- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #2.041
Ama bide sabredebilsek eğer... Mukafatımızı alıcaz da sabredemiyoruz işteBuna en çok ben dahil...
bende bende bende,anlatım dün yaptığım hatayı,dün çocuğu ben alıcaktım eşim eve geçti tam k.vnin kapısına geldim bana eşimin yiğeninden bi mesaj k.v ve benim oğlan görümcemdeymiş dolmuş bişey yok ters taraf olduğu için 15-20 dk yürüdüm güneşin alnında,eşimii aradım bu kadar düşüncesizlik olmaz diye basbas bağırdım telde,adamın ne günahı varsa,işten çıkmışım barı erken diyin dimi bi alo demek bukadarmı zor bende ona göre çarşıdan dolmuşa biner giderdim yada eşime al derdim,adama bağırdım bide yüzüne kapattım,çocuğu aldım eve geldim benimki salata yapmış yemekleri ısıtmış bekliyo kapıyı açar açmaz güzel karım ve güzel oğlummu gelmiş dedi ben yerin dibine girdim
senin bu yaptyığın hatanın bedelini ödemen şart... anladın sen onu
valla size samimi söylüyorum. çok sabırlı değilimdim ben susmuyordumda bişi olduğunda normalde. Ama biten bu evliliğim tabii yaşadıklarım evlilikse neyse işte ben sabırlı olmam gerektiğini birazda susmak gerektiğini öğrendim. Benim evliliğimde en büyük ve tek hatam susmadım gerekitiği kadar galiba.. Ne bilim işte bazen sussamıydım diyom bazen iyikide susmadım diyom neyse... Söz dokuz boğumludur,söylemeden önce 9 kere düşün derler. Söz ağzından çıkana kadar senin esirindir ama ağzından bir çıktımı sen sözün esiri olursun. Aha tam tamına ben bunu yaşadım. Haklı iken bir baktım haksız olmuşum..
Ama öğrendim daha da öğrencem susmayı ve sabır etmeyi... Sabır sabır
bende bende bende,anlatım dün yaptığım hatayı,dün çocuğu ben alıcaktım eşim eve geçti tam k.vnin kapısına geldim bana eşimin yiğeninden bi mesaj k.v ve benim oğlan görümcemdeymiş dolmuş bişey yok ters taraf olduğu için 15-20 dk yürüdüm güneşin alnında,eşimii aradım bu kadar düşüncesizlik olmaz diye basbas bağırdım telde,adamın ne günahı varsa,işten çıkmışım barı erken diyin dimi bi alo demek bukadarmı zor bende ona göre çarşıdan dolmuşa biner giderdim yada eşime al derdim,adama bağırdım bide yüzüne kapattım,çocuğu aldım eve geldim benimki salata yapmış yemekleri ısıtmış bekliyo kapıyı açar açmaz güzel karım ve güzel oğlummu gelmiş dedi ben yerin dibine girdim
ya pislik yapma :)))bu zamana kadar bedel ödemem gerekirse evden dışarı çıkmamam lazım:)))
ya pislik yapma :)))bu zamana kadar bedel ödemem gerekirse evden dışarı çıkmamam lazım:)))
günaydın güzeller,ben anca uyanabildim..yazdıklarınızı okudum...ahkeşkem ne dicemi bilemiyorum.ama ben olsam böyle bir durumda susarım ben de..zaten benim susmalarım meşhurdur..hem şöyle bir durumda susmak en iyisi..sabret canım,dur bakalım ne olcak
günaydın güzeller,ben anca uyanabildim..yazdıklarınızı okudum...ahkeşkem ne dicemi bilemiyorum.ama ben olsam böyle bir durumda susarım ..zaten benim susmalarım meşhurdur..hem şöyle bir durumda susmak en iyisi..sabret canım,dur bakalım ne olcak
canım evlendiysen zaten baştan razı olman lazım bedel ödemeye... gerekirse çıkmayacaksın evden dışarı... sen yat kalk şükret bu kocaya...
ayrıca şimdi çok kötü bişi aklıma geldi. dünki muz olayııı ayyy çok kötü yaaa
bu arada dün konuştuklarımızdan eylüş ve banu çok etkilendiler sanırım hala ortada yoklarrr...
geldim işte burdayım..anca uyanabildim napıyımm,dünkü konulara hiç girmeyelim :) o meyve sebze olaylarına :)günaydın paşam günaydınnnn uyandın sonunda güzellik uykundan
Bencede biz sabredemiyoruz ama her işin başı sabır canım
sabreden kazanıyor hayatta
geldim işte burdayım..anca uyanabildim napıyımm,dünkü konulara hiç girmeyelim :) o meyve sebze olaylarına :)
günaydın bayan ancak kalkabildin bakıyorum da. anlaşılan sen baya bi meyve sebze yedin
vallaaa hiiiç susamam ben suçluda olsam bi bakmışsınız konuşurken konuşurken ben haklı olmuşum. Amaa öle dır dır ederek değil sakin sakin duygu sömürüsü yaparak konuşacaksın gerçi bi kere sinirlerime hakim olamayıp eşime bi tekme attıydım anlatamam amannnn ne kavgaydı
bir dee....
Kızlar! Dün sizle konuşan ben değil eşimdi sanki...inanmazsınız dün ben nasılsam o öyleydi.ve yatmaya yakın ben ortalığı şöyle bi toplarken,bu yatak odasına gitti...sonra ben de gittim ki mumlar yakılmış,ışıklar ayarlanmış,allahtan benim üstümde de banununkini aratmıcak bir gecelik vardıEe öyle işte...şok oldum!! Yani yapmıcağı şey değil ama neden dün ?!!! Kalbimiz bir kocamla demekkiii :) öyle işte..bilmek istersiniz diye şeyettim...
güzel bir geceydi diyelim...................................
tekme mi
vvaaavvvvvvvv
Tam aşk yuvası oldu yaniiiiii
kalp kalbe karşıdır işte canım
maşalllah maşalllah allah bozmasın canım benim....
neyse bugün öle şeyler konuşmayalım hadi
eveeeet tam dengemi kaybedip yatağa düştüm o arada bu geldi elimde tel vardı onu almaya çalışıyo bi tekme attım buna git şurdan dieşimdi gülüyorum ama felaketti hemen ertesi gün geçti tabiki orası ayrı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?