- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #2.021
efsunum sen çekmeyee çalış bak göreceksin huzuru nasıl insan rahatlıyor.. ayrıca gereğinden fazla sustuğunun farkına varman iyi olmuş... buda iyi bak yol katetmişsin..
evde durumlar nasıl, kv eşin filan ne diyor ne yapıyorlar.
senin ailen son durumları biliyo mu
şuan kendimi ii hissediyorum çok şükür akşama nasıl olurum bilmem iyi olursam kocişide ben mutlu edicem ,yarın kardeşim geliyor memleketten ee ozaman kim öle kim kala:))
valla ağladığı falan varya şuan hiç ama hiç umrumda değil bu ne şımarıklık yaa sanki bulunmaz hint kumaşı beyimiz.
turkuazcım sana katılıyorum asla ona sana şunu yaptım falan demem susmayada çalışıyorum ama patlamak üzereyim kızlar valla çok zoruma gitti yaaa dün ağlamamk için çok zor tuttum kendimi valla çok kötüyüm bi görseniz. şimdi herkes bana eee eşin ne yaptı diyo. kalıyorum öle.birazdan annemde arar ee ne yaptunız die bırak bişey yapmayı gece beraber bile yatmadık
burda patla canım ona bişey deme şuan turkuazımın dediği gibi haklıyken haksız olma canım
gece gelmedi mi eşin beraber yatmadınız
valla ağladığı falan varya şuan hiç ama hiç umrumda değil bu ne şımarıklık yaa sanki bulunmaz hint kumaşı beyimiz.
turkuazcım sana katılıyorum asla ona sana şunu yaptım falan demem susmayada çalışıyorum ama patlamak üzereyim kızlar valla çok zoruma gitti yaaa dün ağlamamk için çok zor tuttum kendimi valla çok kötüyüm bi görseniz. şimdi herkes bana eee eşin ne yaptı diyo. kalıyorum öle.birazdan annemde arar ee ne yaptunız die bırak bişey yapmayı gece beraber bile yatmadık
dayanamadım eşime mail attım sadece yanılmışım... yazdım yolladım
dayanamadım eşime mail attım sadece yanılmışım... yazdım yolladım
geldi ben uyuyodum sesine uyandım saat 1.30 du bide sarıldı lütfen bana dokunma rica ediyorum dedim töbe töbe dedi kızdı bide yüzsüz yüzsüz bana birimiz bi uçta birimiz bi uçta yattık dangalak bide gelmiş sırnaşıyo aptal
kuşum şimdi benim en büyük hatam evliliğimde konuşmak oldu. bir süre sonra haklıda olsam çok konuşuyor durumuna düştüm haksız oldum.. hele hele öfkemi kustuğum zamanlar ağzımdan çıkanlara sahip olamadığım için, sonra ağzımdan çıkan yalnış kelimelerin (aslında doğru ama evlilikde bu kadar dürüst olmamak lazım yani düşünsenden bilsende bazı şeyler söylenmemeli.. bunu anladım) esiri oldum. ne oldu ben haklı iken yaratık haklı oldu. işte bu yüzden şimdi senin kesinlikle aynı hataya düştüğünü görmek istemiyorum. bende duygusallaşıp ama ben sana böyle davrandım sen bana bunu yapıyosun dedim. bunu dememek lazım sadece ima etmek lazım oda olayın üstüne değil olay soğuduktan sonra..... şimdi sen beni dinle eğer haklı çıkmazsam bana söyleyeceğin herşeye razıyım.. ayrıca millete eşin ne yaptı diye sorduğunda yaptı işte bişeyler de gülümseyerekkk millete ne ayrıca... annene dersin ki anne henüz yapmadı ama yapacaktır ben bilirim kocamı dicen ki üzülmesin...... ayrıca sen bunu unutursun ailen UNUTMAZZZZZ....
efsunnn bi tanem iyi olmana çok sevindim. ama sen ne kadar susarsan millet buna kocanda dahil o kadar tepene çıkar. senin koca sinirli ve öfkesini kontrol edemeyenlerden. sen lafnı iyi seçeceksin onla konuşurken ama sakın ayrı evden vazgeçme. bırak konuşsun kv annen ile. hiçbişi için geç değil
şimdi kızdım sana.. çeneni tut birazzz. akşamı beklemiyosunnn
ya valla bu tutmuş halim hem akşamı nie bekleyim sanki ne olacak adam bildiğin ÖKÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜZZZZZZZZZZZZZZZZ
BİDAHA ONUN İÇİN B.K BİŞEY YAPARIM BEN. YOK ÖLE FEDAKARLIKLAR ARTIK
aman sen iyi ol da her zaman mutlu edersin. edecem edecem diye kendini de stres yapma sakın..
hadi kardeşin gelsin hayırlısıyla da gözün aydın bebeğim.. kardein ne kadar kalacak? birde kardeşin evli mi bekar mı? kız mı erkek mi merak ettim?
ahkeşke beklicen kuşum sabreden derviş muradına ermiş. Sabırlı ol. Hayatta bence en öğrenilmesi gereken şey sabır..
Efsunum senin durumun ahkeşkeden çok farklı. Sen sağlığını kaybediyorsun. Bu nedenle senin bu durumunu ailen bilmeli bilmeliki herkes üzerine düşeni yapsın... Kimse kimseyle ömür boyu oturacak değil. Annen sana içi yandığı için demiştim der.. Babamda bana demiştim diyor... Haklılarda. Ayrıca bize bunu desinleriki bir daha bişey yaparken 40 kere düşünelim.
ya valla bu tutmuş halim hem akşamı nie bekleyim sanki ne olacak adam bildiğin ÖKÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜZZZZZZZZZZZZZZZZ
BİDAHA ONUN İÇİN B.K BİŞEY YAPARIM BEN. YOK ÖLE FEDAKARLIKLAR ARTIK
sabır et diyor bak herkes sabır yavrum sabır
ıi sabır bakalım ama iki gün daha ancak sabrederim söleyim sonra konuşurum. Verdiğin değeri gördüm saol diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?