"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

ilaçtan dolayı bi mutluluk var gibi şuan zaten ama çekicem inşallah canım merak etme senin tecrübelerinden daha çok yararlancaz biz datlum evet orta yolu bulmak lazım
bende fazlasıyla sustum zamanında... eşim bize kızdığından beri iii dün kv ile yegenine gidecektik ya kv eşimi arayıp söylemiş hemen oda gidin demiş... bana karşı iyiydi zaten benim tek sıkıntım eşimle başbaşa kalamamış olmak evliliğimden bişey anlayamamış olmaktı biliyosun öle fazla laf sokma falan fıstık yok bizde... eşim doktordan sonra daha ilgili oldu zaten bana şuanda öle helede ben sinirden günlüğü yırtarken... ailem ufak çaplı biliyor çat pat... kv pazar günü konuşurken dedi annenle konuşcam diye ayrı ev işini bu saatten sonra ne gerek var baştan konuşacaktın annemle dedim bende

şuan kendimi ii hissediyorum çok şükür akşama nasıl olurum bilmem iyi olursam kocişide ben mutlu edicem ,yarın kardeşim geliyor memleketten ee ozaman kim öle kim kala:))

bencede et canım adam haketmiş hemde bak kardeşin gelince rahat olamaz belkim

valla ağladığı falan varya şuan hiç ama hiç umrumda değil bu ne şımarıklık yaa sanki bulunmaz hint kumaşı beyimiz.
turkuazcım sana katılıyorum asla ona sana şunu yaptım falan demem susmayada çalışıyorum ama patlamak üzereyim kızlar valla çok zoruma gitti yaaa dün ağlamamk için çok zor tuttum kendimi valla çok kötüyüm bi görseniz. şimdi herkes bana eee eşin ne yaptı diyo. kalıyorum öle.birazdan annemde arar ee ne yaptunız die bırak bişey yapmayı gece beraber bile yatmadık

burda patla canım ona bişey deme şuan turkuazımın dediği gibi haklıyken haksız olma canım
gece gelmedi mi eşin beraber yatmadınız

burda patla canım ona bişey deme şuan turkuazımın dediği gibi haklıyken haksız olma canım
gece gelmedi mi eşin beraber yatmadınız

geldi ben uyuyodum sesine uyandım saat 1.30 du bide sarıldı lütfen bana dokunma rica ediyorum dedim töbe töbe dedi kızdı bide yüzsüz yüzsüz bana birimiz bi uçta birimiz bi uçta yattık dangalak bide gelmiş sırnaşıyo aptal

kuşum şimdi benim en büyük hatam evliliğimde konuşmak oldu. bir süre sonra haklıda olsam çok konuşuyor durumuna düştüm haksız oldum.. hele hele öfkemi kustuğum zamanlar ağzımdan çıkanlara sahip olamadığım için, sonra ağzımdan çıkan yalnış kelimelerin (aslında doğru ama evlilikde bu kadar dürüst olmamak lazım yani düşünsenden bilsende bazı şeyler söylenmemeli.. bunu anladım) esiri oldum. ne oldu ben haklı iken yaratık haklı oldu. işte bu yüzden şimdi senin kesinlikle aynı hataya düştüğünü görmek istemiyorum. bende duygusallaşıp ama ben sana böyle davrandım sen bana bunu yapıyosun dedim. bunu dememek lazım sadece ima etmek lazım oda olayın üstüne değil olay soğuduktan sonra..... şimdi sen beni dinle eğer haklı çıkmazsam bana söyleyeceğin herşeye razıyım.. ayrıca millete eşin ne yaptı diye sorduğunda yaptı işte bişeyler de gülümseyerekkk millete ne ayrıca... annene dersin ki anne henüz yapmadı ama yapacaktır ben bilirim kocamı dicen ki üzülmesin...... ayrıca sen bunu unutursun ailen UNUTMAZZZZZ....

efsunnn bi tanem iyi olmana çok sevindim. ama sen ne kadar susarsan millet buna kocanda dahil o kadar tepene çıkar. senin koca sinirli ve öfkesini kontrol edemeyenlerden. sen lafnı iyi seçeceksin onla konuşurken ama sakın ayrı evden vazgeçme. bırak konuşsun kv annen ile. hiçbişi için geç değil

haklısın turkuazcım. zaten o yüzden susuyorum. sonra dırdırcı oluyoruz hem. uffff kafam kazan oldu yaaaa. başım çatlıyo valla.

dayanamadım eşime mail attım sadece yanılmışım... yazdım yolladım

şimdi ne cevap verecek diye beklicen durcan canım cevap vermezsede daha çok kızacan keşke yazmasaydın

denemeseydin keşke yine uyusaydı ölece sen tepki vermeden daha iii anlardı sanırım tamam yüzsüz sen haklısın ama damardan girmek lazım sanırım

bak yukarda demişsin ya ahkeşkeme ailen unutmaz diye o yüzden kv annemle konuşmasın dedim ben çat pat derken zaten üzülüyor annem ben sana dedim efsun diyor
iii olmaya çalışıyorum turkuazım yapacak başka bişey yokki sağlığım bari elden gitmesin demi yok canım eşime herşeyi anlatmayıp susuyodum ama evde susumuyodum şimdi yeri gelince dicem herşeyi... aynen iş sıkıntısı da var eşimin onda daha sinirli stresli oldu iii ce bana zarar vermez de kendine verir diye korkuyorum bende ama hoca iii geldi ikimizede sanırsam

haklısın ahkeşkem ama bencede bişey yapma ondan sana gelip konuşmasını bekle bi iki gün bakalım

ahkeşke beklicen kuşum sabreden derviş muradına ermiş. sabırlı ol. hayatta bence en öğrenilmesi gereken şey sabır..

efsunum senin durumun ahkeşkeden çok farklı. sen sağlığını kaybediyorsun. bu nedenle senin bu durumunu ailen bilmeli bilmeliki herkes üzerine düşeni yapsın... kimse kimseyle ömür boyu oturacak değil. annen sana içi yandığı için demiştim der.. babamda bana demiştim diyor... haklılarda. ayrıca bize bunu desinleriki bir daha bişey yaparken 40 kere düşünelim.

kardeşim bekar kız üniversiteye gidiyor canım

bencede ahkeşkem sabreden derviş muradına ermiş....

Bende guatırdan dolayı sinirde var canım aslında... Depresyon kimine göre basit hastalık sayılıyor yengem ablam biliyorda anneme demedim... Evet haklılar ama dinlemedik zamanında... Ya benim kavgam kötü lafım olsa baya neyse de fazla sıkıntı yok şuan gibi...

sabır et diyor bak herkes sabır yavrum sabır

sabır et diyor bak herkes sabır yavrum sabır

valla vefam benim bi arkadaşım kaç yıl bekledi sevdiğine kavuşmak için
sırf uzak çocuğun ailesi köyde oturuyolar diye neler ettiler kıza
seviyor evlenmek istiyor diye ne kızlığı kaldı ne başka bişey
hemde bunu yapan halaları teyzeleri oldu yani yabancıda değil akbabalar
Ama sabretti 3 yıl çekti bunları ama sonunda kavuştular

ıi sabır bakalım ama iki gün daha ancak sabrederim söleyim sonra konuşurum. Verdiğin değeri gördüm saol diye

yaaa bence konuşacaktır tabi o kadarda odun olamaz ya 1.yıl bu
bende eşimden unutmuştur falan diye gözlemiştim bütün gün aramadı sormadı eve gelincede çaktırmadı ama sağolsun yine pasta falan halletti olayı bişeye mi takıldı acaba kafası sen düğün organize ettikten sonra altında kalmaz sanıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…