keyfine
Yazık ki ne yazık
He aşk he ..
Şu adamın şerefsiz olduğuna bir ikna olsam arkama dahi bakmam..
Valla en ilkel kabilede bile iki evli insanın flörtü ahlaksızlıktır.Ahlâk ve ayıp kime gore neye göre..ben insanım sadece..zaten fizik öğretmeniyim sadece bilim şuan öğrettiğim canınınızi sıkmayın o konuda.
O kadar iyisiniz ki gözlerim yaşardı...Karısını anlatırken kesinlikle karşı tarafı rencide edecek bir cümle duymadım tek anlattığı beni anlamıyor oldu. Hani karısını asagilasa bende kızlarmki sonuca 13 yıllık eşi onun.evladinin annesi.
Eğer günü gelirde ihanete uğrarsanız bol bol okuyun bu yorumunuzuNiye bu kadar acimasiz bi yorum? Hirsizin hic mi sucu yok? Kaldiki bu kadin yaptiginin farkinda ve ne yapabilirim diye konu aciyor. Bu kadin yillarca kadinligini yasamamis esi ihmal etmis. Baktiki tren kaciyo herif ustune dusmeye baslamis..anne olmasi bu kadinin kadinlik duygulari olmadigi anlamina mi gelmeli?
Bi kadinimutlu etmezsen, baskasi mutlu ederken izlersin demis biri..cok kotu niyetli bi jadin olsaydi direkt gider adamla beraber olurdu kocasininda ruhu duymazdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?