"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

nasıl uyuyalım dediniz?? ben gerçekten anlamadım..

oldu mu rahatladınız mıııı bayanlaarrrrr

tamam kanka aldım mesajı ama ben biletimi yolcu nereye gitmek isterse oraya kestireceğim yinede:))diyosunki git gel konya 6 saat hep aynı hep aynı:))benim yolcum hangi güzergahı seçerse kabulümdür:))))

tabi kızım beş yıl oldu kolay değil neler yaşanıyo nelerrr,,,ya öyle uyuduk derken kızım nasıl rahat ettiniz öylle

yokk yemek seçmez kocişş,fırında bişeyler düşünebiliriz,pekala..sağolasın canım..o halde mutfağa geçiyoruzzzz

benim akşam yemek hazır:))patetesli peynirli börek,patlıcan salatası,bulgur plavı,bezelye çok alakasız birbirinden ama dün akşam yaptım

benim akşam yemek hazır:))patetesli peynirli börek,patlıcan salatası,bulgur plavı,bezelye çok alakasız birbirinden ama dün akşam yaptım

ama hepsi de ayrı ayrı çok güzel şeyler..patlıcan salatasına da bayılırım hee...biz de dün bulgur pilavı yedik :)

kızlar gaza geldim benimkine mesaj attım kuzucum ya nasılsın dedim seni seviyorum yazmış hadi gelde bu adamı geri çevir:)))

valla ayneeeeen öle sonumu düşünmedim bile veeee..... mutluluk işte yaaa konuşturmayın beni

evet güzel mutluluk ama sonu yok işte..hep olduğu gibi kalmıyo bazı şeyler,işin sonu kötü....ay neyse ben çok fena oldum bugün kudurukluğum üstümde,sizin de öyle gerçi..yemek yapıcam sizi bırakabilirsem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…