- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #1.961
yavruuuum sen benden tecrübelisin ben daha toyum.
bide geçen biz ne yaptık valla bide son bunu anlatayım bitti yoksa bizi uyaracaklar.
şimdi eşim illa öle uyuyalım diyo bişey olmasın ama öle uyuyalım ya saşmalama falan dedim ama ne mümkün sonra biz öle uyumaya başladık tabi eşim kıpır kıpır duramıyo ya uyu hadi diyorum yok sonra olan oldu tabiii sonra diyor ki neymiş böle uyunmazmış burdan bu dersi alıyoruz...
oldu mu rahatladınız mıııı bayanlaarrrrr
yavruuuum sen benden tecrübelisin ben daha toyum.
bide geçen biz ne yaptık valla bide son bunu anlatayım bitti yoksa bizi uyaracaklar.
şimdi eşim illa öle uyuyalım diyo bişey olmasın ama öle uyuyalım ya saşmalama falan dedim ama ne mümkün sonra biz öle uyumaya başladık tabi eşim kıpır kıpır duramıyo ya uyu hadi diyorum yok sonra olan oldu tabiii sonra diyor ki neymiş böle uyunmazmış burdan bu dersi alıyoruz...
canım ahkeşke gibi sizde her yemeği seçmiyorsanız bikaç örnek vereyim domates çorbası, fırında karışık etli sebze tavuk yada koyun eti farketmez,pilav kocişim evde olsa yapardım bu akşama ama yanlız yemek yenmiyor çocuklarla kendime kolay bişeyler yaparım artık
tamam kanka aldım mesajı ama ben biletimi yolcu nereye gitmek isterse oraya kestireceğim yinede:))diyosunki git gel konya 6 saat hep aynı hep aynı:))benim yolcum hangi güzergahı seçerse kabulümdür:))))
tabi kızım beş yıl oldu kolay değil neler yaşanıyo nelerrr,,,ya öyle uyuduk derken kızım nasıl rahat ettiniz öylle
tamam kanka aldım mesajı ama ben biletimi yolcu nereye gitmek isterse oraya kestireceğim yinede:))diyosunki git gel konya 6 saat hep aynı hep aynı:))benim yolcum hangi güzergahı seçerse kabulümdür:))))
karışık türlü kızartma yap eylül yanında yoğurt domates sos falan ayyy açıktım yaaa
içinde bi huzur oluyo kızım rahat oluyo da sonu sakat oldu işte.
tabi sakat olur sonuuuuu bilmiyormuydunnn sen bunuuuuuuu ay şiir gibi oldu
benim akşam yemek hazır:))patetesli peynirli börek,patlıcan salatası,bulgur plavı,bezelye çok alakasız birbirinden ama dün akşam yaptım
tutttum bunu valla sakat olur sonuuu bilmiyon mu sen bunuuuuu
sonunu düşünen kahraman olamaz!!
ondan mı düşünmediniz sonunu
sonunu düşünen kahraman olamaz!!
ondan mı düşünmediniz sonunu
valla ayneeeeen öle sonumu düşünmedim bile veeee..... mutluluk işte yaaa konuşturmayın beni
evet güzel mutluluk ama sonu yok işte..hep olduğu gibi kalmıyo bazı şeyler,işin sonu kötü....ay neyse ben çok fena oldum bugün kudurukluğum üstümde,sizin de öyle gerçi..yemek yapıcam sizi bırakabilirsem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?