Eş evlilik çocular ve mutsuz bir anne..

Teşekkür ederim hepinize arkadaşlar evet haklısınız doğru yol belli..umarim başarırım da çocuklarım mutsuz olmaz

Teşekkür ederim hepinize arkadaşlar evet haklısınız doğru yol belli..umarim başarırım da çocuklarım mutsuz olmaz

Karşıdaki adam evli canım onunla olmaz.
Ya böyle diyip gece evli adamla evli Biri olarak nasıl mesajlaşırsın yazık kocana sana rahat batmış kim zorluk çekmemiş ki bence boşan evli adamla aşk yaşa o zaten boşanmaz kocana acıdım işinde gücünde uyudu diye gece fingirde sen zayıflayıp kendine bakınca kocanda bir kadına bakar gibi bakmış bu sevgi ilgi sana fazla sen bile yeni anlamışsın kadın olduğunu edebinle ahlakınla kocanla herşey güzelleşmişken mutluluk yaşayacağına havalara girip iki ilgi gördüğün biriyle gelsin çaylar gitsin kahveler gecede hava baya sıcaklar evli kalmanızı eşiniz adına tavsiye etmiyorum evlilikler ne hallere geldi.

Tatlim ben ihanet iyi birsey masum birsey demiyorum.. sadece diger yazdiklarimada goz atarsan eger..bu kadin mutsuz ve cinsel aclik yasiyor, duygusal aclik yasiyor.. kocasi yillarca ihmal etmis bu kadini..ki biz hikayeyi kadinin agzindan dinliyoruz burda..yaptigim sey sadece konu sahibini anlamaya calismak!

Ve ben buyuk konusmaktan ayiplamaktan kinamaktan cok korkarim, benim basima gelmezse cocuklarimin basina gelmesinden vs korkarim burda ahkamkesmem o yuzden bazilariniz gibi..

demi.
Sanki böyle kasten cinayet işleyip sonrada kendime engel olamadım ikna da olamadım bla bla .O kadar da iyiyiz.
Bak en son adamın s.siz olduğuna ikna olamamis olsa bırakacak mis.Muş mis.
Ya minareyi çalan kılıfını hazırlar misali işte.. Umarım yanlışından döner.. Ne diyeyim Allah her ikisini de ıslah etsin..

Ya minareyi çalan kılıfını hazırlar misali işte.. Umarım yanlışından döner.. Ne diyeyim Allah her ikisini de ıslah etsin..
amin .İlk öyle dedim sonra böyle sahip çıktı durumuna sinir oldum.

Ekonomik gücü var bayanın .
Aşık olup ve karşı tarafa cesaret verecek gücü de var .
Eşine boşanalım dediğinde " sensiz yapamam " diyen kocasını takacak kadın var mı sizce karşımızda ?
Kimse inkar etmesin
Kocasını ve ya karısını sevmeyen insan eğer ki çıkarları yoksa ki evlat dicem belli ki onları da düşünmüyor tahammül etmez sevmediği adamla aynı yatağa girmeye ..
Yani boş yere burada vijdanım. Var muhabbetleri yapmasın .
Aşık olmak suç değil , adabınca olmamak suç bilmem anlatabildim mi .

Bu konuda ilgimi ceken en çok konu sahibinin sakin ve sinirlerinin alınmış gibi olmasıdır.Siz normalde de böyle sakin misiniz?

Eğer kocanizi sevmiyorsaniz da evlatlarniz için yaşayın....baska heyecanlar peşinde kosmayin! hayatta en buyuk luksunuz evlatlariniz olsun!!!

Sizi kesinlikle kinamiyorum haddimde degil ama ilgi, sevgi bittiyse edebinizle adabinizla bosanin, cocuklarinizi kararsizliginiza ve cesaretsizliginize bahane etmeyin. Onlari birazcik dusunuyor olsaniz evli bir adamla gorusmezdiniz. Sonucta benim gozumde aldatan herkes s...dir ben yapsam ben de oyleyimdir, muhtemelen karsinizdaki adam su an sizi kullaniyor, o da bir sure sonra onu anlamayan karisina simsiki sarilir siz de oyle bakakalirsiniz. /duygusal gelisimini tamamlayamamis kadinlarin hepsi en ufacik ilgiyi ask zannediyorlar ne aci...

Aslında tam da kınanacak bir durum lakin işin içinde olunca bazen engel olamıyoruz ya da işimize gelmiyor iste.
Kocanın boşanmak istemediğini agladıgını söylemişsin, Kocana onu aldattıgını gece elin evli adamıyla yazıştıgını söylersen işin kolaylaşır aglamaz zavallı adamcagız, kolaycacık boşanırsın dene istersen

Aslında tam da kınanacak bir durum lakin işin içinde olunca bazen engel olamıyoruz ya da işimize gelmiyor iste.
Isinize gelmiyor. Aldatmiyorum diyorsunuz ama baya baya aldatıyorsunuz. Esiniz de sizi buna sürüklemiş dogru ama erkek kadin hic kimse aldatilmayi haketmez ki asik oldugunuz insan da iki yüzlü. Karisi arayinca canim cicim deyip o uyuyunca mesaj atıyor ve siz de buna izin veriyorsaniz hatanın cogu sizde. Soyle düşünün eger esinizi cok seviyor olsaydınız o sizin yuzunuze gülüp siz yokken başkalarına yaziyor olsa ne hissedirdiniz

Hocam merhaba.. Bende öğretmenim ve bu tarz konular ne olursa olsun açığa çıkar bunu hep gördük..
Daha öncede çalıştığımız kurumlarda daha arada aşk meşk yokken şu hoca şunla şurda oturdu şurda konuştular yok nöbette gülüştüler vb çok dedikodusu yapılan bir kurumsal yapıdayız..
Öncelikle bu adamdan uzaklaşun..
İzzeti nefsiniz kendiniz çocuklarınız ve ailenizin onuru için..
Eğer ki devam ederse tel kayıtları vb boşanma aşamasında istendiğinde veriliyor ne nafaka ne çocuklarınız hiç bişi elde edemez, kırılan annelik onuruzla yapayalnız kalıp.. Karısının koynundan sizin koynunuza gelecek bi şerefsiz için hayatınızı karartmış olursunuz..
Öncelikle ban yemeyi kabul ediyorum Mune çünkü konu sahibine ve evlatlarına .. Gelecekte gireceği ben ne yaptım çok pişmanım gözyaşlarına şimdiden görmüş ve okumuş hissedmekteyim..
Eşinizle hocam elbet güzel anılarınız flört vb durumlarınız olmuştur onları hatırlayın.. Birlikte çocukları güvenilir bi abla bakıcı vb yere bırakıp sinema vb yerlere gidin başbaşa tatil yemek ayarlayın.. Eşinizle aile terapistine gidin..
Ama bu şeref yoksunu meslektaştan kaçın, gerekirse ki bence gerekli okul değiştirin..
İlçe mem e gidin sendikaya gidin . İdareci vb olun ama o okuldan o ortamdan oradaki iş arkadaslarınızdan dahi kaçın..
İnanın ki bir çok kişi arkanıxdan konuşuyordur bir çok kişi biliyordur..
İsteermisiniz çok sevdiğiniz çocuklarınıza anneni o...... Du onla bunla yattı kalktı olay asla mesaj diye anlatılmaz bide namussuzluk iffetsizlik davası açılır ki onları bile pedoğog sosyal hizmetli vasıtası ile görürsünüz..
Ne kendinize ne çocuklarınıza bunu yapmayın ..
Haftada taş çatlasın25 saat dersiniz vardır . Kurs vb alıp kendinizi yorun.. Vıcut yorgun olursa kafa kalp böyle işlere yeltenmez..
Hayatta herkes hata yapar ama bu tarz hataların sonucu pek unutulmaz hocam
Etmeyin kendinize bunu..
Ziyandasınız lütfen uyanın...

Adabinca asik olmak nasıl oluyor hanfendi?diyelim bosandim.o vakit bu adama aşık olabilir.miyim?ya da aşık olurken beyin mi karar veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…