- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #2.001
günaydın kızlar bugün topikte olmak istemiyorum. sadece günaydın demek istedim size. bide kısaca dünümü anlatayım evlilik yıl dönümüm dü ya hani eşim beni bıraktı ve arkadaşının düğününe gitti bırakın benim için bişeyler yapmayı bi ufak söz bile demedi. ben evden çıkınca msj attım bugün beni yalnız bırakacağını hiç düşünmemiştim die bana gelen cvp: ah be aşkım şu huyundan hiç vazgeçmeyeceksin gündüz program yaparken arkadaşlarla nie bişey demiyorsun....
bende cvp attım: perdon yaaa bugün başbaşa yemeğe gidelim demeliydim demi kusura bakma yeter allah aşkına uzatma dedim bir daha da konuşmadık zaten gece 1.30 da geldi...
peri masalıydı sanki bitti işte...
ama neden benim yüzümden salak olan benim gerizekalı aptal ben kendime çok kızıyorum şuan ve eşim olacak olmaz olsaydı nefret ediyorum. hiç bu kadar bozulmamıştım ben yaaa
ah canım yaa. kırılma üzülme.. deme öyle eşine amaaaakeşke sen yapsaydın bi süpriz ona. :44:
ayyyy valla sinirimi atamıyorum yaaa bide dün tutmuş niye böle agresifsin sen ne oldu bişey mi oldu falan die soruyo yaaaaaaaaa. mal mal mal hiçbişey demedim yok bişey yorgunum dedim amaaaa hiiiiiiiç adam çıktı arkadaşlarıyla buluşup düğüne gitti yaaaa. ben neler yaptım peki ne için kim için bu adam için mi... valla sinirle ağzımdan kötü şeyler çıkacak en iisi ben susuyorum...
ahkeşkem bi sakin ol bakalım ya bi öfkeni yen canım günaydın,elini yüzünü yıka hatta ılık bi duşa gir gerçekten rahatlarsın,kendini yıpratmana değermi,evet sen onun için çok şey yaptın bu doğru ama yağtığınında değerde kalması ve onun vicdanını sorgulaması için sakin olacaksın,geçeceksin karşısına duygularını ifade edeceksin bumu benim değerim diyeceksin,konuşacaksın kendini hakaret ederek ifade edersen yaptıklarınıda silersin canım,onun vicdanı ile oynamalısınki kendi kendisiyle yüzleşsin
bu arada bu topikte olmakl istemiyorum demişsin canım,neden??
bugün içn demiştim canım pek ii değilim çünkü valla. ama elim durmuyo ki yazıyorum hemen. sizde olmasanız kafayı yerim
günaydın kızlar bugün topikte olmak istemiyorum. sadece günaydın demek istedim size. bide kısaca dünümü anlatayım evlilik yıl dönümüm dü ya hani eşim beni bıraktı ve arkadaşının düğününe gitti bırakın benim için bişeyler yapmayı bi ufak söz bile demedi. ben evden çıkınca msj attım bugün beni yalnız bırakacağını hiç düşünmemiştim die bana gelen cvp: ah be aşkım şu huyundan hiç vazgeçmeyeceksin gündüz program yaparken arkadaşlarla nie bişey demiyorsun....
bende cvp attım: perdon yaaa bugün başbaşa yemeğe gidelim demeliydim demi kusura bakma yeter allah aşkına uzatma dedim bir daha da konuşmadık zaten gece 1.30 da geldi...
peri masalıydı sanki bitti işte...
ama neden benim yüzümden salak olan benim gerizekalı aptal ben kendime çok kızıyorum şuan ve eşim olacak olmaz olsaydı nefret ediyorum. hiç bu kadar bozulmamıştım ben yaaa
günaydın canlarrrr
ahkeşkem haklısın sonuna kadar ama unutmaki söz gümüş ise sukut altındır. konuşursan haklı iken haksız duruma düşersin. hem de öle bir düşersin sen bile şaşırırsın.
o yüzden şimdi sessiz sakin ama tavırlı soğuk davranacaksın. sana neden sorduğunda beklenti içinde olduğunu ama bişi göremediğini söyle..
ayrıca tamam sen onun için bişi yaptın ama bunu yaptım dersen inan çok bozulur. başına kakmış olursun yaptığının değeri kalmaz.. tamam mı canımmmm benim öpüyorum seni üzülme... dur bakalım bekleyek görek ne yapacakk.... sabır sabır sabır çek içinden telkinle kendini....
vefammmm sende ne var ne yokkk. akşamın nasıl geçti bakalımmm..
efsunum sen nasılsın bi tanem.. tesbih çektin mi dünnn..
bende akşam yemekte rahatsızlandım bi baş dönmesi bi titreme vucudumdan ter boşalması ne olduğumu şaşırdım eşimde yazık çok korktu,15dk akşam sıcağında yürüdüm iş çıkışı omu çarptı bilemedim,eşim yemeği hazırlamış yazık sofrayı toparladı çocuğu dışarı çıkarttı sen dinlen evde dedi gece 11de geldiler eve,uyutupda gelmiş bana eziyet etmesin diye,yattım ama uyuyamadım gece boyu sürekli kalktım,yataktan çıkasım gelmedi.
bende akşam yemekte rahatsızlandım bi baş dönmesi bi titreme vucudumdan ter boşalması ne olduğumu şaşırdım eşimde yazık çok korktu,15dk akşam sıcağında yürüdüm iş çıkışı omu çarptı bilemedim,eşim yemeği hazırlamış yazık sofrayı toparladı çocuğu dışarı çıkarttı sen dinlen evde dedi gece 11de geldiler eve,uyutupda gelmiş bana eziyet etmesin diye,yattım ama uyuyamadım gece boyu sürekli kalktım,yataktan çıkasım gelmedi.
günaydın turkuazım
bencede susabilmek en büyük ceza ama benim kadarda değil...
sabaha yine ses bombasıyla uyandım yoksam uyurdum biraz dahayok canım çekemedim dün kv yeğenine gittik oturmaya geç döndük ordan
evet vefam sıcaktan olmuş olabilir
ayyy ne güzel yapmış eşin aferim ona
geçmiş olsun canımm sıcaklar insanın dengesini bozuyor dinlen sen akşam yine bence
şuan kendimi ii hissediyorum çok şükür akşama nasıl olurum bilmem iyi olursam kocişide ben mutlu edicem ,yarın kardeşim geliyor memleketten ee ozaman kim öle kim kala:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?