- 3 Ocak 2011
- 1.191
- 538
- 123
- Konu Sahibi Mutsuzteacher
-
Elbette öyle :)Aşk: kadın erkek arasındaki cinsel cekimdir. Hiçte masum olmuyor benim tanimimda :)
Ya böyle diyip gece evli adamla evli Biri olarak nasıl mesajlaşırsın yazık kocana sana rahat batmış kim zorluk çekmemiş ki bence boşan evli adamla aşk yaşa o zaten boşanmaz kocana acıdım işinde gücünde uyudu diye gece fingirde sen zayıflayıp kendine bakınca kocanda bir kadına bakar gibi bakmış bu sevgi ilgi sana fazla sen bile yeni anlamışsın kadın olduğunu edebinle ahlakınla kocanla herşey güzelleşmişken mutluluk yaşayacağına havalara girip iki ilgi gördüğün biriyle gelsin çaylar gitsin kahveler gecede hava baya sıcaklar evli kalmanızı eşiniz adına tavsiye etmiyorum evlilikler ne hallere geldi.Karşıdaki adam evli canım onunla olmaz.
Tatlim ben ihanet iyi birsey masum birsey demiyorum.. sadece diger yazdiklarimada goz atarsan eger..bu kadin mutsuz ve cinsel aclik yasiyor, duygusal aclik yasiyor.. kocasi yillarca ihmal etmis bu kadini..ki biz hikayeyi kadinin agzindan dinliyoruz burda..yaptigim sey sadece konu sahibini anlamaya calismak!Eğer günü gelirde ihanete uğrarsanız bol bol okuyun bu yorumunuzu
Sizi teselli edeceğine inanıyorum çünkü ben .
Savunduğunuz şey kanunda bile suç hanımefendi , hem maddi hem manevi ..
Hakim , evladım karını mutlu edemediysen başkaları eder gibi bir konuşma yapmaz çünkü ..
Şu adamın şerefsiz olduğuna bir ikna olsam arkama dahi bakmam..[/QUadami bilmem de sen tam anladigindansin cnmm adamda bellide yani sen anlamak istemiyosun
O kadar iyisiniz ki gözlerim yaşardı...
Ya minareyi çalan kılıfını hazırlar misali işte.. Umarım yanlışından döner.. Ne diyeyim Allah her ikisini de ıslah etsin..demi.
Sanki böyle kasten cinayet işleyip sonrada kendime engel olamadım ikna da olamadım bla bla .O kadar da iyiyiz.
Bak en son adamın s.siz olduğuna ikna olamamis olsa bırakacak mis.Muş mis.
amin .İlk öyle dedim sonra böyle sahip çıktı durumuna sinir oldum.Ya minareyi çalan kılıfını hazırlar misali işte.. Umarım yanlışından döner.. Ne diyeyim Allah her ikisini de ıslah etsin..
Ekonomik gücü var bayanın .Tatlim ben ihanet iyi birsey masum birsey demiyorum.. sadece diger yazdiklarimada goz atarsan eger..bu kadin mutsuz ve cinsel aclik yasiyor, duygusal aclik yasiyor.. kocasi yillarca ihmal etmis bu kadini..ki biz hikayeyi kadinin agzindan dinliyoruz burda..yaptigim sey sadece konu sahibini anlamaya calismak!
Ve ben buyuk konusmaktan ayiplamaktan kinamaktan cok korkarim, benim basima gelmezse cocuklarimin basina gelmesinden vs korkarim burda ahkamkesmem o yuzden bazilariniz gibi..
Kocanın boşanmak istemediğini agladıgını söylemişsin, Kocana onu aldattıgını gece elin evli adamıyla yazıştıgını söylersen işin kolaylaşır aglamaz zavallı adamcagız, kolaycacık boşanırsın dene istersenAslında tam da kınanacak bir durum lakin işin içinde olunca bazen engel olamıyoruz ya da işimize gelmiyor iste.
Isinize gelmiyor. Aldatmiyorum diyorsunuz ama baya baya aldatıyorsunuz. Esiniz de sizi buna sürüklemiş dogru ama erkek kadin hic kimse aldatilmayi haketmez ki asik oldugunuz insan da iki yüzlü. Karisi arayinca canim cicim deyip o uyuyunca mesaj atıyor ve siz de buna izin veriyorsaniz hatanın cogu sizde. Soyle düşünün eger esinizi cok seviyor olsaydınız o sizin yuzunuze gülüp siz yokken başkalarına yaziyor olsa ne hissedirdinizAslında tam da kınanacak bir durum lakin işin içinde olunca bazen engel olamıyoruz ya da işimize gelmiyor iste.
Bence ahlak kavramından haberin yok senin!Masumluk değilde cinsellik yok o acıdan masum en azından.ya ask.nedir bilmiyorumki..haklisiniz bir sonraki aşama ahlaksızlık..bende ayni fikirdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?